Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boze co te mlode dziewczyny wyprawiaja i to sa czyjes corki

Polecane posty

Gość gość
Przecież to kręcą w wielu krajach, leciała ekipa skądśtam, amerykańska, brytyjska i inne łajdaki i oblechy, Warsaw Shore to cienkie Bolki przy tamtych

Gość gość
s********j niedorobiencu z babskiego forum

Gość gość
To Wasi faceci tak po knajpach się szlajali, że macie takie zdanie o wszystkich? I Wy takich prymitywów za mężów sobie bralyście? :D Takim prymitywom d**y nadstawiacie? Wasze matki takim prymitywom rodziły dzieci? No gratuluję logiki po prostu. Jesteście córkami i żonami zezwierzęconych prymitywów, którzy jak tylko zobacza kawałek cycków to zdradzają Was i Wasze matki po kątach.

Gość gość
Autorko po co oglądasz takie głupoty? Przeciez wiadomo ,że tam są same najgorsze k****iska

Gość gość
takie wijące się żmije w spazmach lesbijskich orgazmów mmm miodzio !!!

Gość gość
Sio do Waszych zaobrączkowanych *****czy, róbcie porządnie loda mężom zanim kochany męzuś nie pójdzie do pracy, nie wysika się i mu nie o******** jakaś młoda dziewczyna

Gość gość
przypadkowo mi przelecialo , wiem , slyszalam ze tam sa k***iska ale mi nie tyle chodzi o te kretynki z ekipy tylko o dziewczyny przypadkowe z dyskoteki ktore dawaly tym oblechom z ekipy , to mnie juz na maksa zniesmaczylo

Gość gość
tak sie teraz mlodzi bawia :o

Gość gość
Teraz seks jest na wyciągnięcie ręki, każdemu tyle, ile potrzebuje i niektórzy korzystają z tego bez skrępowania. Bawia się w swingersów, otwarte związki, dziewczyny zawsze chętne, obce osoby umawiają się na trójkącik. Jak nie straszysz wyglądem to nie ma takiej opcji, żeby nie było chętnych, świat zszedł na psy i możecie tylko narzekać. Za taką kasę jaką te laski dostają w reality show to zawsze jest pełno chętnych, żeby zdjąć majtki na wizji

Gość gość
te zaobrączkowane pary kochające się ze sobą podczas wymiany partnerów ah jakie to piękne jest ludzie kochani !

Gość gość
Serio jesteście aż tak głupie ? Jeśli się nje szanujesz nie możesz wymagac szacunku dla siebie od innych i dotyczy to tak samo facetów jak kobiet. Która z was pochwaliłaby sie przed znajomymi że ma corke kurwę albo syna alfonsa ? Nie piuszcie głupot że to teraz tak jest-prostytucja jest stara jak świat , wystepowała zawsze i zawsze ktos kto swiadczy takie usługi jest stygmatyzowany , prawie żadnej nie udaje się wyrwać z tego "biznesu" a jeśli nawet się uda to żyje w ciagłym strachu by mąż i jego rodzina nigdy się nie dowiedzieli co robiła .Pomijajac juz ten denny program Warsaw shore-przypomnijcie sobie film "Galerianki" gdzie takie pogubione zaniedbywane nastolatki , niektore z patologicznych rodzin robia tego loda za parę dżinsów-która z was chciałaby żeby jej dorastajaca córka robiła cos takiego? Która z was mamusiek byłaby dumna że ma puszczalska córkę ?

Gość gość
UNajlepszd sa teksty...facet to facet . Dlatego faceci rzadza swiatem bo glupie baby zawsze bronią facetow . Nawet jak jeden z drigim to meskie d*****.

Gość gość
i wiecie co mnie jeszcze przerazilo ze dzisiaj wystarczy isc do tv do jakiegos reality show czy innego gowna , w******* sie na wizji , wyrzygac sie na wizji , naj***c sie tak ze az sie obszczasz i jestes gwiazda i ludzie biora od ciebie autografy i tlumy na dyskotece skanduja twoje imie :o :o

Gość droserarouge
Ja jestem bardzo młoda i nigdy w życiu nie upiłam się jak dzika świnia i nie robiłam takich rzeczy. Szczerze mówiąc to nawet nie obchodzi mnie co ludzie o mnie pomyślą, mam mnóstwo znajomych, kilku najbliższych przyjaciół, super kuzynostwo, najukochańszą na świecie ciocię i wuja, oczywiście także cudowną mamę, więc na samotność nie mogę narzekać, spotykam się ze znajomymi codziennie, czasami nawet nie mam chwili dla siebie, bo już ktoś po mnie dzwoni, czuję się lubiana i kochana, a te wszystkie dziewczyny z clubów nocnych nie mają nikogo, dla nich piątek lub sobota to jedyne dni w których mogą się czymkolwiek zająć, współczuję szczerze.

Gość gość
do gość dziś Europa rzadzi baba i co nawyprawiala?

Gość gość
droserarouge madre z ciebie dziecko

Nie wiem jak wy ale ja lubię proste a zarazem uczciwe rozwiązania. Prowadzę własną firmę. Niedawno szukałam firmy spedycyjnej. Miałam dylemat bo trochę ich na rynku jest. Moją uwagę przykuła http://www.grupa-ats.pl/pl/ . Znajomy, który korzysta z usług kurierskich do UK mi ją pokazał. Stwierdziłam, że można spróbować. Z tego co czytałam również na necie ludzie o niej mówią bardzo dobrze więc jak dla mnie ok.

Gość gość
hahaha ten cymbal od dziewic co szaleje na ogolnym by sie pochlastal :)

Gość gość
to własnie rośnie kolejna patologia na 500+

Gość gość
zanim to dorosnie to po 500+ sluch zaginie

Gość gość
Przecież Warsaw shore to najgorsi z najgorszych to tak jakby po jakimś polskim mordercy uznać ze wszyscy Polacy to mordercy . Śmiem twierdzić że większość młodych kobiet teraz właśnie się szanuje nie pozwala sobie na bycie sluzaca czy traktowanie j a k ściere aby tylko mieć faceta ;p a tak robiło i robi dużo kobiet ze starszych pokoleń