Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mit czy faceci naprawde preferują dziewice?

Polecane posty

Gość gość
To mit: mężczyzna nie ma możliwości określić "przebiegu" seksualnego partnerki. Nawet ta osławiona błona dziewicza to sprawa raczej umowna bo u każdej kobiety wygląda inaczej i często nawet ginekolog ma problem z oceną, czy pacjentka jest dziewicą czy nie. Doświadczony kochanek rozpoznaje doświadczenie kobiety po jej zachowaniu w łóżku, a nie po anatomii. Jasne, można mieć fetysz jak kolega-kafeterianin, ale to fetysz porównywalny np. z tym, że kogoś pociągają pielęgniarki, policjantki - podczas gdy w realu niczym się one nie różni od innych kobiet - każda może włozyć mundurek i go podniecać.

Gość gość
Nic nie rozumieją, chodzi o to żeby ani jedno ani drugie nie miało nikogo bo tylko tak są w stanie oddać się sobie do końca, i to jest intymność prawdziwa, trzeba sobie szukać męża który kocha żonę w małżeństwie a nie wykorzystuje seksualnie, jest czysty seks i jest ten obrzydliwy seks w którym wykorzystuje się drugiego. Rozczarowana

Gość gość
Tu chodzi o to że żadne nie miało nikogo przedtem, tylko całkowicie czyści ludzie są w stanie osiągnąć intymność! Tylko prawiczek do małżeństwa! Prawiczek mądry który nie używa żony później ale ją kocha i wyraża miłość swoim ciałem! Tak to trudno zrozumieć? Takiego księcia chcę. Rozczarowana

Gość gość
Każdy facet chce seksu, co za różnica, prawiczek, czy nie? Jak się facetowi pokaże, że nie dostanie, to wtedy będzie szanować, a nie, domagać się seksu, bo ślub.

Gość gość
Ja mam tylko jedną uwagę. Ta kobiecina, która tu wypisuje o sprowadzeniu przez faceta kobiety do roli przedmiotu i masturbatora i o tym, że powinno się trzymać błonę do grobu to sama kiedyś znajdzie faceta, którego będzie traktować bardziej instrumentalnie niż to się rozpisuje. Nie wytrzyma i popuści szpary dla przyjemności.

Gość gość
gość dziś Nie jestem facetem, by nie potrafić hamować popędów, więc się nie martw, złotko :) Prędzej ty nie wytrzymasz i zamoczysz, jak każdy facet!

Gość gość
W życiu bym mojego męża nie używała. Nigdy. Rozczarowana

Gość gość
13:50 Nie mówię tylko o popędzie. Na pewno w jakiś sposób będziesz go używała. Kobieta nie może być z facetem w taki sposób, by czegoś z niego nie doić. W każdym związku jest traktowanie instrumentalne. Jeśli twierdzisz, że nie będziesz na 100% nikogo traktować instrumentalnie to zdechnij w samotności do starości. Wtedy to udowodnisz. Bo jeśli weźmiesz kogoś z czystej samotności to jest to traktowanie instrumentalne, jeśli z miłości to też jest to traktowanie instrumentalne, bo bierzesz zastrzyk endogennych dragów, jeśli z przyjaźni to również jest instrumentalne traktowanie, bo przyjaźń to symbioza, która opiera się na wzajemnym dostarczaniu sobie czegoś. Jeśli nie rozumiesz, że nie da się nie traktować drugiego człowieka instrumentalnie inaczej niż mijając go obojętnie na ulicy to znaczy, żeś tępa.

Gość gość
I tak, faceci lubią pocierać ptaszkiem o cipkę, bo to powoduje, że wydzielają im się ich dragi, mózg zalewa dopamina i na chwile znika cierpienie wywołane bolączkami tego świata, czyli tym, że ich związek jest stale zagrożony, bo kobieta jak małpa, może chwycić się mocniejszej gałęzi, tym, że nie rządzą na dzielni, a kobiety gardzą każdym kto nie nak*rwia się na filmach akcji, tym, że nczego nie można być w życiu pewnym. A gdy sperma przetacza się przez ptaka to mózg zalewa taka dawka dopaminy i endorfin, że przez 3 sekundy to cierpienie w tle, ta atmosfera c***jozy znika. Zrozumcie to wreszcie tępe k*rwy, że te krótkie orgazmy to jedyny moment, gdzie mózg faceta może odpocząć od c***jozy. To tak, jak wy ćpiecie swoją fenyloetyloaminę z zakochania w tępym ciachu, czy innym draniu, do którego wracacie raz po raz i jakoś nie macie do siebie pretensji, że traktujecie faceta, jak strzykawkę z dragami.

