Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu sie potwierdzilo ze jak facet chce to zagada napisze zrobi cos

Polecane posty

Gość Nie mam nic do oddania
Też kiedyś mogłam czekać miesiącami i śnic po nocach ale doszłam do wniosku, że szkoda czasu na domysły i lepiej wiedzieć od razu.

Gość gość
tak.lepiej wiedziec.

Gość gość
Ciekawy temat, podbijam

Gość gość
okazal sie zonaty/rozwiedziony i dzieciaty :D

Gość gość
Naprawdę uważacie, że dziewczyna, która pierwsza się nie odezwie/nie napisze do faceta robi to z wygodnictwa i próżności. Nie przyszło Wam do głowy, że to np. wina kompleksów i nieśmiałości? Ja akurat zaliczam się do grona kobiet, które nigdy nie zabiegały o faceta, ze względu na swoją niską samoocenę i właśnie masę kompleksów. Uważam, że przecież nikomu nie mogę się podobać, więc po co mam się narzucać i proponować cokolwiek, skoro i tak nic z tego nie będzie, tylko się ośmieszę. Sadzę, że takich jak ja - nieodzywających się z powodu braku pewności siebie jest o wiele więcej niż tych o zawyżonej samoocenie i dumych

Gość gość
Tez tak mialam, ale stwierdziłam, ze nie moge dluzej dusic tego w sobie i powiedzialam mu otwarcie co czuje do niego

Gość gość
ty psie bedziez mi teraz probowac zanizac samoocene :D a wejrze se spojrzyj na swoja focie profilowa :D gnusny chlopku

Gość gość
A jak facetowi brakuje pewności siebie to nie ma żadnych szans u kobiet

Gość gośćBBQ
W Azji samotni spotykają się na randki aranżowane. Kolega i koleżanka umawiają się ,ze na spotkanie zabierają po 5 samotnych znajomych , ona koleżanki, on kolegów. Czasami coś z tego wychodzi :)

Gość gośćzUK
Gość 00.05. Mam dokładnie tak samo brak wiary w siebie że kiedykolwiek spodobam się komuś. Mimo że mam juz trochę lat nadal nie potrafię się przełamać. Mam głupie wrażenie że wszyscy wokół mają więcej do zaoferowania niż ja.