Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak wymagam od partnera zeby byl przystojny i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość
sledzac Twoje wypowiedzi w tym temacie zauwarzylam, ze jestes bardziej wrazliwy niz wiekszosc tych gruboskornych i prostackich kafeterian... Jesli chcesz, to jakis tescik moge Ci podrzucic :)

Gość piwniczaninka
genialne, po prostu genialne

Gość gość
gość dziś - A myślałem że trafię. ;) Wiek nie jest ważny ale wiadomo bez przesady. ;)

Gość gość
gość dziś - Masz w tym trochę racji bo ciężko jest mi znaleźć osobę z którą będzie mi się dobrze rozmawiało.piwniczaninka dziś - Ale co jest genialne? ;Pgość dziś - Strasznie nie lubię testów. ;P Mam złe wspomnienia z nimi. I uważaj z tą większością bo ci moja terapeutka zrobi kazanie. ;)

Gość gość
00:49 Ja toleruję +8 lub max. -3

Gość gość
Skończyłam dziś pracę Hisol:P

Gość gość
gość dziś - To może być dla ciebie szok ale byłem kiedyś z kobieta co miała 36 latek. ;) Była to kobieta z klasą i inteligenta ale niestety skrywała wiele tajemnic które potem wyszły na jak i musiałem zrezygnować dla jej dobra i dzieci. ;)gość dziś - Wiem wiem nie będę cię męczył. ;P

Gość gość
Masz tu linka: http://www.iqtest.dk/main.swf Test nie jest dokladny ale przy drugim podejsciu pokaze Ci gdzie pod wzgledem intelektualnym znajdujesz sie w stosunku do reszty spoleczenstwa... Jesli jestes na rowni, to znaczy, ze intelektualnie jestes jak wiekszosc spoleczenstwa i poprosu masz pecha w znalezieniu odpowiedniej intelektualnie kobiety... :) Jesli jestes w mniejszosci, bardziej po prawej stronie- bedzie znaczyc ze jestes bardziej analitykiem i dlatego ciezej jest Ci sie zadowolic zwyklymi prostymi kobietami... a przyznaje ze takich jest znaczna wiekszosc... :/

Gość gość
Miała męża? Nie powiem, że się nie napracowałam :P

Gość gość
gość dziś - Zaraz sprawdzę chociaż nie wiem czy dzisiaj będę miał do tego głowę. ;) Dziękigość dziś - Tak niestety to była ta najmroczniejsza tajemnica.Miała tylko traktował ją jak powietrze i naprawdę podle przez co miałem ochotę się z nim spotkać. ;PMusiałem to zakończyć bo jakim trzeba być potworem aby dzieciakom ojca zabierać i rozwalać rodzinę. Wiadomo nie wiedziałem o tym. ;P

Gość gość
Stosunek do żony/męża dużo mówi o człowieku. Dobrze zrobiłeś:)

Gość gość
Hisol dziś do testu zabiez sie jak bedziesz mial glowe go tego (to taki maly eksperyment).. "gość dziś - Tak niestety to była ta najmroczniejsza tajemnica." Za mezatki sie bizesz?? nie wiedzialam... ;) PIsalam z Toba wczoraj ze ja (jako kobieta), wole kobiety... i przyznaje, ze znaczna wiekszosc moich adoratorek... to mezatki.. Kobiety ktore sa juz w zwiazku zawsze skarza sie na to, ze ich partner ich juz "nie dotyka"... Nie dotyka- to zawsze slysze od wiekszosci z nich... Sory ale jesli ich malzonek nie ma czasu na dotykanie tych w wiekszosci przypadkow bardzo atrakcyjnych kobiet- to wcale sie nie dziwie ze one szukaja sobie kochanka/kochanki...

Gość gość
Robi się ciekawie, ale ja już zasypiam:P Dobranoc :)

Gość gość
gość dziś dobranoc :)

Gość gość
gość dziś - Mam nadzieję ale czasem brakuje mi tych rozmów z nią. ;)gość dziś - Zabiorę się jak będę miał do tego głowę. Teraz chciałem na szybko ale ledwo widzę na oczy i wyszło tylko 115. ;( Dużo zostało nie wypełnionych. :PJej brakowało głownie czułości, seksu i idealnego kochanka nie miłości. ;P To też dostała co chciała.gość dziś - Dobranoc. ;)

Gość gość
dobranco wszystkim :)))

Gość gość
Też powoli uciekam spać. Dobranoc ;)I dziękuję za ciekawą i miłą rozmowę. ;P