Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naautopilocie

Kremowy żel pod prysznic LPM malina i piwonia

Polecane posty

Kremowy żel pod prysznic Le Petit Marseillais malina i piwonia delikatnie oczyszcza Twoją skórę. Aksamitna, łatwa do spłukiwania piana uwalnia owocowy, świeży i aromatyczny zapach, który rozbudzi Twoje zmysły. Twoja skóra pięknieje - jest miękka, nawilżona i odżywiona! Nie wiem jak Wy, ale ja kupując kosmetyki bardzo zwracam uwagę na opakowanie. A butelka w której zostały zamknięte maliny i piwonie wyjątkowo przypadła mi do gustu: prostokątna, poręczna, z wypustkami po bokach co zapobiega wyślizgiwaniu się opakowania z rąk. No i jest różowa:) #ambasadorkalpm Trudno mi się z tym nie zgodzić z opisem produktu przez producenta! Zapach jest powalający! Od razu przypomniały mi się zeszłoroczne wakacje u babci i zbiory owoców, w tym właśnie malin. Poprosiłam męża o odnalezienie zdjęć z tej wizyty - odnalazł fotki, na których uwiecznił moją mamę, która ma pełne garście malin - cudo! Bardzo spodobała mi się też konsystencja produktu. Żel jest gęsty (nie znoszę produktów wodnistych, które przeciekają przez palce zanim nałoży się je na skórę) i tworzy pianę, która delikatnie otula skórę i łatwo się spłukuje. Po użyciu tego kosmetyku moja skóra jest gładka i miękka a łazienka cała wypełniona przyjemnym zapachem.Jeżeli więc lubicie maliny, ich wyjątkowy smak i zapach, który przywodzi na myśl lato, to ten żel jest właśnie dla Was! #ambasadorkalpm

Gość gość
Zel pięknie pachnie i długo pozostaje jego zapach na skórze #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Idealny zapach na lato. Maliny i piwonie to idealne połączenie. Produkty Le Petit Marseillais znane są z pięknych zapachów, ale ten jest moim faworytem.

Gość ZuzkaPisze
Kto lubi maliny na pewno zakocha się w nim od razu. Ja jednak nie przepadam za zapachem malin w sokach, syropach, perfumach czy kosmetykach- no nie wiem czemu, nie mogę przekonać się do tej woni. W przypadku tego żelu jednak, jestem zaskoczona faktem iż wcale mi on nie przeszkadza, pachnie bardzo przyjemnie, zapach malin jest bardzo wyraźny, nie za słodki- taki fajny świeży- może to dodatek piwonii sprawia, że nie odrzuca mnie tak, jak w przypadku innych produktów. Jestem miło zaskoczona. #AmbsadorkaLPM

Kremowy żel pod prysznic malina i piwonia bardzo oryginalne połączenie zapachów maliny i piwonii tutaj jest zgranym duetem tworząc niesamowity zapach. Żel jest gęsty wydajny dobrze się spłukuje pozostawia po sobie super zapach i skórę czystą odświeżoną zadbaną i pachnącą #ambasadorkaLPM

Gość IcemanMC
+ zapach nie jest duszący ale jednak pozostaje na skórze niczym delikatna mgiełka +dobrze się pieni +dobrze się spłukuje + nie podrażnia skóry +przyjemny w uzyciu -zbyt szybko się kończy #ambasadorkaLPM

Delikatny przyjemny zapach. Bardzo go lubię. Nie pozostawia tłustego osadu na skórze. Bardzo fajny żel :) #ambasadorkaLPM

Gość mblekitna
Bardzo wydajny,zelowy pachnacy.Najbardziej skusila mnie malina i piwonia.Goraco polecam #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Świetny kosmetyk delikatny ładnie się pieni i nieziemsko pachnie. Polecam w celu ukojenia umysłu i ciała #ambasadorkaLPM

Gość hizabela
Malina & Piwonia to mój ulubiony żel pod prysznic. Z pośród kosmetyków Le Petit Marseilliais to mój faworyt. Zaraz po otwarciu prostej, plastikowej, 250 ml buteleczki otulił mnie romantyczny, rześki a zarazem tajemniczy zapach malin połączonych z kwiatem piwonii. Zapach jest tak cudowny, że mogłabym go wąchać przez cały dzień, i by mi się nie znudził. Chciałabym mieć takie perfumy, gdyż zapach nie jest przytłaczający ani drażniący. Konsystencja żelu jest kremowa, jedwabiście gładka, nie rzadka. Idealnie rozprowadza się po skórze, bardzo obficie pieni i łatwo spłukuje. Naprawdę niewielka ilość wystarcza do umycia całego ciała. Żel jest wydajny i starcza na długo o ile nie macie w domu chochlików, które podkradają ukochany kosmetyk.Mowa oczywiście o moich córkach, które również pokochały żel Malina & Piwonia. Dlatego kupiłam im w biedronce kilka buteleczek żelu, aby miały na zapas. Cena była bardzo przystępna, gdyż trwała akurat promocja.Normalnie ten żel pod prysznic można kupić za około 9,90 zł. Ja i moje córki możemy uczciwie potwierdzić słowa producenta. Żel wspaniale nawilża i odżywia skórę. Cudownie ją pieści podczas kąpieli i pozostawia gładziutką, miękką, jędrną i kuszącą boskim zapachem.Skóra nie jest wysuszona i ściągnięta.Kąpiel z Żelem Pod Prysznic Malina & Piwonia to uczta nie tylko dla zmysłów, ale także dla całego ciała. Kosmetyk ten nie zawiera parabenów,baza myjąca jest pochodzenia roślinnego, ma neutralne PH i jest testowany dermatologicznie. Naprawdę polecam,bo warto wypróbować!