Gość gość
gość dziś Skoro tworzysz takie elaboraty to znaczy, że nawet czytania ze zrozumieniem Cię nie nauczono. Cofnij się do wzmianki o ciekawszym hobby, a będziesz miał odpowiedź. Już pomijam, że z przyjaźnią nie trafiłeś, bo to jedyne, gdzie następuje wymiana, a miłość zawsze jest udawana, bo chodzi o dobranie się do c**y kobiety i o nic więcej, faceci kochają tylko wtedy, jak kobieta rozkłada przed nimi nogi i mogą ją wykorzystywać seksualnie, udając miłość. Przyjaciele mają gdzieś swoje genitalia i przyjaźń, jako jedyna jest szczera i odwzajemniona, a nie, jak te wasze związki, z "miłości" do p***y chyba.

Gość gość
14:26 To powiedz mi o co chodziło tym pasożytującym na was(biedne darmozjadyczne k****y) facetom, którzy w obronie swojej kobiety dostawali wp*dol od trzech karków i trafiali do szpitala tępa szmato, gdy ich kobiety uciekały, albo się patrzyły, jak ich faceci są okładani, a potem jeszcze zrywały z nimi, bo przegrali głupia cipo.

Gość gość
gość dziś Jesteś żałosnym głupcem. Jeśli dla ciebie, gnojku w wieku gimnazjalnym końcem świata jest zdrada, to lepiej nic już nie mów. Pomijam, że to myślący chujem faceci rżnęliby nawet drzewo, gdyby mogli i lubią wsadzać tępym blondynom, aż im gałką oczną ich zgniły fiut wyjdzie :) Jak dorośniesz to zobaczysz gówniarzu, że życie, to śmierć i cierpienie, a nie problemy, jak tu wsadzić chuja w pizdę. Wydoroślej i zobacz, że ludzie chorują i umierają, a Ty się jak każde zwierzę martwisz swoim fiutem. Życie szybko zweryfikuje twoją wizję i "problemy" niedoruchanego erotomana.

Gość gość
Ludzie w tym wątku nie mają pojęcia o oddawaniu się drugiej osobie w małżeństwie z miłości, po to by była jedności i bliskość totalną. W tym jest zero egoizmu ale do tego trzeba dorosnąć. Jeden mężczyzna na milion by to zrozumiał. Rozczarowana

Gość Jarek544
faceci wolą kobiety które potrafią ciągnąć . A Powiem ci zedziewice robią to słabo , te co miały jednego partnera też robią to słabo .. Najlepsza kandydatka na dziewczyne to ta co miala 2 -3 facetów a ja jestem tym trzecim albo czwartym na nich tyllko eksperymentowała , a na mnie pokazuje swój kunszt w łóżku

Gość Jarek544
faceci wolą kobiety które potrafią ciągnąć . A Powiem ci że dziewice robią to słabo , te co miały jednego partnera też robią to słabo .. Najlepsza kandydatka na dziewczyne to ta co miala 2 -3 facetów a ja jestem tym trzecim albo czwartym na nich tyllko eksperymentowała , a na mnie pokazuje swój kunszt w łóżku

Gość gość
gość dziś Może to, śmieszny *****czu, że normalna kobieta nie potrzebuje frajera, który się dowartościowuje bójkami. Tacy mądrzy, a nie rozumiecie, niewyżyci erotomani, że w tych czasach normalna kobieta zakłada glany na nogi, a nie przejmuje się jakimś zbokiem, który próbuje się dowartościować, lejąc się z innymi *****czami? Zacznijcie się rżnąć nawzajem i dajcie spokój innym, śmieszne niewyżyte zboki ze spermą cieknącą uszami!

Gość Jarek544
żadna kobieta nie będzie dobrze ciągnąć mając tylko jednego partnera.. Dlatego , że każy facet lubi coś innego w łóżu.. Inną technikę

Gość gość
14:31 Ej, z******te teksty masz! Nie odchodź jeszcze! Licytujemy się dalej tępa szmato! No więc to jest 100% prawda, że rżnęlibyśmy nawet drzewo. Mój najlepszy kumpel masturbował się kiedyś wazonem, a ja pojemnikiem na ołówki! No, ale to właśnie przez was świat jest taki c***jowy, bo życzycie śmierci na raka każdemu facetowi poniżej określonych wymiarów i bez określonego wyglądu, a także tytanicznie silnej psychiki, więc musimy się spuszczać, by prolaktyna zalała nam mózg i stłumiła cierpienia. To nie wina faceta, że gdy długo nie spuści nasienia do cipki samicy to w jego mózgu dochodzi do nieodwracalnych uszkodzeń, fobii, schizofrenii i manii prześladowczej.

