Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Ja nie udaje, ja jestem milosnikiem. Nie jem ich, nie maltretuje, nie zabijam nie wyrzucam k0ta bo się nie chce wychować z psem, nie wyrzucam krolika, bo podrapal psa, nie pozwalam na to, żeby mój pies przez ogra żył w strachu i szczal w kuwete, 10 szczurów też mi nie spada z biurka ani przedwcześnie nie umiera, moje szczury dozyly 3 i 3,5 lat.amen, sciero.

Gość gość
Milosniczki Kciukas nie udaje,ma dwa psy i sa z nia caly czas.Nie nabierala chomikow,szczurow i swinek i innych gryzoni i u niej nic nie zginelo.Tu nie chodzi o licytacje kto lepszy,a kto gorszy,tylko te zwierzeta poginely,gdzie sa?Gdzie jest krolik? Gdzie jest kot?Wystawianie kota na parapet to nie dreczenie?..

No właśnie, ja się do nikogo nie porównuje, chodzi tylko o to, gdzie w ciągu ledwo 12 mc zaginelo ok 10 zwierzaków.

Gość gość
nikt tu nie mowi noxa ze jestes do konca zla,tylko nie ogarnialas i nie ogarniasz tego co wzielas( chodzi o zwierzaki),znasz cytat z malego ksiecia?"JESTES ODPOWIEDZIALNY ZA TO CO OSWOILES" ???oddawanie krolika,kota to nie jest ZADNA ODPOWIEDZIALNOSC,odpowiedzialnoscia bylo zaopiekowanie sie JEDYNIE JEDNYM KOTEM

Gość gość
Szczury zdechły zaraz po tym jak pogryzły wita słuchawki.. Przypadek? Nie sądzę...

Gość gość
a nie nabieranie kolejnych zwierzat..tobie sie wydaje ze im pomagasz? w ten sposob ani sobie nie pomagasz,ani tym zwierzakom

Gość gość
róbcie noxelii reklame na forach żeby nikt nie sprzedał jej żadnego zwierzęcia

Gość gość
jestes odpowiedzialny za to co oswoiles,mialas kota nalezalo sie zajac kotem i stworzyc mu dobry,kochajacy dom..a nie oddawac..jak towar do sklepu..

Zatluklam 1o zwierząt mój pies wali w kuwete, nie wychodzę z nim, bo nie,pies toOna pewno rozumie...? Ale na zawsze razem. Nawet litości już nie wzbudzasz, tylko pogardę

Gość gość
Teraz masz psa,zajmujnsie psem,nie nabieraj juz wiecej zwierzat,ktore dla tego psa sa w naturze posilkiem.Krolik,szczur lub chomik nie bedzie sie bawil i latal po lace z psem..Wiecej juz nic nie bierz,twoja wizja "przyjazni" wsrod zwierzat,nijak sie ma do ich naturalnego srodowiska i instynktow samozachowawczych.

Mówisz o bajorku w parku czy gdzieś tam? Ani nad morzem ani w górach z tobą nie był. Oddajesz psa do brata albo matki. Ja psów faktycznie nie zabieram, bo nie lubią jazdy autem. Logiczne. I biegają medycyna po podworku,nie kisze ich w bloku, nie muszą robić w kuwete albo oczekiwać wyjścia zależnie od nastroju Mjego. Taka różnica, Spotkamy się w sądzie, znowu sobie wstydu smieciu narobisz :-)

Gość gość
TOZ Anka rowniez,zainteresuje sie tymi zwierzakami,ktore u ciebie byly,a juz ich nie ma.Pamietaj ze kij ma dwa konce.

Gość gość
W sądzie się spotkamy, tam się sprawa wyjaśni. xx Jak ją podasz do sądu, to oświadczam ci że nawiąże z kciukiem kontakt przez fb, aby mogła podać mnie na świadka. Przy okazji napisze się pisemko do prokuratury na twojego wicia, że zmusza do prostytucji chorą na łeb partnerkę i czerpie z tego korzyści jako alfons. A na to są paragrafy. Zrób porządek ze swoim katem, którego trzymasz w chacie, a potem fikaj w sieci. Znasz powiedzenie: "kozak w necie, dooopa w świecie"? Pasuje do ciebie jak ulał

Gość gość
Nie bedziesz dla TOZ-u wiarygodna,skoro najpierw przyjmujesz pod swoj dach zwierze( kota dla przykladu),a pozniej je oddajesz,bez zadnego wyraznego powodu.Mam nadzieje,ze miejsce pobytu wszystkich wzietych zwierzat do tej pory potrafisz wskazac.Bo inaczej to strzelisz,sama sobie w stope.

