Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Chcę poślubić blond Turka, a po dwóch latach się rozwieść

Polecane posty

w międzyczasie zamieszkać z nim w Turcji, nauczyć się perfekcyjnie języka i gotowania, znam jednego tureckiego pilota, jest blondynem o niebieskich oczach, aa i mieć potem tureckie nazwisko, bo są długie i trudne do zapamiętania :) oczywiście zero dzieci by z tego było, wtedy do 30 byłabym już rozwódką ( albo wdową :) - w końcu pilot ) i znałabym super język i turecką kuchnię

Gość wzwód
być może dożyjesz 29 lat , gdy nauczysz się pichcić i gotować dla Turka , zasada pierwsza - Turek jako Pan zjada obiad jako pierwszy , co zostanie z obiadu to wszamie Jego pies , czego pies nie wszamie to zostanie dla Ciebie , gdy ugotujesz przesoloną zupę to będziesz trupem , to jest zasada druga !

Gość gość
wszystko pieknie, ale jezyk turecki jest OKROPNY!!!! :O najgorzej brzmiacy jezyk na swiecie! tego sie w ogole sluchac nie da :O najgorsze jest, ze holenderski mi turecki w porywach przypomina, i mieszkajac w Holandii nie moglam zniesc tego brzmienia :O

O Jezuuu, żal mi się was robi jak was czytam :D Może nie piszcie bzdur, jak czegoś nie wiecie? 1- Turcja to NIE Arabia. Tutaj wszystko wygląda jak w Europie, mąż jest równy żonie itd no chyba, że pojechałaś do jakiejś pipidówy koło syrii 2- Turcy nie mają długich nazwisk. Oczywiście zdarzają się takie, ale to nie jest reguła. Mi się język turecki bardzo podoba, uczę się go od niedawna. 3- Co to za stereotyp, że jak Turek to musi mieć czarne włosy i oczy? Owszem, oczy często są czarne, ale włosy mają różnojakie i nie ma żadnych zasad jeśli chodzi o urodę.

19:19 właśnie język jest piękny! :) przypomina mi trochę niemiecki, ale w dużo lepszej wersji i ma dużo "sz" , "cz", a ja tak bym chciała znać języki obce... to moja życiowa aspiracja :)

jest to rzadkość, ale występują tacy, niestety mają przy tym dość arabskie rysy, ps. zobacz Engina Ozturka, to jest rudy Turek, jest przepiękny!

Nie przesiadywałam :) ale widziałam parę odcinków Fatmagul, a jeśli chodzi o WS to oglądałam od samego początku :classic_cool: