Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAMBROSIA0987

Pielęgnacyjny krem do Mycia Masło Shea i Akacja Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość gośćAMBROSIA0987

Le Petit Marseillais Pielęgnujący Krem do mycia Masło Shea i Akacja nie tylko oczyszcza skórę, ale też pielęgnuje ją dzięki kompozycji składników naturalnych. Jego wyjątkowa konsystencja kremu ,pozostawi Twoją skórę intensywnie nawilżoną i odżywioną. Jestem ogromnie zadowolona z jego działania Masło Shea ogólnie słynie ze swoich właściwośc****elęgnujących, nawilżających i natłuszczających. Za to kwiat Akacji od wieków ceniony jest za delikatny, słodki zapach. Połączenie tych dwóch składników, daje koktajl dla skóry i duszy,któremu żadna z was się nie oprze.

Gość gość
Jeśłi aż w tylu tematach trzeba reklamować te kosmetyki to znaczy że są NIC NIE WARTE !!!!!!!

Gość Wiesław z Łobza
Lepiej nasmarować się dziegciem.

również polecam jestem również zadowolona z jego działania. Polecam każdemu aby sam wypróbował a potem podzielił się opinią rzetelną i szczerą. #AmbasadorkaLPM

Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała.

Kolejna nowość, kolejna zagadka. Tak pomyślałam kiedy zobaczyłam produkt w paczce od Le Petit Marseilleis, Kiedy otworzyłam buteleczkę, przeniosłam się myślami w moje dalekie dzieciństwo... dlaczego? Nieopodal mojego bloku, w którym mieszkałam, była alejka, przy której rosło bardzo dużo drzew akacjowych- zapach nie do opisania i nie do zapomnienia. Wiosna, to z tym od razu kojarzę ten zapach. Dzieciństwo, w którym beztrosko biegałam po podwórzu, zbierając kwiaty akacji... To właśnie mam przed oczami, kiedy używam tego kremu pod prysznic. Nie spodziewałam się, że można zamknąć tyle wspomnień w tak małej buteleczce. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Skladnikow naturalnych, powiadasz? No ciekawe, bo producent jakos sam nie widzi powodu do chwalenia sie tymi skladnikami, znalezienie listy w internecie graniczy z cudem. Co jest strzalem w stope, zwazywszy na to, jak bardzo rosnie swiadomosc na temat skladnikow kosmetycznych. Nic wiec dziwnego, ze musza sie nachalnie reklamowac na forach. Na szczescie coraz wiecej ludzi rozumie mechanizm reklamy i coraz miej dajemy sie na nia nabrac.

Krem do mycia masło shea i akacja podczas kąpieli nie tylko oczyszcza skórę ale też dokładnie nawilża przynosząc suchej skórze ukojenie. Jest bardzo wydajny niewielka ilość wystarczy aby dobrze się pienić i umyć skórę, a słodki subtelny zapach akacji czyni kąpiel przyjemną i relaksującą .#ambasadorkaLPM

Gość gość
Ja jestem w trakcie jego testowania :-)

Gość gość
wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!! wyppeirdalaj k******o reklamowa!!!

Gość justyspj
Bardzo fajne kosmetyki, nie tylko świetnie myją, ale i nawilżają. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Zużyłam już całą butelkę tego kremu i jestem zachwycona zapachem i działaniem. Piękny zapach pozostaje na skórze, krem nawilża skórę i nie podrażnia jej. Piana w czasie mycia robi się genialnie kremowa. Sama przyjemność używania!

Gość kaasia1990
Również mam przyjemność być #ambasadorkaLPM i ze wszytskich trzech produktów właśnie pielęgnacyjny krem do mycia najlepiej nawilża moją skórę. Po użyciu jest miękka i gładka. Chociaż jeśli chodzi o zapach to zakochałam się w malinie i piwonii.

