Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ?:(

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego fiuty muszą być takie brzydkie? :( Jezusie drogi faceci mają p*****lca na ich punkcie, traktują jak największy skarb, nawet w rozmowie nadają im jakieś wyszukane określenia, a to po prostu paskudna część ciała:( Ja rozumiem, że coś się może podobać albo nie ale jakoś w życiu nie gadałam z dziewczyną która by tak o, normalnie, zapytana na szybko, odpowiedziała że penis jest sam z siebie ładnym organem. Jak już jesteśmy w łóżku z facetem to sie nad tym po prostu nie zastanawiamy, jest i tyle, ale zapytane w każdej innej sytuacji odpowiemy bardzo podobnie.. A już najgorszy i najbardziej żałosny jest obraz takiego sflaczałego fiuta w zwisie. Pardon, w spoczynku.. Tak lubicie przecież tłumaczyć "jego" nieatrakcyjny wygląd.

Gość gość
no właśnie Popuś, Dlaczeegoooo?!

Gość gość
Mój fiut jest najpiękniejszy na świecie i do tego zawsze stoi 😴 :-D

Gość gość
No właśnie jak wy możecie go tak ssać i połykać spermę. To jest dziwne.

Gość gość
A c**a to niby jest ładna?

Gość gość
A widziałeś cipke na oczy? Czy tylko się mądrujesz ciągle.!?

Gość gość
Ładna. ;)

Gość gość
Fuj jakie wory obrzydliwe.

Gość gość
no nikt mi nie wmówi że ta fotka przedstawia coś atrakcyjnego.. jestem hetero i uważam że są ładne cipki, tak samo jak są ładne piersi. i to powie i kobieta (oczywiście taka normalna, która nie boi się posądzenia o lesbijstwo) i facet. bo kobiece ciało po prostu jest ładniejsze. jasne mogą być paskudne rozklapciane piździska, z wiszącymi do kolan wargami czy obwisły biust, ale my tu mówimy o standardach. fiut jest sam z siebie po prostu paskudny. i jakbyście sobie nie wmawiali to się nie zmieni. czy jest duży, czy mały, nie ma to żadnego znaczenia.

Gość gość
jakkolwiek nie mozna zaprzeczyc, ze fiu.t sprawia duzo przyjemnosci, to z pewnoscia nie jest ladny :P a nagi facet niestety, jak by umiesniony nie byl z fiu.tem sterczacym wyglada smiesznie a ze smetnie wiszacym - po prostu zalosnie.

Gość gość
Po czasie to i wam zaczyna wisieć i to o wiele więcej niż nam. ;)

Gość gość
Wiesz ,co autorko jesteś beznadziejna !! tą fotę co ktoś dał z penisem , to jest normalny penis ,z włosami mniam , spermy nie połykam ,ale najpierw popatrz na siebie !! ciekawe co ja mam powiedzieć , skoro piersi poszły w dół po cesarce a sutki są bardzo duże:( a nie stać mnie na operacje ,czy zabiegi:(

Gość gość
Hisol -- oczywiscie, ale roznica jest taka, ze nam jak wspomniales 'po czasie' ;)

Gość gość
argumenty w stylu "wam też zacznie obwisać" są beznadziejne.. my przynajmniej przez jakieś 30lat jesteśmy atrakcyjne a Wy, Panowie, co? Zawsze, wszędzie, gdzie by się człowiek nie znajdował, to samo. Podoba Ci się? Chcesz go dotknąć? Powiedz mi co o nim myślisz. Ja pierdole. to nie jest osoba! To obrzydliwy kawał zwiniętej skóry i nauczcie się tego.. Jak laska sama się tam nie pcha to nie namawiajcie jej do tego bo widać nie chce Wam robić przykrości kłamiąc jaki ten Wasz fałd jest fajny... ;/

Gość gość
Ty babo po ciąży ze zmaltretowanym ciałem wiedziałaś na co się piszesz zachodzą w ciążę.. Do kogo teraz te pretensje? Dzieci w gimnazjum wiedzą jak i że ciało kobiety w ciąży sie zmienia i bardzo zcęsto nigdy nie wraca do swojego poprzedniego kształtu. Po co Ci to było?

Gość gość
Nigdy w ten sposób o tym nie pomyślałam, ale ja w tych sprawach w ogóle nie myślę :P ;)

Gość gość
do 20:16 po to idioto ,że kocham męża i dlatego chcieliśmy mieć dziecko ,ale Ty tego nie rozumiesz ,bo masz mały rozumek , i nie mam do nikogo pretensji ,tylko chciałam uświadomić autorkę ,że nie każdy jest idealny , i nie każdy ma worek pieniędzy ,żeby poprawić tu i ówdzie , a jeśli chodzi o penisy , to wszyscy macie normalne i nie wiem co według autorki w tym jest obrzydliwego?

Gość gość
A co uczysz w gimnazjum? Na to wygląda stary grzybie.

Gość gość
mnie zawsze, ZAWSZE smieszyly te pytania na kafe, zadawane przez facetow: co o nim myslicie? i zdjecie, wchodzisz w link a tu fiu/t....no kur/wa :D :D :D naooglada sie takli pajac jeden z drugim por.nuchów i wydaje im sie, ze kobiety beda: a. reagowac jak facet na widok zdjecia ci.py albo cyckow (czyli straca od razu rozum) b. reagowac jak aktorka z filmu po.rno (miec mokro a majtach i desperacko pragnac sie umowic) no, zal, kur/wa jak (ten wl;asnie sterczacy, smieszny, chu.j) :P

Gość gość
jak to dobrze że nie jestem sama:) uwielbiam gdy faceci posądzeni o coś "nieładnego" powołują się na swoją "naturę" i na fakt bycia "samcami". Jesteście zwyczajnie prostymi stworzeniami zapatrzonymi w swoje kutasy jakby bóg wie czym były. ot cała zagadka.

Gość gość
Kogo obchodzi twoje niezadowolenie z fiutów i chuj wie z czego frustratko. :D Jest weekend, upiłaś sie w samotności

Gość gość
piłaś nie pisz zjepko

Gość gość
Jak widać Ciebie skoro nie dość że wchodzisz na temat to jeszcze go komentujesz;) prawda w oczy kole? cóż, takie życie!

Gość gość
Mnie podnieca widok wytrysków.

Gość gość
pewnie to jeden z tych zje/bow wrzucajacych fote swojej smetnej parowy i czekajacy na oklaski :D

Gość gość
Zmień orientacje i po problemie. Cóż takie życie. :D

Gość gość
nie trzeba zmieniac orientacji... fiu/t jest przydatny ale nic nie zmieni faktu, ze jest po prostu brzydki. nagi facet w kazdym stanie tezyzny fiz. wyglada albo smiesznie albo glupio. Cóż takie jest życie :D

Gość gość
I tak go bierzesz do mordy.