Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 razy zaręczona

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, męzczyzni co myslicie o kobiecie która była juz 2 razy zaręczona z dwoma róznymi facetami i nic z tego?? Spotykam sie z taką ale jakos mam obawy, ona ma 34 lata i jakos w miejscu stoi.

Czasami tak bywa. Ja byłam zaręczona 2 razy i dopiero za 2 podejściem się udało. Czasami jest tak, że ludzie się zaręczają i potem czasami związek się rozwala, bo przerasta ich wspólne, codzienne życie.

Gość gość
Ale tobie wyszło za drugim podejsciem, jej wcale. morze rzeczwiscie problemy emocjonalne. Tymbrdziej ona jest z gór to chyba sie domyslacie jakie tam jest podejscie do zaręczyn, małzenstwa to upełnie co innego jak w duzym miescie .Ogólnie ma dziwne podejscie, np, nie nosiła pierscionka zaręczynowego bo nie pasował do sukienki itd...Narzyczony przyszedł po 12 godzinach z pracy, wykonczony chłop nie chciał isc na spacer to juz stwierdziła ze jest domownikiem..

Bo ja miałam szczęście i trafiłam na właściwego. A jej się nie udało. Może zaręczyła się, bo rodzina naciskała, a ona nie chciała ślubu? Niekoniecznie chodzi o problemy emocjonalne.

Gość gość
Mądra kobieta, z charakterem.

Gość gość
Ale ona wprost mi powiedziała ze za pierwszym razem dostała na 24 urodziny 24 róze i pierscionek i jak stwierdziła była najszczęsliwszą kobietą na swiecie i po chwili dodała ze zaręczyny wszystko psują. Zatkało mnie

Gość gość
Jakos nie uwazam zeby byla mądra, i nie wierze ze czasami tak jest, poprotu mysle ze sama nie wie czego od zycia chce, kobieta z charakterem odrzuc****erscionek od razu i powie wprost o co jej chodzi w życiu

Jak się ma 24 lata, to się jeszcze nie wie o co chodzi w życiu. Wiem, bo się zaręczyłam w podobnym wieku. I wiem co miałam w głowie.

Gość gość
Człowieku, sa kobiety z którymi nikt nie chce sie żenić a z nią aż dwóch , taka to była miłość !

Gość gość
24 lata to te pierwsze zaręczyne , 30 lat to te drugie. Spotykam sie z nia ale mysle ze lepiej odpuscic bo nie chce sie z nią wiązac zbyt emocjonalnie, po co mi kobieta która nie wie co chce od zycia, moze ja będe chciał załozyc rodzine i będzie to samo?? Za 3 razem tez nie ??? Mysle ze szkoda mojego czasu..

Gość gość
Daj spokój moja żona przede mną była zaręczona z dwoma facetami i co ? nie wyszło ....niemoge miec sdo niej o to pretensji ja... ja jestem po rozwodzie. A na oświadczyny zabrałem swoją Anię na wycieczkę do gdanska i w restauracji tawern lukulus się jej oświadczyłem.

Gość gość
Moja kumpela była zaręczona 4 razy. Teraz jest wolna i rozgląda się za kolejnym