Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta skorpionka

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest?

Gość gość
to ku**viszcze jak ich mało :p

Gość gość
i na chvj się produkował Freud, na chvj się produkował Jung, skoro mamy niezawodne i w 100% skuteczne ZNAKI ZODIAKU XD tak, to naprawdę determinuje charakter, że ktoś urodził się tego i tego dnia tego i tego miesiąca puknijcie się w dekiel z tymi koziorożcami, bykami i skorpionami

Gość gość
piękna i zmysłowa

Gość zawsze sexy
ja powiem za siebie i zodiak nie ma nic do tego: z charakteru jestem pamiętliwa, nie obrażam się o bzdury- jak mam coś do kogoś to mówie to tej osobie ( po co ma mnie to męczyć )

Gość gość
Lubi dużo i ostro :D. Pilnuje porządku w domu, ale gotować i piec rzadko potrafi :).

Gość gość
Według horoskopów, najlepiej na kochanka dla skorpionicy nadaje się drugi skorpion, byk, ewentualnie baran.

Gość gość
20:15 Ty...nie jadłeś jeszcze mojego ciasta!!!! i nie próbowałeś mojego obiadu!!!! i nie spróbujesz!!! I do tego, który pisał, że lubi dużo i ostro... pytam czego? wiesz czego dużo? dużo mądrości i rozwagi a ostro traktuje wszelką głupotę i obłudę. Amen

Gość gość
Czego jak czego można skorpionicy zazdrościć to ciętego języka, zawsze potrafi dobrze ugryźć.

Gość gość
No i dobrze. Bój się.

Gość gość
gość dziś 20:15 ...I do tego, który pisał, że lubi dużo i ostro... x To ten sam post, "elonkwętna" :D kobieto :D. x To jest komplement, że kobieta lubi dużo ostrego seksu :).

Gość gość
Mów za siebie i swoją panią baranie, nie wszystkie są takie same. No tak, nie spojrzałam w górę...ale za to świetnie zapamiętałam tekst...te irytujące frazy...

Gość gość
gość dziś Typowa reakcja, dawno nie *****nej skorpionicy :P.

Gość gość
Chciałbyś...ale nic z tego!

Gość gość
Z Tobą nie wiem, czy bym chciał ;), ale tamtą, czasami bardzo ciepło wspominam :).

Gość gość
Sam jestem skorpionem i nie ukrywam że nigdy nie byłem ze skorpionicą a chciałbym.

Gość gość
skorpion i skorpionica = śmierć jednego z nich albo miłość nad miłościami

Gość gość
Ja jestem późną skorpionką i jestem ambitna, wymagająca od siebie i od innych, pamiętliwa (nigdy nie wybaczam). Z drugiej strony jestem dość zamknięta w sobie, towarzystwo ludzi mnie męczy.

Gość gość
Gdybym nie był w związku to bym cię chciał.

Gość gość
18:13 Kogo konkretnie (który wpis)?

Gość gość
17:31 ta mnie interesuje. Tylko nie wiem co by z tego wyniknęło. Bo jestem taki jak opisała siebie. Zresztą zajęty jestem. Może kiedyś kto wie.

Gość gość
Przeciwieństwa się przyciągają, nie ci sami. Ci sami to się jedynie zanudzą. Ja (listopadowa) znałam pewnego listopadowego i powiem szczerze nie chciałabym być jego żoną, choć zgadzaliśmy się i było ok. Ci mężczyźni to inni mężczyźni ale nie i koniec!

Gość gość
jakie niby przeciwieństwa się przyciągają ? W życiu zazwyczaj łączymy się z osobami, mającymi podobne podejście do świata i życia.

Gość gość
To ty, ja nie chciałam podobnego do mnie. Więc nie uogólniaj.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie zwiazku, z osobą, która mocno różni się ode mnie upodobaniami, preferecjami, podejściem do życia i świata. Samo zakochanie to za mało.

Gość gość
Właśnie ja lubię przeciwieństwa. Nigdy nie byłem z podobną osobą. Znaki traktuję z przymrużeniem oka. Ale coś mi odbiło ostatnio na punkcie skorpionic. Nie wiem co to jest. Ale znając życie pewnie chodzi o sex. Ciekawe czy mają taki temperament jak opisują.

Gość gość
Ja niby skorpionka nie chcę niby skorpiona. Za to świetnie czuję się w towarzystwie kozioroż. czy strzelaca a nawet wagi - inni ale jakze pasujący...

Gość gość
Ja mam koleżankę skorpionicę-zawsze jej trochę zazdrościłam bo ma wyjątkową urodę taką "wschodnią" i jest duszą towarzystwa-błyskotliwa , wygadana i inteligentna ale to co sie mówi ze niby demony seksu i mściwe i pamiętliwe są skorpiony to u niej akurat nie sprawdza się wcale

Gość gość
Tak myślałem że temperament nie ma nic wspólnego ze znakiem. Aczkolwiek u mnie sprawdza się bezbłędnie. Ale coś mnie ciągnie do tego znaku. Mam nadzieję, że mi przejdzie.

Gość gość
możesz mieć oświecić co zn. ta "wschodnia uroda"