Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówią że jestem sliczna a ja...

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy (rodZina,znajomi,obcy ludzie) zachwycaja sie mna. Mowia ze jestem sliczna i mogłabym być modelka. Kiedyś mnie to tak irytowalo, że potrafilam wyzwać kogos, odsuwalam się od nich, uwazalam ze mają w tym interes i inne takie. Dziś dopuszczam myśl, że ktoś może to powiedzieć bezinteresownie ale jestem tak przekonana o własnej brzydocie, że brzydze się siebie. Był okres ze w ogóle nie patrzylam w lustro ani nie robiłam sobie żadnych zdjęć. Lapie się na tym, że to głupie ale nienawidze siebie. Facetow unikam i tez nienawidze. Poradzcie mi cos bo mam juz mysli samobojcze. Dziekuje

Gość gość
Dobrze że nienawidzisz facetów samotność jest super.

Gość gość
Dobrze się czuję sama, ale momentami jest mi smutno, szczególnie w zimę.

Gość gość
Zdjęcie wrzuć.

Gość gość
Po co? Zeby słyszeć kolejne komplementy albo hejty od frustratów. Mi to nie jest potrzebne,nic mi to nie da. Ja potrzebuje porady dlaczego tak jest i co z tym zrobić.

Gość Turkuć
Ja wolę nie komplementować wyglądu kobiet. Raz że jak ktoś jest ładny to raczej wie że jest ładny, a po drugie nie chce wyjść na kabotyna.

Gość gość
czy jesteś śliczna wewnątrz?

Gość gość
pewnie jestes mocno skoncentrowana na sobie tylko ja i ja, no i tak, pewnie jestes ladna, ale co z tego? pelno ladnych dziewczyn, boli cie, bo chcesz byc czyms wiecej niz ladna buzia, a to nie jest takie latwe, trzeba pracowac nad soba

Gość gość
spoko, jeszcze parę lat, w końcu zbrzydniesz i zaczniesz dobrze się ze sobą czuć :D