Gość gość
co jak co ale wierze kciukiem że lepiej opiekuje sie zwierzetami niż ty noxa, twoje argumenty że za mało wychodzi z psami na spacer itd. to są marne argumenty, wszystkie jej zwierzaki żyją i ich nie oddaje i to jest najważniejsze jepana pseudo miłośniczko

Gość gość
I nie ma co sie klocic.Chodzi Anka z Toba o to,ze ponabieralas zwierzat,a pozniej je poodawalas.Tak sie nie robi.Mialas kotusie trzeba bylo,sie kota zajac i nie brac wiecej zwierzakow.Kot to nie zabawka.Kciukiem ma zwierzaki dwa,i wiecej nie nabiera,i o to ludziom chodzi,ze ty nieodpowiedzialnie dzialasz,nie mowie ze w zlej wierze,ale poczytaj najpierw doucz sie,a najlepiej zajmij sie wylacznie JEDNYM zwierzeciem.Czyli w tym wypadku teraz psem.

Gość gość
Nox a czemu majka boi się jak się rzuca patykami? :) no wyjaśnij

Gość gość
SOrry Anna, ale niejasne okolicznosci smierci zwierzat to jest powazna sprawa. Plus twoje wlasne wpisy jak Vit Majke zastrasza, jak butem do niej rzucal, szczu;l parasaole, czy na spacerze rzucil kij i kaza;l ci ja zostawic. To sa twoje slowa i mam nadzieje, ze pojdziesz na policje i w koncu bedzie konfrontacja i sie dowiemy co z tymi zwierzetami sie stalo, bo one powinny normalnie jeszcze zyc. A w notatkach policyjnych na pewno sa info jak sasiedzi wezwali policje - o czym sama pisalas- jak wit cie bil. A o tym jak Finlandia wezwala policje a ty ich nie wpuscilas pewnie tez. Ja chetnie pojde zeznawac i pokaze wszystko co mam. Kropkowanie nic nie da :)

Gość gość
Anka pisze normalnie,bo w pewnym sensie cie rozumiem.Tylko sprobuj sie po prostu uspokoic,podejsc do tego normalnie i juz po prostu nic ze zwierzat nie brac.Masz Majke wystarczy.Chcialas pewnie dobrze,a wyszlo nie tak jak to sobie obmyslilas.Tylko juz wiecej nic nienabieraj.

Gość gość
Biedna łamią, wystawiła ja na zewnętrzny parapet bo nie chciała się bawić z majka.

To ty w końcu nad jeziorem czy na Mazurach byłaś:-) nagminna klamczucho.i nie porównuj mnie do siebie, bo w tej kwestii nie dorastasz mi do pięt. Sama widziałaś i pialas jak to mnie moi chłopcy kochają i jakie to urocze, euro nas tak głośno, bo się żyje głośniej, żeby mały też w życiu uczestniczył a nie żył ciszy, hipokrytko pierd.olona

Gość gość
A o Mazurskich jeziorach Słyszałaś pontonie wąsaty?

Gość gość
Podam ją, bądź tego pewna. I nie rozśmieszaj mnie jakim świadkiem, forumowym? xxx A czemu wicia do sądu nie podasz, co? Czemu z tym gnojem porządku nie zrobisz? Tam gdzie nie trzeba to ciebie nie widać jesteś załosna :O

Gość gość
Lepiej podaj ta co ci chciala psa truc.Kciukiem nic tu takiego nie napisala,by ja gdzies podawac.Z trucicielami trzeba walczyc.Nie lubicie sie,ale to nie powod by ja ciagac gdzies,jak w sumie nic zlego nie zrobila.Ale strasznie truciem Majki juz pod to podlega.Takze tym sie lepiej zajmij,a nie w nerwach dzialasz i zlosci na Kciukasa.

Powiedziała ta, która nawet na meetinh nie pójdzie choć ma pod ręką, wegetarianka wpiertalajaca kebsy, morderca gryzoni. O smutnych obrazkach nie wspomnę :-D bym ci foto teraz zrobiła z hamaka i pokazała śpiące na trawie psy. Jeszcze masz coś sciero do powiedzenia?

Gość gość
Ja tam lubie i ciebie Anka i Kciukiem.Wy sie zrecie,napuszczone na siebie,a porzadek to trzeba ze straszeniem truciem zrobic.Moze i sie teraz nie lubicie,ale przeciez Kciukas nigdy nie mowil,ze cos zlego zrobi tobie lub zwierzakom,wasza zlosc nie w tym kierunku powinna isc dziewczyny.