Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Bardzo spoko te markery kulkowe do nagrobków.

Polecane posty

Efekt jest mega, acz trzeba mieć wprawną dłoń by nie wyjechać poza obszar, bo potem ciężko domyć.

Niemniej jestem bardzo zadowolony. Jak potrzyma rok to będzie szał. 😉

Trochę się narobiłem, jeden grób zrobiony, dwa w kolejce. 

Misja rzeczywistości wykonana 

https://zapodaj.net/images/05cf0ca54d140.png

Edytowano przez eRCe

Kilka stówek zaoszczędzone i wcale się niczym nie różni od tych które zawodowo wykonują i inną metodą. Podobno trwałością się różni i zobaczyme. 🤔

Edytowano przez Zawszе przychodzi noc

1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Kilka stówek zaoszczędzone i wcale się niczym nie różni od tych które zawodowo wykonują i inną metodą. Podobno trwałością się różni i zobaczyme. 🤔

Tak, tutaj mamy niby ok roku wytrzymałości, a profesjonalna koloryzacja to już lata... No ale jak rok wytrzyma, to najmniejszy problem dla mnie będzie odnowić co sezon.

Przed chwilą, eRCe napisał:

Tak, tutaj mamy niby ok roku wytrzymałości, a profesjonalna koloryzacja to już lata... No ale jak rok wytrzyma, to najmniejszy problem dla mnie będzie odnowić co sezon.

Ja wolałem zapłacić komuś kto się tym zajmuje zawodowo, bo dojazdy, czas stracony nie kalkulowało by mi się i kilka lat będę miał spokój. 

Jest dobrze wykonane bo wygląda jak oryginał to co żeś wykonał.

Ile czasu się z tym bawiłeś, bo trza było wyczyścić 🤔

Przed chwilą, Zawszе przychodzi noc napisał:

Ja wolałem zapłacić komuś kto się tym zajmuje zawodowo, bo dojazdy, czas stracony nie kalkulowało by mi się i kilka lat będę miał spokój. 

Jest dobrze wykonane bo wygląda jak oryginał to co żeś wykonał.

Ile czasu się z tym bawiłeś, bo trza było wyczyścić 🤔

30 minut same literki, także bez tragedii,  a reszta to odchwaszczanie i mycie nagrobka. 

21 minut temu, eRCe napisał:

30 minut same literki, także bez tragedii,  a reszta to odchwaszczanie i mycie nagrobka. 

Już nie bądź taki skromny , bo że sprzątaniem kilka godzin schodzi i jeszcze dojazdy. Koszta ale trzeba uczcić że się pamięta o kimś.

2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Już nie bądź taki skromny , bo że sprzątaniem kilka godzin schodzi i jeszcze dojazdy. Koszta ale trzeba uczcić że się pamięta o kimś.

Zacząłem 11:50 a jak przyjechałem do domu to była 14. No to tyle zeszło na jeden grób ze wszystkim, dwa w kolejce. 

Jeszcze jakiejś kobicie pomogłem puszkę z farbą otworzyć, bo chciała sobie ławkę pomalować. 

Pogoda spoko, to można robić. 😉

7 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Schodzi sie z godzinę ogarnę ale dojazd 4 godziny 🫣

8 minut temu, eRCe napisał:

Zacząłem 11:50 a jak przyjechałem do domu to była 14. No to tyle zeszło na jeden grób ze wszystkim, dwa w kolejce. 

Jeszcze jakiejś kobicie pomogłem puszkę z farbą otworzyć, bo chciała sobie ławkę pomalować. 

Pogoda spoko, to można robić. 😉

No właśnie dochodzą jeszcze inne pomniki...

5 minut temu, Onaaaa napisał:

W pewne miejsca nie pojadę raczej , bo nie wydole czasowo i jeszcze trzeba uważać, bo teraz jak przekrocze prędkość to już recydywa i tracę prawko więc nic się nie nadgoni. 🫣

10 minut temu, Onaaaa napisał:

W pewne miejsca nie pojadę raczej , bo nie wydole czasowo i jeszcze trzeba uważać, bo teraz jak przekrocze prędkość to już recydywa i tracę prawko więc nic się nie nadgoni. 🫣

To ja mam tyle wygodniej, że na jeden cmentarz dojazd ok 5 minut autem, a na drugi 15-20 minut... Jak się jedzie kilka godzin na groby, to wiadomo, że jest inaczej organizacyjnie i cały dzień trzeba sobie zagospodarować na porządki.

Edytowano przez eRCe

1 godzinę temu, eRCe napisał:

Dają radę

Efekt wow, a w tak piękna pogode to aż miło popracować nad zewnątrz. Leżak powinien się przemoc i wyleźć z piwnicy 😁

2 minuty temu, eRCe napisał:

To ja mam tyle wygodniej, że na jeden cmentarz dojazd ok 5 minut autem, a na drugi 15-20 minut... Jak się jedzie kilka godzin na groby, to wiadomo, że jest inaczej organizacyjnie i cały dzień trzeba sobie zagospodarować na porządki.

