Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wymagam od partnera zeby byl przystojny i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
To nie sterydy. ;) Mam kumpla na siłce co tak wygląda a bierze tylko kreatynę i jakieś proteiny. ;D Myślę że w przypadku siłowni tak samo mamy pod górkę. ;)Dzisiaj miałem nogi i barki więc leże na wpół żywy. ;D

Gość gość
Hahaha rano napisalam post dla beki i poszlam sie poopalac .teraz wchodze i widze go na pierwszej stronie szok haha

Gość gość
Znalazłem z kimś wspólny temat dlatego jest w topce. ;)

Gość gość
Nie wierzę ;) Mam znajomych, którzy zaczynali od odżywek i przeszli na sterydy. Dopiero po zmianie osiągnęli takie efekty. Dziewczyna może być zgrabna i szczupła z natury, a kaloryfer i rzeźbę zawsze trzeba wypracować. Nie znam ani jednego faceta, który pracuje tylko nad brzuchem, albo barkami. Zawsze to jest pełen zestaw ćwiczeń. Musicie ćwiczyć regularnie i intensywnie, żeby utrzymać formę. Na siłownię chodzę głównie po to, żeby odreagować lub dla towarzystwa. Można powiedzieć, że jestem gościem. Spacerki i ćwiczenia w domu wystarczają, żeby utrzymać ciało w dobrej kondycji. Nie muszę się tak katować :P Większość moich koleżanek też nie musi. Z facetami jest jednak inaczej ;)

Gość gość
Sztuką jest zbudować ciało naturalnie niż sterydami. ;)Ja będę się tego trzymał aby z wiekiem nie zostać z workami zamiast mięśni. ;D

Gość gość
Podobają mi się kobiety a koksem nie chcę zostać. ;) Jak by mi się ten facet przyśnił to chyba bym wyskoczył z okna. ;D

Gość gość
Hisol, a mozna wiedziec ile masz wzrostu??

Gość gość
194 cm ;)

Gość gość
wow niezle :D przy takim wzroscie facet dobrze wyglada nawet bez pakowania pod warunkiem ze nie jest wychudzony.. Ale nie przesadz z tym pakowaniem. Ja sama silownie odwiedzam prawie codziennie wiec ciagle widze gosci z wielkimi barami ktore jeszcze bardziej pakują.. mi osobiscie cos takiego sie nie podoba :/

Gość gość
Mi nie chodzi o to aby pakować bez opamiętania. ;) Chcę tylko lepiej wyglądać niż teraz i poprawić swoją kondycję. ;DWiem 194 cm to dużo ale mi to nie przeszkadza. Jak to powiedziała kiedyś moja była "Czuje się przy tobie jak kruszynka". ;)

Gość gość
tak wiem ze nie chodzi Ci o takie pakowanie- potrafie czytac ze zrozumieniem ;D

Gość gość
Oj tam tego pakowaniem nie można nazwać. ;) Z resztą masz pojęcie ile jest filtrów na tym zdjęciu aby on jako tako wyglądał. ;DNie muszę podobać się każdej ;) Wystarczy mi jedna.gość dziś - Nie wściekaj się tak. ;)

Gość gość
tak wogole to jakie kobiety sie Tobie podobają?? Daj zdjecie :)

Gość gość
Nie patrzę na wygląd a na wnętrze. ;) A swojego zdjęcia nie posiadam bo wszystkie usunąłem zostawiając tylko jedno aby za pół roku porównać jak wyglądałem kiedyś a jak teraz. ;D

Gość gość
chodzilo mi zebys dal linka do zdjecia typu urody dziewczyny ktora Ci sie podoba (chodzi o sylwetke). Ciekawa jestem jakie kobiety podobają sie facetom ktorzy regularnie chodza na silke i chca miec karolyfer :)))

Gość gość
autorko wypocin takiego śmiecia jak ty dawno nie czytałam

Gość gość
mam nadzieje ze w następnym wcieleniu twoja fizycznośc będzie taka ohydna jak w tym twoja zgnilizna wewnętrzna i ze nikt cie nie tknie z obrzydzenia

Gość gość
naturalnie i skromnie :) ... nie rozumiem dlaczego jeszcze nie masz dziewczyny..

Gość gość
pewnie czekał na ciebie,cieszysz się?

Gość gość
ja nie lubie kolesi co mają za duże wypukłości,no chyba że oni tak do tych zdjęć się spinają

Gość gość
Bo nawet nie szukałem żadnej. ;) Teraz powoli przyszedł czas aby znaleźć na stałe. ;D

Gość gość
gość dziś - Każdy ma swój gust. ;)

Gość gość
gość dziś nie gustuje w facetach.. lubie tylko na nich patrzec wiec sie nie ciesze :o

Gość gość
gość dziś - Jak to patrzeć? To w kim ty gustujesz? ;P

Gość gość
ja tez się zgubiłam w tych upodobaniach jego/jej

Gość gość
w 95% wole kobiety.. 5% natura mi zostawila na podziwianie ladnych meskich cial. Lubie ogladac meskie sylwetki ale z wlascicielem zadnej z nich bym sie nawet nie "cmoknela" :p