Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

poza tym przyzwyczailam się, że czego ja nie zrobię, to ty też musisz. Z kolczyksmi nawet tak robiłaś :-O Zacznij zarabiać, to może cię kiedyś będzie stać, żeby bez kredytu kupić mieszkanie, wyjechać nawakcje, ubrać się w coś zawiecej niż 10zł. A nie zazdrość.

Gość gość
najprawdopodobniej po smierci Mamy,jej pelnomocnikiem prawnym bedzie jej Brat lub Tato,dalej bedzie mogla mieszkac,ale Nox..zapomnij o samodzielnej sprzedazy X X cos za cos,renty nie bierze sie za nic,a ograniczona zdolnosc prawna to jej konsekwencja X X gdy ma sie mieszkanie na wlasnosc,traktowane jako nieruchomosc,do tego nie potrzeba Mamy,albo i Mamy i jej prawnika,chyba,ze osoba,na ktora sie owa nieruchomosc przepisalo nie ma pelnej zdolnosci do czynnosci prawnych..

Gość gość
Oj, jest taki facet, który już ci kasę zabiera, więc nie mamy wątpliwości czego ci tu NIE zazdrościć. :)

Gość gość
Gościu 16:13, cała prawda o Annie M. Ona tu projektuje, jak chciałaby żyć. Być niezależną finansowo artystką w szczęśliwym, magicznyn związku, otoczoną rodziną, przyjaciółmi i bawiącymi się ze sobą zwierzakami. A tymczasem jest skrajnie samotną kurą domową . Nudną i do bólu przeciętną. Bez szczególnych talentów i zbyt leniwą by spróbować je rozwijać. Wyzywa ludzi od szarej masy, bo sama jest szarą masą, a tak chciałaby inaczej. Biedna, nieszczęśliwa, chora istota.

Gość gość
Wit pod jej nickiem chciał ten film sprzedawać po 50 zl :D

Gość gość
. I mam wolną rękę, mieszkanie sprzedam za około 200 tys może więcej i styknie na niewielki domek i działkę. Może być nawet dwa pokoje kuchnia łazienka i git. xxx zapoznaj sie z prawem spadkowym dziewczyno...skoro masz rodzenstwo-"brat w deche"..do czasu spadku..

Gość gość
(Nie zabiera jej nigdzie, zadnych restauracji, gier, zabaw, wczasow. Ona jest szara nudna kura domowa, sens jej zycia to gotowanie i zakupy. Bardzo by chciala byc koms, np. poetka, pisarka, youtuberka - ale nie ma warsztatu, pomyslu, talentu. Nie ma tez gustu ani zbyt wiele pieniedzy, dlatego ubiera sie jak szara masa) xxx wypisz wymaluj cala kafeteria i ogolnie swiat.. xxx caly "problem" z Nox,wiecie na czym polega ludzie? ze robi i zyje po swojemu,ludzi to wkurza i slusznie jezeli chodzi o zwierzeta i o jej zwiazek,ale jakby kazdy z nas spojrzal czasami na swoje zycie i na swoich bliskich,czy wiele by sie to roznilo tak do konca..jasne prostytucja rzecz karygodna,nie do wybaczenia,ze zwierzakami nie do wybaczenia..ale trzeba pamietac,ze w "naszym" pojmowaniu to jest ktos nie do konca zdrowy i normalny,a mimo wszystko stara sie zyc..i byc kims dobrym mimo wszystko.. xxx a my tacy dobrzy jestesmy?

Gość gość
Kciukiem, noxelia wtedy wyglądała się, ze wit ja bije i dlatego wit się w****il, zalogowal na jej konto i napisał cos w stylu "jestem głupia klamliwa szmata, klamalam o tym, ze wit mnie bije" a potem dowalil ten tekst o sprzedawaniu filmiki i swoj mail. Cyrk był.

Gość gość
Mizantropia dziś xxx a mozecie w koncu sie przestac klocic? nikt tu swiety nie jest.ale po co te haje.ta nie przyjechala.ta czegos nie dala.a kichajcie to w koncu.macie swoje zycie.swoje zwierzaki.jakie by to zycie nie bylo to jest,zdrowe w miare jestescie po co te klotnie. xxx kciukiem daj przepis na ta papryke :)

A czemu tu się pojawiłam? Bo tj tobie to i mi slali smsy. Używaj czasem mózgu :-)

Gość gość
Jakie ma znaczenie, kim my jesteśmy? Tutaj jesteśmy tylko bandą pomarańczowych nicków. Jeżeli mamy jakieś brudy, to raczej ich nie wywalamy i nie pierzemy pod banderą swojego imienia, nazwiska, wizerunku, krzywdząc przy tym osoby trzecie, a przy okazji pokazując w pełni, że nasze decyzje uderzają w naszą godność i bezpieczeństwo psychiczne i fizyczne zwierząt, które trzymamy pod opieką. A Noxa to robi.

Gość gość
Anka..to odlozcie na to prawko.To okolo 200 zl miesiecznie,pare miesiecy i zrobi.Na debila nie wyglada.Samochod do jezdzenia juz mozna za 600-100 zl na poczatek zakupic..

Gość gość
Ania podaj numer kw twojego mieszkania i juz zadna wiesniara ci nie zarzuci, ze mieszkanie nie jest twoje

Ale ktoś z waswidzial ten film? Jak go znaleźć? Papryka, ech ja każdorazowo robię inaczej, zawsze zgłasza jaglana, dziś Miałam też natkę,oregano, cukinia, oliwki, ogorki kiszone, wszystko drobno poszatk0wane podlane sosem sojowym i sru do piekarnika na 20min. Ogółem taki 0obiad robię z tego co mam pod ręką, nie kupuje specjLnie farszu:-)

Gość gość
Noxa co Ci bylo , ze lezalas w szpitalu?

Gość gość
Tak, pamiętam ten post. Szczęka mi opadła, było to na temacie, w którym ludzie pokazali Noksie zdjęcia z couchsurfingu, na których Wit jeździł po całej Europie z dziewczynami. W pewnym Noxa momencie przestała się odzywać na parę minut i potem poleciał ten post z jej konta, wszyscy domyślili się, że Wit to napisał. On ma Ankę za ostatnie g****o, ale głupia dziewucha woli się żywić bajeczkami.

Gość gość
gość dziś xxx nie mamy tez dodaj orzeczenia o niepelnosprawnosci psychicznej,w postaci renty na glowe.a traktujemy wpisy anki jako lek na nasze osobiste kompleksy.bo do glowy nie dopuszczamy tego.ze w naszym zyciu znajduja sie podobne osoby.bez tego orzeczenia.a moze nawet to my.lub nasi bliscy. :)

Gość gość
Nie jesteś hieną, Noksiu, ale zarąbałaś matce 5 tysiaczków. :)

Gość gość
ach ty nie jesz miesa :D sorki :D,czyli zamiast miesa jaglana kasza? :)

Twoja mama chce jak najlepiej, jakoś jej nie przeszkadza, że eyladowalas w szpitalu pobita przez tego ogra, tyle razy widziała ślady pobicia i nic. Braciszek to samo. Cudna rodzinka

Gość gość
a jak zapiekasz z serem zoltym? parmezanem? wez opisz jak mozesz?

Starzy rozwiedzeni, ci coOwiedza o twojej patologii mają to gdzieś, no supcio relacje

Gość gość
kazda tu taka swieta,atylko Nox i Kciukiem zalogowane..hipokrytki