Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Świnki morskie niszczą nas, to nie żart

Polecane posty

Gość gość

Wiem jak to brzmi, ale dwie świnki morskie totalnie rozwalają nam życie. Byłam z nimi u weta i są zdrowe jak byk, sęk w tym, że one nie jedzą a nawet nie obżarają się one żrą więcej niż ja, mój facet i mój piesek razem wzięc!!! wszyscy mamy apetyt i lubimy dobrze zjeść, dla mojego psiaka ostatnio kupuję droższą dobrą karmę i jeszcze gotuję plus przysmaki bo uwielbiam rozpieszczać, ale piesek jest najlepszym przyjacielem, jak dziecko, wszędzie z nim jeżdżę chodzę itp śpi w łóżku i co tylko, a te świnki mnie nienawidzą, jak chcę wziąć na ręce i pogłaskać przytulić to kwiczą jak zarzynane i sikają, choć są już kilka lat oswojone, nie wyrabiam ze sprzątaniem klatki, krocie kosztują podkłady i siano, jedną sałatę mają na 5 minut zaraz kwiczą jeszcze, facet się wścieka bo ciągle kwiczą bardzo głośno a mnie szlag trafia, bo te pieniążki wolałabym przeznaczyć na mojego psiaka aby mu jeszcze bardziej dogodzić, bo jest jak dziecko a w te świnie to takie wywalanie kasy w błoto, bo i tak mają wyyebane na mnie. Nie wiem co robić, udręka z nimi :( co robić? musiałam to z siebie wyrzucić :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować