Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancka

kryzys w małżeństwie

Polecane posty

Gość elegancka

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z mężem 9 lat, 3 lata po ślubie, 2 małych dzieci. Od dłuższego czasu mamy problem, mnie zupełnie odeszła ochota na seks, chodziłam do seksuologa i nic nie pomogło. Przekłada się to na zycie codzienne. Cały czas dąsamy się na siebie, mamy ciche dni, jesteśmy na siebie obrażeni już nawet sami nie wiemy o co - tak poprostu. Juz nawet proponowałam mężowi, żeby poprostu odszedł, znalazł sobie inna kobietę z którą bedzie uprawial znakomity seks - on nie chce innej... takie tłumaczenie.

Kobieta im mniej seksu uprawia, tym mniejsza ma na niego ochotę. Jeśli w ogóle ze sobą nie sypiacie, to nie będziesz mieć ochoty już nigdy.

Gość gość
Sprawdź poziom hormonów TSH, i FSH.

Gość gość
Sprawdź poziom hormonów TSH, i FSH. Powinniście wyjechać na weekend tylko we dwoje. Załatw opiekę do dzieci i zadbaj o swoje małżeństwo.

Może coś nie tak z poziomem hormonów u ciebie? Zbadaj to. Bierzesz tabletki antykoncepcyjne? Niektóre zmniejszają libido. Oprócz hormonów, ważne jest też nastawienie i relacje. Macie do siebie niewyjaśnione pretensje, ukryte żale? Może to cię blokuje.

Gość gość
Nie chce innej?! A to cham Rzuc go nie jest ciebie wart