Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć znajomej żeby nie zawracala dupy

Polecane posty

Gość gość

Kolesiowi ktory jej nie chce. Znam ja i jego. On ja wykorzystuje bo jest latwa, a ona sobie tlumaczy na milion sposobow aaz czasami mnie zadziwia-nawet ja bym nie wymyslila takich rzeczy jak ona. On z nią nie chce być bo jest brzydka ale jak powie wprost ze sie jej wstydzi to już mu nie da doopy-jego slowa. Mi sie zaś ona wyzala i wiecznie oczekuje porad,podnieca sie każdym jego słowem jak desperatka zawsze na niego czeka, stawia to na piedestale A tyle razy robił ja w ciula żeby zczaila ze nie ma żadnych szans (bo slowa do niej nie docieraja)... Jak myślicie, bo ja uważam ze sie na mnie obrazi i uzna mnie za zła jak jeh to powiem. Dla niej nawet oddane kolezanki sie nie liczą tylko on, który nią pogardza

Gość gość
NIE sadze, zeby przystojny koles zadawal sie z brzydula

Gość gość
Gdzie napisalam ze jest przystojny? A tak na marginesie to do seksu kazda sie nada

Gość gość
nie kazda, troche szacunku do siebie samego trzeba miec

Gość gość
jak do niej nie dociera to to olej. Powiedz jej najwyżej, że się na nim przejedzie i zostaw to.

Gość gość
nie baw sie w matke terese. takich ludzi sie nie uswiadomi, widac lubi byc jak Rihanna.

Gość gość
Chyba Ruhanna. :-D

Gość gość
Jak nie wierzy to pokaz jej i wytlumacz na przykladzie. Sama daj mu d....y

Gość gość
nie wtrącaj się,napalona suuka jest jak w rui ,może być agresywna jak jej będziesz przeszkadzać

Gość KsiężnaPipa
:(Powiedz jej wprost. Jak się otrzasnie to będzie ci wdzięczna za szczerość. Żal ze ktoś bliski komu ufa nie mówił jej prawdy, nie otworzył jej oczu jest ogromny. Jak sma do tego dojdzie a ty milczysz to cie potem znienawidzi. :(

Gość gość
Może to o moim facecie?xDTeż mam takiego pana w domu.Moja przyjaciółka od 4 lat próbuje mi to wytłumaczyć.Dała za wygraną :PZ tym że ja się jej nie żalę.