Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowali? Nie przyjemna sytuacja na plaży

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj nad zalewem razem z naszą paczką znajomych (6 osób 3 dziewczyny i 3 chłopaków). Moi znajomi słyną z wielkiej skłonności do żartów. Nie inaczej było dziś. Wypiliśmy po kilka piw i poprostu usnęłam leżąc na plecach. Jak się później okazało moja najlepsza przyjaciółka odwiązała mi góre od kostiumu, a jeden z kolegów polał mnie wodą. Wstałam i zaczęłam go gonić jak to mamy w zwyczaju. Jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłam, że nie mam stanika. Wokół było duużo ludzi. Nawrzeszczałam na nich i wróciłam sama do domu. Jeden chłopak, napisał do mnie i powiedział, że to ONA to zrobiła i wymyśliła. Ona nie przeprosiła i napisała, żebym się nie fochała bo gówno mi się stało. Czy to nie przegięcie z jej strony? Jak byście zareagowały. Czy naprawde bieg pośród ludzi z gołymi cyckami to nic takiego?

Gość gość
Czy naprawde bieg pośród ludzi z gołymi cyckami to nic takiego? x niektórzy kopulują w parkach, autobusach i co ? kobiety w afryce, amazonii chodzą z gołymi cyckami i co ? PS: jestes sztywna i drętwa, masz jedno zycie, co cie obchodzi co myslą inni ? ja bym chetnie pobiegała nawet na golasa przy innych ale mnie nikt nie chce rozbierać