Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić jeśli nie odczuwam satysfakcji w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat a mój partner 23, jeszcze nigdy nie uprawialam seksu,a z nim zaczęłam różnego rodzaju pieszczoty. Od dwóch miesięcy często jak przyjeżdża to u mnie w domu lub w samochodzie zabawiamy się, on mi wkłada paluszki ja mu robie rączka:) problem w tym ze ja nigdy nie doszłam, a on zawsze i jak tylko skończy to koniec roboty,bo jak się wybiera to boimy się ze ma na dłoni trochę nasienia a jak jesteśmy w terenie nie ma się gdzie umyć:) była jednak impreza kilka dni temu, pojechaliśmy n dwa dni do znajomych w Warszawie , trochę wypilismy i wyladowalismy w sąsiednim pokoju. On zaczął mi robić manetke. Jednak trwało to 10-15 sekund i przerwał. Zapytał mnie o coś. A ja zrozumiałam ze pytał czy mam gumki i mówię że nie. A tak naprawdę pytał czy mi dobrze (nie wiem czemu tak padło mi na uszy. Ale może głodnemu chleb na myśli) i dopiero jak powtórzył powiedziałam ze tak. Mam nadzieje ze zrozumiał. Potem zrobiłam mu pierwszego loda, przerwał nam telefon gdy on się znizal dalej może żeby dokończyć mi, przerwali nam ludzie chodzący po korytarzu, ja dokończyłam mu i koniec, jak zwykle bez satysfakcji.. Po mału mnie to zaczyna denerwować, byłam wypita. Przed tą sytuacją 5h wstecz podmywalam się takim pachnącym kremem pod prysznic, między czasie nie chodziłam do toalety. Ale może pomyślał że jestem ochydna. Zawsze sobie wyobrażałam ze przed 1-wszym razem wyjdę spod prysznica hehe. W sumie jego kolega był smaczny:) 1. Boje się ze juz nigdy nie zrobi mi minetki 2. Ja tez potrzebuje satysfakcji w łóżku..

Gość gość
Ty to sie lepiej za słownik weź a nie za seks