Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość do trumny

opowieści

Polecane posty

Gość gość do trumny

Swoją żonę Jadwigę poznałem latem. Dokładnie w 89 roku. Wtedy jeszcze nie była moją żoną. Była żoną Romana, mojego kolegi z ZK. Roman opowiadał mi o niej na zakładzie. O tym, że jest rozjechana lojalnie wobec małżonki przemilczał. Tak więc wyszło na to, że kolegę oswobodziłem od, Jadwigi naszej małżonki przepisując ją niejako na siebie. Z Jadwigą mieliśmy pożycie. Od przypadku, do przypadku-udane. Z tego pożycia mamy dwóch synów, Romana i Leszka. Leszek, to był taki mój inny kolega z ZK co dałem dzieciakowi imię po nim. Ale o tym potem.

Jadwiga jadła za dwie, spała za trzy, a ru/ch/ać się chciała za całą klasę, że o zakładzie nie wspomnę. Ciągle, albo była w ciąży, albo właśnie rodziła, albo starała się o dziecko. Wciąż mam przed oczyma jak siedzi na fotelu z szeroko rozłożonymi nogami, a spomiędzy jej bladych, galaregowatych ud wyziera brunatny, ociekający wilgocią, wysłużony sr/om :classic_cool:

Gość gość do trumny
I ta Jadwiga, żoną Romana jeszcze będąc pracującą w Jeżyku osiedlowym sklepie oko mi puszczała. Raz, drugi. No to wzięłem śliwki w czekoladzie i mówię do niej, że grają w kinie film jakiś. Ona, że Roman wychodzi za dwa lata i że tego filmu już puszczać nie będą, a poszłaby, bo ma ochotę. No to fundnęłem kino, potem wino i pytam, czy jeszcze ma ochotę.

Gość gość
no i się puściła

Gość gość do trumny
Wtedy jeszcze była popędliwa. Mówi, że ochotę ma, no to wzięłem ją na kwadrat. Długo nie namawiałem. Raz dwa i goła z łazienki wychodzi i dostawiać się do mnie jawnie zaczyna. No to mnie tłumaczyć nie trzeba! Jest robota, to robię. Robię raz, robię drugi a ta kurew dyszy i krzyczy, że sąsiedzi wszystko słyszą a ja już wtedy luz czułem, a jak... Już wtedy pognać miałem, ale zainwestowane było kino, wino i śliwki w czekoladzie produkcji krajowej.

Miała. Zażyczyła sobie flaszeczkę czystej i śledzia w estragonie. No wyszedłbym na chama, gdybym życzenia niewiasty nie spełnił, zatem na stacji paliw kupiłem jedno i drugie, i niby przypadkiem, złapałem Jadwigę za cyc. Nie protestowała. :classic_cool:

Gość gość
i ogonówką zamerdała

Eee... do du/py się z tobą pisze. Nie dostosowujesz linii fabularnej tylko jak muł przesz swoją ścieżką. Przeklejasz to skądś, czy jaki grzyb? :classic_cool:

Gość gość do trumny
Miała. Zażyczyła sobie flaszeczkę czystej i śledzia w estragonie. No wyszedłbym na chama, gdybym życzenia niewiasty nie spełnił, zatem na stacji paliw kupiłem jedno i drugie, i niby przypadkiem, złapałem Jadwigę za cyc. Nie protestowała. Jawnie jej się, to podobało. Widać, że lubiła to, o czym świadczyć miało rozjechanie w kroku, późniejszy powód wszystkich rodzinno-przyjacielskich niedomówień. Ale o tym potem...

Gość gość do trumny
i?