Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Od ilu cm wzrostu według was zaczyna sie facet?

Polecane posty

Gość gość Gosia
masz mózg karakana skoro tak myślisz ☺

Gość gość
Bez względu na wzrost, każda chce tylko, żeby partner był wyższy od niej, chociaż o kilka cm i tyle :-)

Gość gość
205cm+ reszta to małe knypki z krótkimi sprzetami

Gość gość
gość dziś - Mam kumpla 220 cm. ;) Gość ma straszne problemy przez to w życiu.

Gość gość
Zawsze śmieszą mnie kobiece karakany, które mają 155-160-165, które wymagają faceta 180 cm i więcej. Same ledwo odrosły od ziemi, ale wymagania że ho ho. Śmieszne i pocieszne. Tak i wymagają modeli do związku.

Gość gość
Tak się składa, że wszelkie znane mi "karakany", które chciały tylko wyższego od siebie, dostały, co chciały. Chyba jakaś zakompleksiona pierdoła z małym rozumkiem i nie tylko, naokoło bredzi o karakanach i modelach do związku. Normalnie ludzie jakoś potrafią się porozumieć, a tacy debile są spychani na margines

Gość gość
190. Moj ma 192 na szczęście :)

Gość gość
gość dziś Tak się składa, że wszelkie znane mi "karakany", które chciały tylko wyższego od siebie, dostały, co chciały A kogo miały niziutkie dostać mniejszego od siebie?

Gość gość
nie liczy się, co miało być, a nie było. Na szczęście nie wszystkim podoba się to samo. Na kursie prawa jazdy mnie obgadali, że niby miła dziewczyna, a takie wielkie krówsko. Kiedyś kurd**el taki przyczepił się do mnie na imprezie, jak wstałam to uciekł. Jesteście śmieszni z tym maniakalnym uporem, że karakan + kurd**el, para super

Gość gość
Hm jak byłam dużo młodsza, to nie mało to dla mnie znaczenia raz nawet, mając 20 at, podkocvhiwałąm się mocno w koledze który był ode mnie niższyu kilka cm ... (a ja mierzę 164 cm ). ale on miał gęste dłuuugie czarrre pióra ... piękne. do polowy pleców, oj niezły przystojniak był (ale k/u/rwi/ar/z na szczęscie nie dalam się nabrac). potrm jak sie związałam z chłopakiem 183 cm to najpierw wydawał mi się bardzo wysoki, ale po latach przywykłam do jego wzrostu - to teraz moj mąż jestemsy razem 7 lat - i wydaje mi sie to optymalnym wzrostem sla mężczyzny. dziwię sie jak kleżanki mówi mi "ale on wysoki". dl mnie jest normalny, w sam raz, wcale nie za wysoki. a inni są niscy. kwestia przyzwyczajenia ot co. bardzo wysoki to był na przykład św. Peter Steele. on mial ponad 190

Gość droserarouge
Ja mam 160 i podobają mi się bardzo wysocy mężczyźni, choć w swoim życiu miałam chłopaka 170, który chciał mi się oświadczyć, pochodził z Warszawy, więc trochę daleko ode mnie, jednego 165, ale to raczej była platoniczna miłość, jednego 180, niestety nie mogliśmy być z pewnych powodów razem, a jednego, którego najdłużej kochałam to 184 wzrostu. Ale moim osobistym ideałem jest 188 :) Jakoś lubię tę liczbę :P

Gość gość
On miał ponad dwa metry i to sporo

Gość gość
Wg. kafeteryjnych standardów niska kobieta nie może być parą z wysokim facetem. Ładny gnój! Muszę powiedzieć rodzicom, żeby się rozwiedli. Mama karakan 164 , ojciec 186 i jakoś im to nie wadziło nigdy☺

Gość droserarouge
Twoja mama nie jest niska :) 164 to średni wzrost u kobiety :) Są też tacy po 190 związani z kobietami 150 i jakoś sobie żyją. Myślę, że tutaj ludzie są chorzy, trochę to zabawne. ;D

Gość gość
roznica ok 20cm.

Gość gość
U nas jest różnica ponad 30 cm i jest ok :P

Gość gość
Moj mąż ma 163cm i to najwspanialszy mężczyzna jakiego poznałam. Mysle ze ludzie niźsi maja w zyciu ciezej musza wiecej udowadniać, walczyć, wyrabiać i hartować swoj charakter.

Gość gość
nieraz facet jest nizszy od kobiety.

Gość gość
Wzrost jest istotny ale jesli ktos ma okropna osobowsc to zycie z nim na dluzsza mete nie ma szans

Gość gość
Mam 192 cm wzrostu, nigdy nie związałbym się z jakąś kobietą-kurduplem poniżej 175 cm. Kobieta ma być wysoka i mieć dłuuuugie nogi do nieba, a nie jakiś krasnoludek z małymi nóżkami.

Gość gość
Mi wystarczy facet 170-175, choć tacy około 180 przypasowaliby mi najbardziej. Sama mam 163 cm i jest bardzo dużo mężczyzn o takim wzroście albo niewiele wyższych, aż dziwi mnie ich liczba. Wielu się wstydzi chyba swego wzrostu, bo widzę, że w dowodach albo na portalach randkowych mają kilka cm więcej :D

Gość gość
podobaja mi sie faceci ok 175cm

Gość gość
fajnie jak ma powyżej 1,80 wzrostu.może też być 1,90.na pewno nie chciałabym faceta który ma 1,70.za mały .dlaczego faceci tak sie oburzają w tym temacie?jak oni zakładają setki idiotycznych tematów o wielkości cycek to jest dobrze?a jak kobiety piszą że nie lubią małych konusów to nagle oburzenie?

Gość gość
tak wiekszosc to karakany 160 -163cm, niestety tych 180 nie wytarczy dla nas wszystkich

Gość gość
A gdzie niby faceci się tak oburzają? To normalne, że kobiety wolą wyższych, a faceci te z dużym biustem.