Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 2

Polecane posty

Gość gość
Anka dawaj numer ksiegi wieczystej swojego mieszkania. nie dasz bo nie masz.mieszkanie nie jest ani matki ani twoje, to zwykle komunalne mieszkanie z przydzialu, a ta bredzi ze je sprzeda:D

Gość gość
to mieszkanie twoje nie jest i nigdy nie będzie stuknieta krowo. juz widze jak jej matka lata do notariusza mieszkanie na schizolke przepisać i przy okazji kilka tys zlotych zostawic. wcale pewne nie jest, czy to w ogole jest wlasnosciowe mieszkanie czy tez moze tylko komunalne lub spoldzielcze ktorego obie z matka sa jedynie lokatorami, a matka glownym najemca. jakby to faktycznie bylo jej/ich wlasnosciowe to ta wariatka by tu w kazdym temacie wklejala numer kw ktore sa JAWNE i kazdy moze sprawdzić.

sama widzisz noxsiu jak jest , swojego zycia nie Maja poukladanego tak jak na czlowieka przystalo !! to interesuja sie cudzym wspanialym pelnym rozkoszy zyciem:) trzymaj sie pozdrawiam moc calusow:)

Gość gość
a mozemy..posluchac jakiejs muzyki,kto co lubi?wklejac

Gość gość
Noxelia to jepane g****o, hipokrytka. Pisze, że nikomu nie zagląda co ma, a pisze "wy macie kredyty i wynajmy". Numer KW daj, to zobaczymy kto jest właścicielką!

te osoby co wypisuja tutaj niestworzone wyssane z ...?rzeczy sa pusci ,wulgarni a do tego samotni!!tylko wspolczuc pozosttaje przykre patrzec jak tacy ludzie zyja ´!:(((

Gość gość
Ja już kiedyś tłumaczyłem Noxie, jak by się mogła realizować z tą swoją "pasją" do zwierząt; dom rotacyjny. Ktoś jedzie na wakacje albo coś mu się niespodziewania okoci, bierzesz zwierza na kilka dni, tygodni i oddajesz. Są ludzie, którzy takie rzeczy prowadzą. No ale Białorusin byłby w stanie pewnie zrobić krzywdę tym zwierzakom, a to by tobie Nox ani jemu już na sucho nie uszło, poza tym tobie można tłumaczyć do usrania a i tak nie rozumiesz 🖐️

Gość gość
Kciukens po co uderzac w rodzine..nawet jak pelna tak do konca idealnie bywa?.Znasz powiedzenie"Polowe zycia niszcza nam rodzice,druga polowe dzieci" :-).Po co Wy sie klocicie?

Gość gość
Nigdy sie taki nie urodzil,co by kazdemu dogodzil,a rozwod rodzicow potrafi rozpiertlic zycie..wszystko zaczyna sie od normalnego dziecinstwa,jakby nie patrzac na "normalnosc"..Znam bardzo bogata rodzine,matka bardzo przedsiebiorcza,chytra wrecz,bita,szyta na klej brana jak to sie mowi z wlasna firma..,a corka po rozwodziej z jej ojcem zapadla sie w sobie na dwubiegonowke..

17.o3 z serem też można, ale ja już się staram całkiem po wehpgansku jeść. Parmezan i fetą, k9edys z tymi zapiekalam.

Noxa nie mierz mnie swoją miarka, ja nie rzucam wszystkim co mam, n9e muszę udowadniac,że do czegoś w życiu doszłam, bo zwyczajnie jak coś mam, to 0 tym mówię, a ty czego nie palniesz, jest to kłamstwem. M9eszkanie nie jest twoje i nie będzie,mama znowu wr0ci i znowu was pogoni, a ojciec ma cię gdzieś i masz z nim od lat kosę. Twoje słowa

A twój adres jest prawdziwy, zanim Google Street gniew doświadczyli twój blok był sfotografowany pod takim kątem ze w przybliżeniu było widać te twoje pomarańczowe zasl0ny czy co to tam masz w oknach. Skończ p******ic.

Gość gość
Czy nie mozna tej dziewczyny,po prostu zostawic w spokoju?Po co komus pastwienie sie nad kims ,kto ma rente na glowe. Ludziska..Niech pisze wiersze,wkleja zdjecia( akurat je robi bardzo fajnie).Po co sie pastwic?Ktos sie lepiej czuje pastwiac sie?Co to da?Ona nie jest i nie mysli,tak jak ty czy ja.Bo gdyby tak myslala,pisalaby na gosciu,lub k***ila sie jak wiekszosc k***w bez imienia.POdejrzewam,ze siedza tu gimogowna,majace okolo 15-17 lat,ktore maja i tak wyjepane zycie,ale pastwienie sie nad 27 latka,ktora opisuje milosc do psa,jest ok...smutna ta nasza Polska

Dziewczyno od papryki. Gotuję kaszę. Dodatki szatkuje mieszam z kaszą ,laduje do papryki podlewam sosem sojowym. Voila :-)

Gość gość
17:03 ja jestes miesozerna to wez papryki skroj czubki, wyczysc w srodku lekko posol i skrop oliwa .mieso mielone wymieszaj z ryzem ugotowanym al dente w stosunku 3:1 dopraw sola pieprzem mozesz dodac zabek czosnku i jedno jajko .wymieszaj na gladka mase.wloz w papryke do piekarnika 200stopni.ja wkladam do naczynia i zalewam do polowy woda albo woda z rosolkiem z kostki.pieke 20min.na koniec sypie startym serem az sie stopi.pycha!

Gość gość
No proszę, nawet kasa na prawko jest. To idź i zrób, skoro on nie chce. Zawsze na wszystko masz pieniądze, a wrzucasz foty badziewia z allegro (i nie chodzi tu o cenę) albo supermarketu. No, chyba że dla ciebie luksus to tandetne trampki i junk food z Biedronki czy Lidla.

Gość gość
Noxelia, pieprzona hipokrytka "nie zaglądam innym co mają" i pisze "wy macie wynajmy i kredyty" do ludzi, których w ogóle nie zna. Ba, nawet nie do ludzi a do anonimowych nicków w internecie. :D Coś cię matka oszukała albo pewniej ty kłamiesz, bo teraz można zobaczyć księgę wieczystą w internecie po adresie i jak wół jest napisane, że twoja matka jest właścicielką. :D A Wit nie zrobi prawka, bo jest piz/dą i się boi.

Gość gość
E tam, anka sprzeda komunalne mieszkanie i bedzie git

Gość gość
Ta, nikt nie zna relacji w twojej rodzinie. Wit ratował cię przed Witem, który cię o mało na śmierć nie zakatował i nie zrobił z tym NIC! Matka wie, że on cię katuje i nie robi z tym NIC!

Gość gość
Przy szukaniu numeru księgi wieczystej po adresie zobaczyłam, że ten blok Noxelii ma dziwny adres. Sam blok ma numer 1/3, a tam są dziwne numery mieszkań, jeden np. 4A. Ale przejrzałam po kolei i była tam księga nory Noxelii. Jak wiemy mieszka na pierwszym piętrze, więc długo nie szukałam. :D