Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Gość gość
Tak narzekasz na hejt, ale tak naprawdę jesteś w 7 niebie że o tobie piszą :O :D miałaś zniknąć z kafe, weź już s********j z tego forum

Gość gość
przecież ona kręci z was beke tłumoki przeczytajcie treść

Gość gość
Lans na lody, chipsy i szampon, z bodajże Lidla? :D Kolejna granica debilizmu Noxy przekroczona. Lepiej pokaż te drogie, markowe ciuchy, od których twoja szafa podobno aż pęka w szwach. :D

Gość gość
przecież ona kręci z was beke tłumoki przeczytajcie treść x treść treścią, ale buty i zabawki psa kto wrzucał? szuka tylko okazji żeby byle goownem się pochwalić

Gość gość
to już wiem dlaczego wit urzęduje na wolskiej, ziętkowski z kaśka marciniak sa na urlopie i nie mogą skontrolować, powinno więcej osób napisać do ziętkowskiego i pokazać tye foty że sie chwali, noxa miaaby ciepo pod dgruba doopą

Gość gość
Pomijając resztę syfu: masz w porządku mieszkanie Noxa, masz skromnie, ale zupełnie normalnie i widać, że czysto. Piszę, bo na mieszkanie nawet hejt widziałam :O Sprawa Twojego faceta psychopaty i oprawcy, su i innych Twoich problemów, to inna kwestia. Ale dojebywac się do normalnego mieszkania, to już dno.

Gość gość
ziętkowski to jest eks fagas, teraz jest jakiś z kiekrza i jej stara nie mieszka już nawet w poznaniu tylko w kiekrzu

Gość gość
Ale nie bierz już tych zwierząt Noxa, nie dajesz z tym rady i wystarczy, że Majka cierpi przez psychola.

Gość gość
O ja pier... Noxa, tobie się już całkiem na dekiel rzuciło? Tak rzadko kupujesz coś innego niż pyry, że aż w necie się tym musisz chwalić?

Gość gość
ziętkowski to jest eks fagas, teraz jest jakiś z kiekrza i jej stara nie mieszka już nawet w poznaniu tylko w kiekrzu x x łykaj dalej banialuki noxelii, jej rodzina na fb zupełnie co innego pisze, i to nie tylko ziętkowski...

Gość gość
Napisala do Was na Waszym poziomie nareszcie ;) ma poczucie humoru. Glodny hejter to zly hejter wyslij im Noxa psie chrupki to moze przestana szczekac ;)))

Gość gość
co pieprzysz? te wymysły są męczące :o jej matka wyprowadziła się na wieś do nowego fagasa już dano temu

Gość gość
skoro tak piszą ci na tym fb to czemu nie reagują na to co u noxy sie dzieje?

Gość gość
na pewno jej rodzina zwierza się jakiemuś trolowi z hejterii tak jasne acha

Gość gość
Lans z doopy na zakupy kwiczę. No , bo buty to ona ma na kg z lumpa, każden jeden za 7 zł. To za 70 ma dziesięć par. Wypas ba bogatą biedotę. Noxa przelicz w takim razie ceny szajus bluzek , butów i plastikowcy świecidełek. Może na conversy uzbierasz buehehehehe

Gość gość
21.24- Kciukiem?

Gość gość
dlatego tu wlazła po paru miechach przerwy bo ma wita na głowie, ona tu wchodzi i robi z siebie idiotke ze stresu, zawsze tak było, teraz jest wszystko jasne

Gość gość
mi byłoby szkoda na buty 7 zł, szkoda kupować bo się może na nodze odrazu rozlecieć

Gość gość
Napisala do Was na Waszym poziomie nareszcie oczko.gif ma poczucie humoru. Glodny hejter to zly hejter wyslij im Noxa psie chrupki to moze przestana szczekac oczko.gif x A jej poziom to jaki? Mam rozumieć że stoi wyżej w łańcuchu pokarmowych niz najpośledniejszy hejter? No nie wydaje mi się :O Szkoda że w pyszczeniu do Wita nie jest taka mocna, jak w fikaniu tutaj, ale jej klawiatura jak widać wytrzyma wszystko. Wczoraj wrzuciła fotkę z zakupów z allegro, pokrzykując: "stać mnie" po czym okazało się że buty kosztowały 7 zeta i piłka dla psa złotówkę. Mnie to dynda, ale jak robi z siebie kretynkę w sieci, to potem zbiera tego żniwo. Nigdy nie zmądrzeje. Płacze przez hejterów, ale wchodzi tu z uporem maniaka. Niech się zabierze za leczenie