Gość Jarek544
Nie przepadam za prostytutkami ..One idą na ilosć , a nie jakość .. Poza tym nie chciałbym być 55 facetem ,, któremu robi loda. Zaraziłaby mnie czymś .. Chciałbym być czwartym .. To moje marzenie

Gość gość
Jarek544 dziś Żadna normalna kobieta nie będzie ciągnąć, bo taka znajduje sobie hobby, a nie daje się traktować jak masturbator! Zwyrodniałe zwierzęta!

Gość gość
14:37 Posłuchaj tępa metalówo. Co my biedni faceci mamy zrobić, jak każda kobieta p*doli co innego? Ty mówisz, że facet rzuca się do dresów, by dowartościować się bójkami, a inna szmata wyskoczy z pretensjami, że facet palcem nie ruszył i tak jesteśmy postawieni w impasie. Wy sobie tylko siedzicie wygodnie na doopie i stawiacie tysiące roszczeń. P*dolicie, prawdziwy facet to...prawdziwy facet tamto. Jak facet ma za wysokie libido i tak nabuzowanego kootasa, że sperma mu wycieka uszami to macie pretensje, że mu tylko na seksie zależy, a jak nie chce seksu to narzekacie( tak jak mi znajoma ostatnio na faceta narzekała), że ma za niskie libido i to nie odpowiada jej potrzebom, bo ona chciałaby więcej i wszystko ma być dopasowane do was. Postrzegacie cały świat przez pryzmat swoich kaprysów i roszczeń. Widzicie tylko jedno: wasze zachcianki. C***j wam w dziąsło, człowiek nie dogodzi. Znajdujecie sobie kaprys, a potem wjeżdżacie na wszystkich facetów, którzy nie są dokładnie tacy, jak wy byście chciały.

Gość gość
gość dziś Wszyscy jesteście zwyrodniałymi skurwielami, którzy gwałcą! Normalne kobiety omijają was z daleka, bo powinniście wszyscy siedzieć w pierdlach, zwyrodniali psychopaci! Taka prawda. I jak mówiłam, dorośnij, dzieciaku zamiast pierdolić o własnym fiucie, ale najpewniej to stanie się dopiero, kiedy ktoś Ci umrze, lub zachoruje. Żałosne dzieci myślą, że świat sprowadza się do ruchania, świat nauczy cię jeszcze, że ruchanie, to żadna wartość, wartością jest zdrowie gimbusie! Obyś się szybko tego przekonał niewyżyty zboczony ruchaczu!

Gość gość
gość dziś Nie jestem metalówą, ruchaczu! Trzeba mieć się czym bronić, przed takimi, jak ty i inne zboczone zwierzęta! Zamiast siedzieć na dupsku i podniecać się swoim fiutem idź pomóc w jakimś hospicjum i przekonaj się, co to prawdziwy świat, a nie jakieś twoje urojenia, sprowadzone do rżnięcia! Aaa nie, czekaj.. do zobaczenia cierpienia trzeba mieć empatię, a nie nadmiar spermy i nienawiść do świata! Ale na szczęście jeszcze się przekonasz, jak bardzo można nienawidzić ten świat, ten prawdziwy, w którym są choroby i śmierć, a nie fiuty i pizdy i kraina szczęśliwości, a jedynym nieszczęściem niemożność zerżnięcia!

Gość Marek1234566
Jarek555 a co nie masz czym p******* i czujesz cos tylko przy lodzie?

Gość gość
14:49 Ja nie wiem co to cierpienie? Mam 1 cm mniej niż 180, więc ponad połowa populacji(czyli kobiety) życzą mi śmierci na raka i pobicia przez ukochanych karków, więc co Ty mi będziesz mówić o cierpieniach? Życie we wiecznej fobii, strach przed wyjściem z domu. Do tego ciągły lęk przed tym, że kolec lodu spadnie mi z nieba na łeb to jest cierpienie. Wy kobiety nie jesteście po tej złej stronie, gdzie każdy z waszych detali jest oceniany przez nazistyczną, mającą obsesję na punkcie wyglądu płeć(czyli kobiety)!

Gość gość
Jarek ma chyba kompleksy. Ja mam czym ******* i nie potrzebuje zeby mi "ciagla". .. ludzie z duzymi kompleksami sie dowartosciowujs w ten sposob

Gość gość
Liczy się rozkosz ptaszka, liczy się rozkosz ptaszka, liczy się TYLKO rozkosz cudownego fistaszka.

Gość gość
Ludzie jak Jarek to zboczeńcy. Nikt normalny nie kazałby tego robić żadnej kobiecie