Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drukarka dla studentki

Polecane posty

Gość gość

Szukam czegoś niedrogiego co mi nie zrujnuje studenckiego portfela, podpowiedzcie coś :) oczywiście żeby zamienniki były

Gość gość
Potrzebujesz kolorowy wydruk czy wystarczy Ci mono? Jeśli chcesz dużo drukować i bez koloru to lepsza będzie laserowka, te są dosyć tanie w utrzymaniu, chcesz mieć skaner, wifi?

Gość gość
Wolałabym zeby był kolor bo nigdy nie wiadomo czy jakiś prac zaliczeniowych nie będę drukować, wifi koniecznie i skaner by się przydał, mam na to do 400-500 zł

Gość gość
Brother jest dobra :) znaczy urządzenie wielofunkcyjne, naprawdę się sprawdza.

Gość gość
ale jakiś konkretny model polecacie, nie chciałabym miec potem problemów z zamiennikam

Gość wiola438
Kup najlepiej drukarkę z systemem ITS, gdzie nie będzie myśleć o zamiennikach bo kupujesz tusz i dolewasz. A tusz do uzupełniania kosztuje jedynie 27,00zł a drukujesz na nim bardzo dużo. Teraz te drukarki Epson z systemem ITS mają super promocję http://www.epson.pl/zwrot . A więc kupujesz dostajesz gwarancję długą i otrzymać możesz jeszcze zwrot za zakup w częściach kosztów.

Gość gość
Jeśli szukasz laserowej to może HP 1102W, popularny i niedrogi model, na pewno są do niego zamienniki Actis i Active jet

Gość Sunsin
Laserowe drukarki to naprawdę już przeżytek. Zdecydowanie przychylałbym się dla studenta do czegoś z ITS chociażby jak kolega napisał o Epson zwrot to wiadomo jakiś tam rabat, gwarancja dłuższa to też jakieś bezpieczeństwo, ale dodatkowo macie jeszcze zapas tuszy na 2 lata, same tusze oryginalne nie są drogie bo kosztują po 30 zł, ale jak ktoś daje coś za darmo to dlaczego nie skorzystać?

Gość Daszewski
Zaraz, zaraz czy ja Was dobrze rozumiem jeśli kupię drukarkę z tej listy http://www.epson.pl/pl/viewcon/corporatesite/cms/index/12265/ to otrzymam zwrot podany na stronie + przedłużą mi gwarancje do 3 lat + jeszcze otrzymam zapas tuszu na 3 lata? Jeśli tak to wydaje mi się, że Epson taką promocją przerasta konkurencje, do kiedy ona trwa?

Gość gość
na http://www.mmpartners.eu/ znajdziesz spoko drukarki. Mają duży wybór drukarek w przeróżnych cenach. Poza tym u nich znajdziesz też fajne zamienniki tuszów

Gość gość
jesli nie potrzebujesz kolorowych wydruków to tylko LASEROWA - najtansza ale laser - ok. toner kosztuje pozniej i z 200zl ale starcza na 1, 1,5 A CZASEM NAWET 3 TYS STRON TONERY nie zasychaja!