Gość gość
21:33 masz racje, odszczekuje to co napisalam P.S.nie jestem kciukiem

Gość gość
moim zdaniem jest wyzej, a wiesz dlaczego ? to ona jest w centrum uwagi, to o niej piszecie dziesiatki stron postow, wyliczacie co gdzie i za ile z kim i po co i tym postem z zakupami po prostu z was zadrwila ;) zwroc uwage ze to juz nie jest ta noxa sprzed tej kilkumiesiecznej przerwy, malo pisze i rzadko a trolle spedzaja tutaj noca i dnie na podszywaniu sie, obgadywaniu i zmyslaniu byle dalej nakrecac ten serial

Gość gość
noxa wchodzi cos tam napisze o sobie i wychodzi a co powiesz na temat tego nowego trolla ktory nocami czesto nad ranem podszywa sie pod nia wypisujac totalne pierdy a reszta udaje ze w to wierzy albo ten ktory twierdzi ze rodzina noxy mu sie zwierza na fb oszolomy ? to malo powiedziane, oni sa gorzej chorzy

Gość gość
ona zadrwila? ta biedna sfrustrowana bita przez fagasa grubaska zadrwila? prosze cie przestan, ona jak sie podciera po sraniu to goowno sobie rozmazuje do kołnierzyka, ludzie jej plują w ryj, śmieją się z niej wszyscy obnażając głupotę co chwila ona nawet nie zna znaczenia słowa drwina, nie rób jaj

Gość gość
gość dziś Naprawdę zadrwiłaby z hejterów i zamknęłaby im japy, gdyby wrzuciła kilka fotek drogich, markowych rzeczy, posiadaniem których tak się chwali. A tu najwyżej szajs z allegro i tanie śmieciowe jedzenie. Ta kretynka sama z siebie drwi. Jeszcze nie widziałam osoby o tak małym szacunku do samej siebie.

Gość gość
moim zdaniem jest wyzej, a wiesz dlaczego ? to ona jest w centrum uwagi, to o niej piszecie dziesiatki stron postow, wyliczacie co gdzie i za ile z kim i po co i tym postem z zakupami po prostu z was zadrwila oczko.gif zwroc uwage ze to juz nie jest ta noxa sprzed tej kilkumiesiecznej przerwy, malo pisze i rzadko a trolle spedzaja tutaj noca i dnie na podszywaniu sie, obgadywaniu i zmyslaniu byle dalej nakrecac ten serial x Kto się tutaj spowiada ze wszystkiego jak nie ona? Kto tu rzuca padlinę dla hejterów? Ja może? Bez kafeterii żyć nie może, gnije tu od lat, po tylko aby zwrócić na siebie uwage. Ona jest przeszczęśliwa jak się tutaj o niej pisze. Zwróć uwagę ze ona tylko reaguje na hejt, a nie na normalne posty. Serial dawno by padł, gdyby nie wpisy samej zainteresowanej. Jest zdrowo p*****lnięta, niech się zabierze za leczenie, bo skończy w pokoju bez klamek, albo wicio ją zamorduje

Gość gość
moim zdaniem jest wyzej, xxx Noxelia stoi na najniższym szczeblu ewolucji, bo nawet jednokomórkowce posiadają szczątkowy instynkt samozachowawczy, a ona w ogóle.

Gość gość
Rodzina się na nią wypięła już dawno, przyjaciół nie ma, od fagasa jedynie oklep zbiera to włazi na forum. Chwali się badziewiem, bo dla niej to luksus - prawdziwego nie zna i nie pozna.

Gość gość
ona ma przeciez rente, przelewy od matki i jeszcze te zarobki z su to wcale niemalo lepiej sie zastanowic gdzie ta kasa ucieka ? czyzby bialoruski wieprz robil sobie zaplecze finansowe jej kosztem ? wszystko jest mozliwe, a ona sie go boi co mimowolnie udowodnila ! jakis czas temu sie wsypala, ze w tym smiesznym teatrzyku animacji ruska swinia zarabia ledwie najnizsza krajowa wiec na pewno ja doi z kasy glupia ges bedzie kiedys zalowac ze dala sie omamic przybledzie

Gość gość
wicio ją wykorzystuje w każdej sferze życia i do tego maltretuje to oczywista oczywistość

Gość gość
Ale do prostytucji na SU jej nie zmusza. Ona to uwielbia i chwali sie zarobkami ;) nie jest mi jej szkoda nic a nic .