Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxelia serial cz. 3

Polecane posty

Gość gość

nowa czesc

Gość gość
to mieszkanie twoje nie jest i nigdy nie będzie stuknieta krowo. juz widze jak jej matka lata do notariusza mieszkanie na schizolke przepisać i przy okazji kilka tys zlotych zostawic. wcale pewne nie jest, czy to w ogole jest wlasnosciowe mieszkanie czy tez moze tylko komunalne lub spoldzielcze ktorego obie z matka sa jedynie lokatorami, a matka glownym najemca. jakby to faktycznie bylo jej/ich wlasnosciowe to ta wariatka by tu w kazdym temacie wklejala numer kw ktore sa JAWNE i kazdy moze sprawdzić.

Gość gość
2przeciez kazdy tu zna twoje dane. w ksiedze wieczystej nie ma nic ponadto, ale skad wariatko masz o tym wiedziec jak w zyciu zadnej ksiegi nie widzialas nie wspominajac o posiadaniu:D

Gość gość
Ja nie pisze o sobie, swoich zwiazkach, stanie posiadania itp. Czaisz drobna roznice? D

Gość gość
noxelia dzisiaj w poznaniu parada równości nie idziesz?

Gość gość
szczujcie ją dalej na ten numer, w końcu go poda i nie będzie wątpliwości co do jej adresu, wtedy się go wklei na karachana i przyjdzie jej cała skrzynka wibratorów kurierem hehe :)

Gość gość
adres tu lata właściwy, to juz się wydało jakiś czas temu, ona was w uja próbuje ładować, nawet ziętkowski sie zdziwił na priv skąd po forach lata ten adres

Gość gość
Noxelia opisz dokładnie co jest na tym nagraniu :)

Gość gość
nie waż się podawać żadnych danych noxa, znowu ciebie wrabiają!!! najlepiej wyjdź już tego forum, tylko sobie problemów narobisz!!!

Gość gość
Mogłam zostać, ale wtedy mama tutaj jeszcze była przecież. A ja chciałam z Witkiem sama mieszkać. xxx Nie mogłaś bo matka zrobiła wjazd na chatę i go wywaliła.' Wtedy ją oskubałaś z kasy i poszłaś do hotelu. Potem była kawalerka, a wtiusia od razu na chatę nie sprowadziłaś. Mam uwierzyć że matka przeszła do porządku dziennego kiedy ją okradłaś? Pewnie dlatego ciebie olała. Okradasz własną matkę, dla mnie to niepojęte, kłaść łapę na kasę którą nie zarobiłaś, i to na dodatek okradać własną matkę !!! :O. A matula w podzięce spisała na ciebie mieszkanie, abyś zmarnowała jej dorobek życia Jasne :D

Gość gość
Wywaliła go bo miała powód. Mnie nie wyrzuciła i nigdy by tego nie zrobiła. Uniosłam się emocjami a trzeba było przeczekać to bym miała kilkaaście tysięcy w kieszeni a tak w błoto poszło. xxx Wywaliła go z TWOJEGO mieszkania? A co ona miała do szukania i gadania w TWOIM mieszkaniu? Może jej nie okradłaś za karę zakłamańcu kończ już..

Gość gość
Nie okradłam jej, wypłaciłam ze wspólnego konta oszczędnościowego gdzie kasa po rozwodzie była. I żałuję. ale matka mi jakoś wybaczyła i x Nie okradłam, ale bez wiedzy i zgody matki sobie "pożyczyłam" :classic_cool:

Gość gość
Oszukalas matke, ze go nie ma! A on byl, a twoja matka go tam nie chce! Klamalas z wwigilia, a on siedzial w poznaniu a ty w kiekrzu sama ze srajka!

Gość gość
Noxelia, zacznij uprawiać jakiś sport! Na początek sumo

Gość gość
Widać kierowanie się uczuciami to nie wszystko, trzeba jeszcze mieć rozum i rozsądek. Teraz go mam, kiedyś niekoniecznie xx Taaaa, ty i rozsądek :classic_cool: Gdybyś kierowała się rozumem, to byś uja w domu nie trzymała... Zabierz się dziewczyno za leczenie, bo coraz bardziej odrywasz się od rzeczywistości i popadasz w paranoję. A wiadomo że nie leczona choroba dalej się pogłębia, co widać zresztą po twojej pisaninie..