Gość gość
Krem ma piękny zapach. Jestem nim zachwycona! #AmbasadorLPM

Mój numer jeden. Zapach mi odpowiada, fajnie pielęgnuje skórę, skóra po umyciu jest delikatna, zapach niesety po umyciu krótko trzyma. Butelka zachęca do zakupu.#ambasadorkaLMP.

Gość gość
Mam wrażenie, że po każdym użyciu tego kosmetyku skóra jest jędrna i dobrze odżywiona. Uwielbiam kosmetyki z masłem shea, dlatego zawsze chętnie po nie sięgam, nawet jeżeli ilości masła w składzie są minimalne. Masło shea posiada dużo witaminy A i E, która odmładza i chroni skórę przed wolnymi rodnikami.

Gość ZuzkaPisze
Wiosna, to z tym od razu kojarzę ten zapach. Dzieciństwo, w którym beztrosko biegałam po podwórzu, zbierając kwiaty akacji... To właśnie mam przed oczami, kiedy używam tego kremu pod prysznic. Nie spodziewałam się, że można zamknąć tyle wspomnień w tak małej buteleczce. Podobnie jak balsam do mycia ciała, który opisałam w poprzednim poście, produkt świetnie się pieni, ma kremową konsystencję, która jest wręcz idealna i świetnie nawilża. Czego chcieć więcej? No zapachu właśnie- a ten ma i to cudowny! Z wszystkich trzech produktów to na pewno jest moim numerem jeden. #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Krem pięknie pachnie i bardzo dobrze nawilża skórę. Polecam. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Wspanialy krem o skladnikach opartych na pielegnujacym oleju mineralnym i silikonie. Idealny, jesli lubisz sztuczne aromaty i wyrzucanie pieniedzy w bloto. Polecany, jak widac, przez ambasadorki lpm i nikogo wiecej.

Gość gość
Oooooch bardzo lubię ten zapach. Fajnie być #ambasadorkaLPM :-)

Gość gość
Przy okazji odkryłam, że ten krem to świetna maska do włosów. Wystarczy nałożyć, potrzymać kwadrans i od razu widać, że są super nawilżone. No i ten zapach :-) #ambasadorkaLPM

Gość gość
Jeśli coś jest dobre i uważasz, że warto to kupic, a dostałaś to za darmo, to chyba logiczne, że chcemy to reklamować :-) #ambasadorkaLPM

Gość pruedeence
Żel do mycia o konsystencji płynnego kremu + nietuzinkowe połączenie zapachowe + naturalne składniki, brzmi nieźle! Naprawdę dobry kosmetyk. Dobrze się rozprowadza po ciele, pieni się jest wydajny, przyjemnie pachnie. Skóra jest nawilżona i miękka. Jest to jeden z trzech kosmetyków które miałam okazję testować dzięki kampanii LPM - jednak nie jest moim faworytem, nie zachwycił mnie do końca. Mimo, że dobrze nawilża suchą skórę. No cóż każdy ma swoje gusta. Od czasu do czasu dam mu szansę i będę sięgać po niego...

Gość pruedeence
Żel do mycia o konsystencji płynnego kremu + nietuzinkowe połączenie zapachowe + naturalne składniki, brzmi nieźle! Naprawdę dobry kosmetyk. Dobrze się rozprowadza po ciele, pieni się jest wydajny, przyjemnie pachnie. Skóra jest nawilżona i miękka. Jest to jeden z trzech kosmetyków które miałam okazję testować dzięki kampanii LPM - jednak nie jest moim faworytem, nie zachwycił mnie do końca. Mimo, że dobrze nawilża suchą skórę. No cóż każdy ma swoje gusta. Od czasu do czasu dam mu szansę i będę sięgać po niego... #ambasadorkaLPM

Gość gość
Od jakiegoś czasu nie mogę sobie wyobrazić kąpieli bez kosmetyków Le Petit Marseillais. Zakochałam się w nich od pierwszego użycia. Zapach utrzymuje się bardzo długo, konsystencja bardzo dobra, ciało jest potem jedwabiste i miękkie. POLECAM :) #ambasadorkaLPM