Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie chyba już nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Co byście sadzily o takiej sytuacji. Wasz mąż / chłopak wraca z pracy i się wami nie interesuje. Zje coś , wykapie się i siada np.do Internetu. Mówię do niego zprzytul mnie to mnie nie chce przytulić. Jak mówię czemu mnie tak traktuje to odpowiada " o co ci chodzi przecież leżę obok ciebie" no może i.leży ale nie rozmawia ze mną tylko szuka coś na necie, jakiś części do auta itd. :-(

Gość naaaaaaaaaaaaaa
To oczywiste dlaczego ma Ciebie chwilowo w dupie. Przecież dziecko mu się zepsuło! Trochę wyrozumiałości, kobieto!

Gość gość
koniec zwiazku pokazalas ze ci zalezy ma nad toba przewage to ty prosisz zmien to inaczej bedzie cie nie szanowal jak juz nie szanuje albo ma kogos na boku smutna prawda zawsze jest tak ze w zwiazku stara sie jedna osoba a jedna prawie wogole albo bardzo malo czyli nie ma milosci z dwoch stron koniec zwazku predzej czy pozniej

Gość gość
Jeżeli jesteście ze sobą długo to staje sie to normalne , moze nie ma sie co martwić każdy facet czasem ma dość pracy problemów i nie widzi tego ze kobieta sie stara jest zajęty swoim "zmęczeniem" bądź problemami , szczególnie jeśli dużo pracuje , wyjdź z inicjatywa zapros go na weekend na jakiś wyjazd za miasto zrób sie na bóstwo zapytaj o jego sprawy nawet te co cie nie interesują tzn samochod itp powiedz jak bardzo go kochasz jeśli to nie pomoże to pisz !

Gość gość
a co ty robisz jak on czyms zajęty,nic bo jesteś nudna i tyle,musial się dostosowac

Gość gość
i oczywiście porady ,zabierz go gdzies,byle razem,rzepy tylko skleic,nie,zajmij się swoja nudna dupa to zateskni

Gość gość
Jak mu nie przejdzie to kup mu suplement diety long men z tego sklepu http://wzaufaniu.pl/. Pod pretekstem witaminki ...mówi eci działaaaaaa....