Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem spokojna i nie potrafię się promować

Polecane posty

Gość gość

Czy mimo to mam szansę podobać się mężczyznom?

Gość gość
Sama nie wiem. Mam wrażenie, że liczą się tylko przebojowe panny, które potrafią się wylansować. Tymczasem ja jestem inną osobą.

Gość gość
Zależy ile masz lat. Tak zwane przebojowe panny to nie są kobiety w których gustują np 30tolatkowie.

Gość gość
Mam 28 lat. Nigdy dotąd nie miałam chłopaka.

Gość gość
Spokojna kobieta to marzenie wielu facetów, w tym np moim, a mam 30+. Problemem dla Ciebie może być poznanie wolnego faceta, bo jednak w tym wieku większość kogoś ma.

Gość gość
Wiesz, podobał mi się długo ktoś w twoim wieku i niestety moja spokojność była dla niego wadą. Może nie powiedział mi tego wprost, ale dało się to wyczuć. Zawsze liczyły się dla niego dziewczyny, które robią wokół siebie zamieszanie i grają pierwszoplanowe role w towarzystwie.

Gość gość
Spokojna kobieta to żaden powód do wstydu, problem w tym, że te spokojne nie gustują w spokojnych facetach, tylko ślinią się do tych co robią wokół siebie dużo szumu.

Gość gość
dziewczyny, które robią wokół siebie zamieszanie i grają pierwszoplanowe role w towarzystwie. x Sama pomyśl, komu łatwiej zaufać? Spokojnej kobiecie, czy rozrywkowej która chce się wybijać ponad wszystkich? Facet młody chce zabawy i rozrywki więc to rozrywkowa kobieta go pociąga ale facet dojrzały ma już inne potrzeby. Dla niego taka rozrywkowa będzie skreślona. Trochę generalizuje ale mniej więcej tak jest.