Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w mieście ma małego pikusia

Polecane posty

Gość gość
jak kręci makowca i ściemnia z rozwodem to jest tym większym idiotą.

Gość Forume Observatore
Nazywanie go idiotą podnosi ci poziom cukru we krwi? :D Jeśli nawet on byłby idiotą, to i tak z pewnością większymi idiotami są ci którzy łapią się na prymitywne manipulacje :P

Gość gość
a skąd niby mam wiedzieć czy to co pisze jest prawdą czy nie. napisał, poddałam swojej ocenie. jeśli skłamał, jest debilem,ktory wystawia sie na śmieszność i kpi z poważnych spraw.

Od kiedy na forum o kupie są poważne sprawy ?? :D Zluzuj trochę rajtuzy bo jak zauważyła bystra pomarancza , istnieje spore ryzyko że łykasz jak młody pelikan :classic_cool:

Gość gość
Pamietasz jak popiskiwales na filmiku z demaskacji?

Gość gość
on nie popiskiwał tylko miałczał :D :classic_cool: swoją drogą widziałem foty tego całego TKWK, męża Miss Impatient aka Pozdro600, który zrobił Jukenowi demaskacje. Pyzata ciotka na jeden strzał :D

Gość gość
Ale trzeba przyznać że TKWK parę osób zdemaskował.

Gość gość
http://imgur.com/mEU000E a oto i słynna Pozdro600 :P Juken, dawaj te foty w rosole, za które dostała wpyerdol od Nuckowskiego ;-)

Gość gość
Fajna :-)

Gość gość
Fajna??? :O na F23 przezywali ją Nutria :D i faktycznie wygląda jak nutria :D:D:D:D:D poza tym ma małe tzytzki http://imgur.com/a/NMTaU fota z F23

Gość gość
Juken i Nutria stare czasy :D

Gość gość
Szczerze mówiąc to myślałem że ta Pozdro to niezła dżaga, a tu mikrocycki i ryj jakby z moździerza dostała. Nie wiem czemu Juken za nią tak kiedyś latał.

Gość gość
Zadzwoniłam do niego z gmachu sądu jeszcze, ale tuż po fakcie już. Przed sie bałam, że może sie stać coś, że sie rozmyślę. No i chyba tzw. Nucek odebrał to jako ścieme, bo reakcja była:'złożyłaś pozew, tak? Ok, no to tyle, czesc'. Tak wiec nie wiem, czy dotarło do Jegomości.

Gość Forume Observatore
gość dziś a po co wklejasz stare posty z efa?;)

miałem 22 lat i byłem zdesperowany :(, odpierdolcie się od mnie :O każdy może się w życiu pomylić 😭

Gość gość
Nie jest wcale taka zła ;-)

Gość gość
Grunt że przyznajesz się do błędu Juken ;-) :classic_cool: Mi by przy Migocie nawet nie stanął :P Ja piertole co za ryj i jakie ogromne kły :D

Gość gość
Albo jada wyłącznie kawior :classic_cool:

Gość gość
Ale z was patałachy:P

sami sciagneliscie dyskusje na ten wątek I pretensje do mnie :O a ja chciałęm tylko zamoczyć :P

Gość gość
ale tak generalnie - to wybrzydza ten nie ruha x to prawda akurat. tu sie z Tobą w 100% zgadzam ;-) poza tym wygląd, o ile nie jest na serio tragiczny, to drugorzędna rola.

Gość gość
sami piękni, seksowni, milionerzy, piękności siedzą w tym miejscu. :D spójrzcie sami na siebie🖐️

Gość gość
gość dziś bujaj się Nuckowska :D pozowałaś na kafeteryjną sex-bombe a jesteś wychudzonym badylem ze szczurzym ryjem i obleśnymi, wielgachnymi zębami :D na demaskacjach była też i zona Jukena, ona przy tobie to miss świata, a ty nie jesteś żadna Miss Impaient tylko zwykła Miss Impotent haha :D

Gość gość
Zadzwoniłam do niego z gmachu sądu jeszcze, ale tuż po fakcie już. Przed sie bałam, że może sie stać coś, że sie rozmyślę. No i chyba tzw. Nucek odebrał to jako ścieme, bo reakcja była:'złożyłaś pozew, tak? Ok, no to tyle, czesc'. Tak wiec nie wiem, czy dotarło do Jegomości. x x x to jest akurat fake, tych debili Nuckowskich virtual na kafe i o2 pochłonął do reszty i zaczęli odgrywać jakieś chore scenariusze, prowokacje i mieli polewe że ktoś na to odpisywał. Chorzy ludzie. ona jest cały czas na fb jako Skunik-Nuckowska.

Gość gość
Loczego skunik na połowę zębów innego koloru??

Gość gość
18:00 bo to ćpunka, która studia i doktorat zrobiła na amfie.

Gość gość
Większość taka jest gdyby wystawić ich zdjęcia. Kusza to miss świata patałachy przy tym.

Gość gość
do 19:14 niestety taka prawda. mam foty sporej ilości kafeterianek,z ero, w zdecydowanej większości to tragedia,przy których Kusza to faktycznie miss.