Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutne, samotne życie :((

Polecane posty

Gość gość
Moja sytuacja identyczna 28 lat. Spotkać kogoś sensownego w tym wieku bardzo trudno bo ludzie są już po slubach... eh...

Polecam portale społecznościowe, można poznać naprawdę super ludzi. I nie nastawiaj się od razu na związek, może po prostu jakaś bratnia dusza do pogadania i wyjścia na piwo w samotne weekendy? Życzę powodzenia, trzymam kciuki :)

Gość gość
Musicie przemieszczac sie wsrod ludzi dziewczyny i nie byc za bardzo wybredne a moze ktos kto nie wyglda jak oczekujecie bedzie idealnym partnerem. Ja spotkalm 1szy raz mojego meza to stwierdzilam ze jest za niski, ze nigdy nie bede z takim facetem, ze jest zbyt roztargniony... po 7 latach małżeństwa wiem że gdybym wtedy go skreśliła moje życie nie było by tak cudowne, on uchyla mi nieba życie z nim jest cudowne, kiedy się rano z nim budze czasem płacze ze szczescia ze go mam, on jest cudowny zawsze sprawia ze sie smieje, my sie nigdy nie kłócimy.. kiedy sa roznice zdan on mowi, usiadzmy i wyjsnijmy o co nam chodzi.... czasem wyajsniamy sobie po kilka godzin... malzenstwo jak dla mnie to cudowny skarb

Gość gość
gość dziś nie wierze

Gość gość
w nic nie wierzycie więc kupcie tego kota i nie biadolcie.

Gość gość
witam Panie jeśli chcecie poznać fajnego faceta - mam na mysli siebie...piszcie na gg 4565909

Gość gość
też rzuciłem tutaj propozycję ale nikt nie podjoł nawet próby.

Gość gość
kafe to nie miejsce na spotkanie ludzi

Gość gość
Polski Fiat 126p staje się w naszym kraju coraz popularniejszym samochodem. Usunięcie jego drobnych niedomagań leży przecież w mocy olbrzymiego kombinatu przemysłowego jakim jest FSM. Jesteśmy przekonani, że grono zwolenników tego samochodu wówczas jeszcze bardziej się powiększy, bo przecież można stwierdzić, że POLSKI FIAT 126 p TO DOBRY SAMOCHÓD.

Gość gościu2
Siedzą samotne kobiety , narzekają, goście piszą skąd jesteś, może pogadamy. dają nawet nr GG i k..wa cisza. To jak do ch..ry chcecie przestać być samotne jak nawet w necie zadzieracie nosa i macie olewke na tych którzy próbują zainicjować znajomość z wami. Co za królewny. Przecież popisać na początek możecie najwyżej potem powiecie że to jednak nie to bo za bardzo się różnicie. A nuż ktoś jest z waszych okolic i nie dzieli was 500 km . Ale nie . Czytajcie dalej romanse i czekajcie na księcia na białym koniu, może nawet jednorożcu. Żal mi was dziewczyny. Naprawdę jesteście aż tak zgorzkniałe?

Gość gość
11:05 no racja, przecież rozmowa odrazu do niczego nie zobowiązuje a może się okazać że to właśnie jest to.

Gość gość
no to panowie publikujcie swoje gg z podanym wiekiem i stanem posiadania

Gość gość
gość dziś no to panowie publikujcie swoje gg z podanym wiekiem i stanem posiadania x Tobie zapewne o sponsoring chodzi.

Gość gość
Ja jestem sama bo się nieźle sparzyłam. Poznałam męską dziwkę. :-:-( A co do kota to nie ma lepszego sprzymierzeńca w samotności. Kot jest indywidualny a zarazem przywiązany.

Gość gość
jak przyjadę na chińskim skuterze to zechce mnie któraś ? stan konta zero , roboty brak haha

Gość gość
Szukam szukam i szukam i już coraz gorzej, moze nie jestem zbyt towarzyska ale bardzo ladna

Gość gość
ja juz dalam sobie spokoj nikogo sensownego nie spotkam, poznaje facetow tylko na seks na 1-2-3 razy i tyle to cale moje pocieszenie

Gość gośćbatka
tez to zauważyłam skamlają o uwagę a jak ktoś chce pogadać tutaj to nie ma dialogu,po prostu głupiee pindki,a ja tu poznałam świetną osobę ale ja potrafię rozmawiać,i rozpoznanie idioty lub płytkiej osoby nie przekracza moich możliwości wiec strachy na lachy ze psycholi pełno nie dla mnie,wystarczy poruszyć głębszy temat i głupiec się zwije

Gość gość
net to nie m-sce dla spotkan romantycznych

Gość gość
ograniczenia sa dla ciebie,nie dla mnie,jak ci się swietnie rozmawia przenosisz znajomość w real,mam dwóch przyjaciol z neta a potem realnych ,to wieloletnie znajomości,ale mowie wam ze gadacie o pierdołach dlatego nie potraficie rozpoznać myślącej osoby ,wiec może i dla was real tylko zostaje ,zresztą to nie mój ból

Gość gość
tylko desperaci poznaja sie przez netaa

Gość gość
mogę mieć każdego :-) poznaję gdzie chcę,nigdy nie idę za masą ,jestem indywidualistką,to tylko komunikatory ,nic więcej

Gość gość
a z bab poznałam tylko jedna wartą uwagi więc wasze poglądy g****o mnie obchodzą

Gość gość
gość dziś net to nie m-sce dla spotkan romantycznych x można przejść na priv i pogadać. To nic nie kosztuje. Nie wiem dlaczego myślicie że w necie tylko wariaci.

Gość gość
ze wszystkich bab ,tych net i tych real,tylko jedna,mało nie?

Gość gość
dziś ŁAŁŁ ZDRADŹ SWOJE METODY PROSZĘ....

Gość gość
jakie metody? jestem sobą,to nie sa żadne metody

Gość gość
gość dziś CZYLI JAKO KOBIETA SUGERUJESZ ZE WIEKOSZC KOBIET JEST NIENORMALNYCH