Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej być ładną lecz grubą czy chudą a brzydką?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja lubię dużą pupę i mocne uda :). Jednak akurat ta kobieta nie podoba mi się (z twarzy też). Zajrzyj na kraglosci.pl Tam masz dużo zdjęć pulchnych dziewczyn. Może znajdziesz coś ładniejszego.

Gość polonistka 42 lata
Borze ile blendóf

Gość gość
O właśnie!!! Najlepsza dzisiejsza odpowiedź!! Gość 21:20: lepiej być grubym i brzydkim ale zdrowym. Szacun! :-D

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś Po co wtrącasz się do tematu, skoro jesteś trzydziestoparoletnim prawiczkiem, który nigdy nie trzymał dziewczyny nawet za rękę?

Gość gość
przecież to się rozleci niedługo haha

Gość gość
Prawictwo rozwalił kolejny temat:O

Gość gość
gość dziś Mężczyźni chwalą się swoimi żona, a prawictwo chwali się, swoimi internetowymi "żonami" jpg :P.

Gość gośćmisia
Lepiej ladna i o pelnych ksztaltach,facet nie pies,na kosci nie poleci ;-)

Gość gość
Wielokrotnie słyszałam, że mam ładną twarz, zwłaszcza oczy, ale od zawsze byłam też gruba. Ostatnio wagę w normie miałam chyba w szkole podstawowej, później z roku na rok było coraz gorzej, aż do momentu kiedy na wadze zobaczyłam 3 cyfry. To mnie załamało, ale też zmobilizowało do zmiany trybu życia. Wciąż jestem gruba, ale aktualnie mam 15 kg nadwagi zamiast 40 i powiem wam, że już teraz widzę ogromną różnicę w traktowaniu mnie przez otoczenie. Wcześniej mnie nie było, w miejscach takich jak puby nikt nie chciał ze mną nawet rozmawiać, wszyscy woleli słuchać szczuplejszych koleżanek, choćby była to rozmowa o pogodzie. Jeśli jest się grubą kobietą, wszystko co mówisz, nie ważne jak ciekawe, jest z automatu tak samo nieatrakcyjne jak ty sama. Chuda dziewczyna jest zawsze wysłuchana, gafy czy niedoinformowanie są jej zawsze wybaczane, chuda dziewczyna może być sarkastyczna, bo wtedy jest interesująca. Gruba dziewczyna nie może być sarkastyczna, bo jest wtedy sfrustrowaną, wredną babą, nie może sobie pozwolić na gafę, bo wtedy jest z automatu głupia, po prostu - jeśli nie siedzi cicho i nie uśmiecha się niezręcznie w kącie sali, jest dla płci przeciwnej zwyczajnie w**********a. Teraz widzę ogromną poprawę, zdarza mi się, że ktoś postawi mi drinka, ludzie obydwóch płci chętniej mnie słuchają, śmieją się z moich anegdot i przeciągają kontakt wzrokowy. Wiem, że jak schudnę brakujące kilogramy, będzie jeszcze lepiej. Dlatego moim zdaniem lepiej być chudą i brzydką, chyba że jest to jakaś skrajna brzydota, niemożliwa do ominięcia odpowiednim makijażem i fryzurą. No i chudym łatwiej się wchodzi po schodach.

Gość gość
tak, chyba kazdy kto byl gruby stwierdzi, ze zadne rozwiązanie nie jest dobre, albo wybierze to drugie. Ale nigdy nie pierwsze. Ty masz jeszcze dobrze, bo mozesz schudnac.. Ja z moim zapaleniem nie moge.

Gość martyna821
Wisz każda kobieta jest ładna tylko czasami nie potrafi albo nie chce o siebie zadbać.. Ja nie dbałam o siebie roztyłam się itp ale w końcu powiedziałam sobie kategoryczne NIE! i zrzuciłam ten ciężar;) dzięki mojej silnej woli i suplementacji Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zrzuciłam 24kg w 3 miesiące!