A jak się upre to zarwe nockę i wszystkich odwiedzę , a i sis mnie wyręczy tam gdzie ma bliżej . Tylko gorzej z kwiatami i zniczami , bo kradną jak się zostawi wcześniej ...

1 minutę temu, BellaS napisał:

Efekt wow, a w tak piękna pogode to aż miło popracować nad zewnątrz. Leżak powinien się przemoc i wyleźć z piwnicy 😁

No ja właśnie próbuję się spiąć ze wszystkimi grobami do czwartku, bo ponoć ma być załamanie pogody, a do środy ma być ładnie.

Także będzie z głowy, a potem to już wiadomo, kupić kwiaty, znicze, wiązanki i zawieźć. 

A jak się upre to zarwe nockę i wszystkich odwiedzę , a i sis mnie wyręczy tam gdzie ma bliżej . Tylko gorzej z kwiatami i zniczami , bo kradną jak się zostawi wcześniej ...

To jest właśnie ten problem... jak k...wa można kraść kwiaty, znicze z cmentarza... Trzeba być kanalią...

U nas zrobili takie półki i kto chce może oddać niepotrzebne znicze, a inny zabrać... czasem UM też wrzuca na półkę kilka kartonów wkładów do zniczy - kto potrzebuje może za free brać i to rozwiązało dość dobrze problem ze złodziejstwem.

1 minutę temu, eRCe napisał:

No ja właśnie próbuję się spiąć ze wszystkimi grobami do czwartku, bo ponoć ma być załamanie pogody, a do środy ma być ładnie.

Także będzie z głowy, a potem to już wiadomo, kupić kwiaty, znicze, wiązanki i zawieźć. 

To jest właśnie ten problem... jak k...wa można kraść kwiaty, znicze z cmentarza... Trzeba być kanalią...

U nas zrobili takie półki i kto chce może oddać niepotrzebne znicze, a inny zabrać... czasem UM też wrzuca na półkę kilka kartonów wkładów do zniczy - kto potrzebuje może za free brać i to rozwiązało dość dobrze problem ze złodziejstwem.

Te obiekty powinny być jakoś monitorowane zwłaszcza w tym okresie, bo kupisz drogie znicze itp. i ktoś to zawinie.

Dbanie o prywatność- wkleic zdjęcie grobu bliskich na Kafeterie...

2 minuty temu, HughH napisał:

Przecież ocenzurował nazwisko, na pewno nikt tych pikseli nie będzie potrafił odcenzurować. 😉

2 minuty temu, HughH napisał:

Mówimy tu o sobie i pokazujemy tyle ile chcemy. Czemu się dziwisz?

1 minutę temu, HughH napisał:

Przecież zamaskował wrażliwe dane i chodzi o to aby zobaczyć efekt odnowienia liter to jest istotne . On więcej pomoże niż zaszkodzi i jeszcze nikt go nie widział aby brał udział w dymach. Jest neutralny i zostawić go w spokoju.

Przed chwilą, Zawszе przychodzi noc napisał:

Przecież zamaskował wrażliwe dane i chodzi o to aby zobaczyć efekt odnowienia liter to jest istotne . On więcej pomoże niż zaszkodzi i jeszcze nikt go nie widział aby brał udział w dymach. Jest neutralny i zostawić go w spokoju.

Brał, brał, tylko z anonima, przynajmniej raz zapomniało mu się przelogować i okazało się, że to nie smakosz jedzie po Nimfie, tylko rymcymcymek, wzorowy chrześcijanin. xD

Przed chwilą, dustywhore napisał:

Brał, brał, tylko z anonima, przynajmniej raz zapomniało mu się przelogować i okazało się, że to nie smakosz jedzie po Nimfie, tylko rymcymcymek, wzorowy chrześcijanin. xD

6 minut temu, HughH napisał:

Oho... Zaczyna się weekendzik... 😉 

Przed chwilą, eRCe napisał:

Zaczął się już kilka godzin temu.  Krejzi jest w formie. 😤

4 minuty temu, dustywhore napisał:

Przecież ocenzurował nazwisko, na pewno nikt tych pikseli nie będzie potrafił odcenzurować. 😉

Nie chodzi o to. Ostatnio pierd...ze nie pisze jak np spędził czas z dziewczyna, bo dba o prywatność. Trochę mi to zakrzywia obraz prywatności. 

3 minuty temu, dustywhore napisał:

O proszę jaka niespodzianka.

5 minut temu, beziks napisał:

Mówimy tu o sobie i pokazujemy tyle ile chcemy. Czemu się dziwisz?

Napisałem. 

2 minuty temu, eRCe napisał:

Stwierdzenie faktow. Ok jezeli boisz siw wspomniec o dzuewczynie choćby slowo, a nie krępujesz się wklejać groby dziadków,  prawko, itd. Twoj wybór,  ja komentuję.

2 minuty temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał:

O proszę jaka niespodzianka.

Zależy dla kogo 😉

3 minuty temu, beziks napisał:

Zaczął się już kilka godzin temu.  Krejzi jest w formie. 😤

Mam jeszcze mały, niedługi wypad rowerowy dziś w planach, mam nadzieję, że żadna aferka do wieczora mnie nie minie 😆 

Edytowano przez eRCe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się