Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam partnera a chce mi sie seksu. co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama prawie rok. Bardzo brakuje mi seksu. Nie chce szukac kogos na sile a jesscze nie spotkalam faceta z ktorym by cos zaiskrzylo. Co zrobić?

Gość gość
pomasturbuj się. odradzałbym ci przypadkowe przygody.

Gość gość
Odpowiedz o masturbacji to nie odpowiedz. rownie dobrze mozna napisac: -Jestem glodna a nie mam pieniedzy na jedzenie. -Zjedz swoja reke bo jest za darmo Masturbacja jest fajna ale autorce chyba bardziej chodzi o doswiadczanie pewnych emocji i doznan w kontakcie z innym czlowiekiem niz o samo rozladowanie seksualne. Czasami seks jest wielkim Wow a czasami wielka porazka, albo jest chemia albo jej brak. Jest kila rozwiazan: -odstawic sie i ruszyc na podryw po klubach o ile mieszkasz w miescie -serwisy randkowe -aplikacja tinder - kontakt z eks. - ale to juz dla ludzi o mocnych nerwach

Gość gość
odstawic sie i ruszyc na podryw po klubach o ile mieszkasz w miescie x Świetna rada dla osób chcących załapać jakąś chorobę weneryczną, hpv, wirusowe zapalenie wątroby lub HIV :P

Gość gość
@18:28 Twoja odpowiedź to nie odpowiedź. Autorka chce, żeby zaiskrzyło i nie chce szukać na siłę, a ty wysyłasz ją na Tindera i na randkę z eks. Porównanie masturbacji do jedzenia jest kompletnie nietrafione. Masturbacja jest przyjemna i możliwa, jedzenie powietrza nie.

Gość gość
Skąd jestes autorko? Ja również szukam kogos do seksu ale musi byc to cos. Zawsze moze skończyć sie tylko na rozmowie jesli nie zaiskrzy ;)

Gość gość
Dzieki za rady. Myslalam o portalach randkowych ale boje sie ze tam same zboki. Problem w tym ze ja nie potrafię uprawiac seksu z kims bez zwiazku dlatego najpierw musze zbudowac relacje a dopiero otwieram sie seksualnie.

Gość gość
19:02 Jestem z opolskiego ale nie zamierzam spotykac sie z kims kto juz wie ze mam taka ochote :-)

Gość gość
19:08 O to wlasnie chodzi :-) Seks bez relacji, uczuć to nie seks. To badziew. Zero przyjemności jak dla mnie.

Gość gość
mi też brakuje seksu, zakończyłam związek miesiąc temu, ale jest warunek: podczas seksu muszę być częściowo ubrana, albo przy słabym świetle

Gość gość
możesz być w biustonoszu :P

Gość gość
Za daleko autorko to raz :P Dwa nie chciałbym miec juz wszystkiego na tacy tzn. Wiedzieć co Ci w glowie siedzi ;) trzy wolałbym nie wiedziec i byc milo zaskoczonym :D

Gość gość
Jeśli któraś z Pań byłaby z Dolnośląskiego to może bym sie pokusił o spotkanie :P I oczywiście nie ze od razu seks bo to by nie przeszło u mnie. Chociaż jesli byłoby goraco to kto wie :D :D

Gość gośćchrzanicsystem
desperacko szukać albo popadać w melancholie ,to wam dobrze wychodzi

Gość gość
Jatam desperacko nie szukam. Mam to gdzieś :D bycie samemu tez ma wiele plusów.

Gość gość
roksa.pl i jeszcze mozna zarobic :)

Gość gość
zbiornik.pl