Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

POZYTYWNY czy NEGATYWNY

Polecane posty

Gość gość23
Niestety boli więc trochę się martwię do @ jeszcze kilka dni,co ma być to będzie ;) długo cię bolało?

Gość gość
tak z 4 dni przed @mnie już bolał brzuch i już myslalam ze dostane @, potem przyszedł termin @ nadal mnie brzuch bolał a @ nie było, potem mnie jeszcze bolał kilka dni, 6 dnia po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski :)

Gość gość23
Gratuluję :).Ten ból pod brzuchem mnie przeraża ale trochę mnie uspokoiłaś. Nasila się kiedy chcę coś ciężkiego podnieść. Ja jestem 5 dni przed @.Matko..ten tydzień będzie straaaasznie długi :/ czekam i czekam ... na 2 kreseczki oczywiście :D.

Gość gość
Hm wydaje mi się ze do czegoś takiego może dojść przy ciąży biochemicznej...

Gość gość23
Na teście już prawie nie widać drugiej kreski sama nie wiem co myśleć. Aż boje się @ tego co będzie po niej

Gość gość23
Najgorsze jest czekanie i niepewność. Jeszcze tylko i aż 2dni. Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!

Gość gość
Ja za to czekam na @ i mam nadzieje ze się pojawi... Bo od kilku dni zauważyłam, że bardzo Mocno urósł mi biust i bardzo boli, jest mega czuły na dotyk. Oprócz tego jestem bardzo senna. Niby jestem przed okresem tydzień ale tak samo miałam przed pierwszą ciążą, którą poronilam, takie same objawy. Ale mogę mieć wytłumaczenie na to bo zaczęłam nową pracę kilka dni temu i wcześniej wstaje niż zwykle, no i przed okresem tez piersi są obrzmiale...

Gość gość23
No ja bym była szczęśliwa jakby się nie pojawiła @ ;)

Gość gość
gość23 nie chcę Cię martwić, ale ja miałam takie słabe kreski na teście przed terminem @ i jednak @ przyszła :( ale życzę Ci aby było inaczej u Ciebie :)

Gość gość
Mi juz 11 dzień spóźnia się miesiączka test robilam w drugim dniu po terminie i był negatywny teraz sie boje że znów bedzie ten - ;)

Gość gość23
Przykro mi :( 11 dni po i -? O matko :o. Teraz to wcale mnie nie pocieszyłyście ani trochę. Jutro będzie dzień przed @ warto robić test? najchętniej to zrobiłabym go już teraz :-)

Gość gość
Teraz na pewno wyjdzie jednoznacznie. Zrób to sie okaże wzrost hcg jest i 66% na dobe czy jakos tak-nie pamiętam norm. Jak tyle przyrasta to znaczy ze juz na pewno kreska powinna byc ciemniejsza. Robiłam test 28 dc przy cyklach 30 wyszla kreska to poszłam na betę 418. Test wykrywa 25 w gore albo juz nawet od 10 w gore. Myślenie nie boli:P przy 14 dniach od zapłodnienia beta powinna byc 500-1000. (zależy od zagniezdzania) ale każdy test powinien pokazac prawde-chyba ze jest wadliwy.

Gość gość
Gośc23 Ja proponowalabym zrobić jutro betę. Będziesz miała pewność. Ja taka rosyjska ruletkę + bóle brzucha miałam przy ciąży pozamacicznej. Masa testów negatywna, później jeden z blada druga kreska i znów negatywne.

Gość gość
kafetrnia.pl/qzkWNrq

Gość gość
11 dzien ale testu nie robilam teraz tylko na samym początku teraz sie boje wyniku zeby znowu minusa nie było :) chociaz teraz cos zaczynam czuć w brzuchu chyba jednak przyjdzie ta spóźniona @ :(

Gość gość
Zrób test co ma być to będzie trzymam kciuki :)

Gość gość23
11 dni jak dla mnie to strasznie długo ja bym nie wytrzymała. Zrób test i podziel się z nami wynikiem. Oczywiście trzymam kciuki :). Ja jadę jutro do apteki zobaczymy jaki będzie wynik ale coś czuję że będzie - :/

Gość gość
I jak tam gość23? Testowalas? Ja dzisiaj po pracy lecę do apteki i jutro rano robie mimo że @ dopiero w piątek ma być...ale już nie mogę wytrzymać, za bardzo sobie wkrecilam ciążę... Zresztą jak co miesiąc prawie heh :/

Gość gość23
Test robiłam dziś po 13tej niestety negatywny :( wg.kalendarza dziś mam mieć @ której jeszcze nie dostałam. Znowu pozostaje mi tylko czekać.Na betę nie idę- boję odpowiedzi-nie jest Pani w ciąży.Przy testach pozostaje chociaż cień nadziei że może jutro rano hcg będzie wyższe :). Gość już po pracy? Test zrobiony?

Gość gość23
Ja oczywiście nie wytrzymałam do jutra rana z testem i mam za swoje negatyw. Trudno :/

Gość gość
Juz po pracy i po teście - u mnie również negatywnie. Ale akurat ja się cieszę bo nie planowałam ciąży. Chociaż ja jestem jeszcze kilka dni przed @ wiec mam nadzieję że tak zostanie

Gość gośćizza
Gosc23 troszkę późno zrobilas test, najlepiej zrobić z porannego moczu. Wiem co przezywasz, ale nawet jak tetaz nie wyszlo to predzej czy później się uda :)

Gość gość23
Niestety dopadła mnie @. Trudno może następnym razem się uda. Tylko dziwi mnie to że jeden test wyszedł pozytywnie hmm... gośćizza tym razem kalendarzyk się nie sprawdził :/

Gość gośćizza
Hmm może byl wadliwy skoro tylko ten jeden cos pokazał... Nie wiem. Dlugo sie staracie? U mnie kalendarzyk sie sprawdził ale za którymś razem dopiero ;) i to wtedy jak odpuscilam trzymanie nog w górze i tym podobne d**erele. Przyjelam do wiadomości, ze dziecko bedzie wtedy kiedy bedzie i to mi pomoglo zle chwile przetrwać.

Gość gość
A ja nie robilam testu bo czuje ze w tym brzuchu zaczyna sie cos dziać. Wole wierzyć ze ta @ jednak w ciągu dalszym nie przyjdzie niz zobaczyć -

Gość gość
Autorko, pisałam wcześniej o ciąży biochemicznej. Ja kilka razy tak miałam , jak ty. Mój lekarz mówi, że jeśli test wyszedł pozytywnie, nawet jeden, to coś się zadziało, tzn, na przykład doszło do zapłodnienia, ale nie było zagnieżdżenia. Dlatego @ normalnie przychodzi, czasem z lekkim opóźnieniem. Wiele dziewczyn, nawet nie wie, że mogły być w ciąży, jeśli ńie robią testów czy bety. Powodzenia następnym razem:)

Gość gość23
gościzza może tak może nie ktoś mi podpisał że to mogła być ciąża biochemiczna aż strach pomyśleć :O Mamy już kochaną córeczkę ale czas pomyśleć nad rodzeństwem a to była nasza 1 próba po prawie 2 latach :) Za dużo stresu myślę że wszystko spontanicznie i będzie ok. gośćizza a Ty masz dzieci :) ?

Gość gość23
gościu - jesteś przed 2 test negatywny może warto zaczekać do @ lub dzień po(o ile nie przyjdzie) zrobić test ? Słyszałam że wtedy kiedy nie chcesz ... :)

Gość gość23
Drogi gościu.Ciąża biochemiczna?Pewnie teraz nie można już tego sprawdzić.U ciebie była kilka razy,później udało się?