Gość gość
Mieszkanie nie jest na ciebie. Ukradłaś matce pieniądze. Witunio po piwnicach musiał siedzieć, kiedy matka tam wpadła i zobaczyła co ty wyprawiasz.

Gość gość
18:15 hahahaha

Gość gość
"To nie moja wina, że ma swoje traumy i ucieka od mojej rodziny. A po tym wszystkim fakt, w jakiś sposób ukrywam to, ze mieszka ze mną na stałe. Wszyscy myślą, że mieszkam sama. I tak będzie póki nie pójdzie do nich z kwiatami i nie poprosi o wybaczenie. Nieważne to nie tematy tutaj. " Ta-daaaaa. Mamy dowód na to, że Noksia Witunia ukrywa przed swoją rodziną.

Gość gość
Słuchaj, sroxelia. Jeszcze jeden tekst, w którym wyrażasz pogardę dla ludzi pracujących i radzących sobie w życiu bez machania cycami na SU i dorobisz się "fejmu" na wykopie i olx i nikt ci już żadnego zwierzaka nie da ani nie sprzeda. A materiałów na ciebie mam dużo, screeny z forum, zdjęcia, screeny z SU, ty myślisz, że jak tak srasz zdjęciami na forum to nikt tego nie zapisuje?

Gość gość
Przeciez napisala ze lezala w szpitalu i prawie umarla jak ja pobil.jej matka mu tego nie wybaczy.

Gość gość
Dajesz sie bic, okradac i g****ic, upokarzac na Su i przed kolegami i jeszcze go uspawiedliwiasz?

Gość gość
Uuu, to wystarczy powiadomić matkę Nox o tym, że rusek mieszka tam bez jej wiedzy i Aneczka będzie mogła szukać ukochanego w białoruskich górach :classic_cool:

Gość gość
Teraz odszczekaj wszystkie te wyniosłe i pogardliwe teksty o mieszkaniu na swoim, a reszta to kredyt albo wynajem. Zakłamana sucz z ciebie i tyle. Szkoda słów na ciebie. Tylko w ryj napluć takiej kreaturze jak ty.

Gość gość
Przecież według was jestem potworem, katem, brzydka, nie zasługuję a nic lepszego nie? Szkoda, że nikt się inie zastanowił co ja tak naprawdę czuję. Łatwiej zgnoić niż zrozumieć, prawda x Jak można zrozumieć, że dajesz się lać i poniewierać jakiemuś przybłędzie? Sama siebie nie szanujesz i to nie wymagaj szacunku od innych

Gość gość
Podziwiasz i dlatego srasz tekstami o szarej masie, która zresztą cię utrzymuje, bo twoja renta nie jest wypłacana z powietrza? Rzeczywiście matce powinnaś dziękować codziennie za to mieszkanie, bo gdyby nie to, że ci je przekazała w użytkowanie, nadal byś pewnie z nią mieszkała, choć może dla ciebie tak byłoby lepeij, bo uniknęłabyś codziennych białoruskich wcir. Ale trzeba ją koniecznie poinformować o tym, że wituś mieszka na Wolskiej w mieszkaniu twojej matki, o czym nie raczyłaś jej poinformować. 🖐️

Gość gość
Wiele osob ci chcialo pomoc REALNIE, to ty wolisz byc bita przez bialoruska swinie. Ile mozna ci tluc do lba? To ty c**a myslisz, bo dzien bez k****a w d***e, dniem straconym :o

Gość gość
Atakowałam w obronie, bo zaczeliście mnie gnębić. x kafeteria to nic gorzej że jak się wylogujesz wrócisz do realnego piekła, gdzie ciosy są prawdziwe nie wirtualne

Gość gość
A jakież to traumy może mieć Wit'ia? Może walczył w Wietnamie jak ojciec mojego kumpla z NYC? A może rozstrzelali mu ojca na jego oczach tak jak mojej babci? Oni potrafili się pozbierać, założyć rodzinę i nigdy nie byli do nikogo agresywni.

Gość gość
Jak ma na imię jej matka? Ewa Marciniak?