Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pasujecie wizualnie do partnera?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak przenieść temat więc po prostu go skopiuję do tegpo działu :) Ostatnio na spacerze tak mnie nagle naszło, że z partnerem bardzo do siebie wizualnie pasujemy, po prostu fajnie razem wyglądamy. Jako nastolatka czasem zerkałam na podobnie wyglądające pary i wyobrażałam sobie, że też tak kiedy będę miała...no i proszę. Macie tak czasami?

Gość gość
Tzn? Ja mam 172 mój facet 190. Ja blondynka z kobieca figurka a on dobrze zbudowany

Gość gość
Chodzi mi o to czy macie tak, że patrzycie czasem na zdjęcia i myślicie sobie "fajnie razem wyglądamy". Mój partner i ja mamy podobny styl i ostatnio naszło mnie, że musimy naprawdę świetnie razem wyglądać. :P

Gość gość
dlaczego?

Nigdy nie zwracałam na to uwagi, prawdę powiedziawszy. Co do nas...raczej nie pasujemy. Ja jestem niska, on ma 188, on smukły i umięśniony, ja typowa klepsydra z cycem, dupą i wąską talią. Jedyne w czym współgramy, to kolor włosów, bo mamy identyczny.Ale to też już niedługo, bo porzucę rudy na rzecz blondu.

Gość gość
nie chodziło mi w temacie o to czy jesteście podobni tylko czy dobrze razem wyglądacie i z tego co mówisz to jak najbardziej :)

Nie sądzę, żebyśmy razem dobrze wyglądali :) Biorąc pod uwagę to jak się ubieramy. No i mój karli wzrost - jak nie założę obcasów 15 cm to wyglądam przy nim jak hobbit po depilacji stóp :D

Gość gość
też jestem dużo niższa od faceta, ale myślę, że to i tak fajnie wygląda - zwłaszcza, jak to facet jest po prostu ponadprzeciętnie wysoki i barczysty :)

gość dziś Bo ja jestem wysoki, szczupły i ubieram się elegancko, a moja 2 połówka niska, przy kości i preferuje dzikie kolory i bluzy z nadrukiem :P

Gość gość
to musicie słodko razem wyglądać :)