Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poczuć się w końcu jak kobieta

Polecane posty

Gość gość
kooorfa jkei to wredne..Nie dość że musi być najpiekniejsza to jeszcze jak zauważy że na kogoś zwracają uwage bo cierpi to musi być najbardziej cierpiąca:D

Gość gość
Nie pisałam że jestem piękna, tylko opisałam problemy pięknych kobiet, którym zazdroszczą te niedowartościowane. Czytać nie umiesz, Twój problem.

Gość gość
Kup sobie maść na ból du/py. Jakoś autorka doskonale zrozumiała mój przekaz.

Gość gość
moja władza wynika z inteligencji twoje przekonanie o posiadaniu władzy z przekonania o tym że jesteś intleigentna( tak samo jak piękna i cierpiąca) jakby ktoś założył temat o tym, że cierpi z powodu wojny i głodu na świecie to też byś przylazła i zaczeła piertolić ze dzieci w somali nie mają tak źle bo nie są takie piękne i nikt ich nie wykorzystuje

Gość gość
a idź w peeesdu bo cie przełoże przez kolano i potraktuje smyczą

Gość gość
Tak piszesz, bo ci nie na rękę, by ktoś był przeciwko temu, aby dziewczyna uzależniała własną samoocenę od tego, czy i w jaki sposób chłopcy poruszają temat jej atrakcyjności. Tak się składa, że te wasze komplementy są często bezwartościowe i wyrachowane. Typowy samiec, agresywny i obłudny. Jej poczucie własnej wartości powinno być niezależne od fałszywych "miłości" mężczyzn dookoła.

Gość gość
o bosze:O szczerze mówiąc spodziewałem sie że pójdziesz w inną strone ale widze, że postawiłaś na wspólnego wroga, któego reprezentuje tutaj akurat ja. z tym, że autorki problem wyrachowanych facetów nie dotyczy a jak widzisz nie skacze z radości. tobie też nikt nie broni zrobic z siebie brzyduli, nie dbać o siebie i tak dlaej. ale widocznie to nie jest jednak takie straszne jak opisujesz skoro nie chcesz sie uwolnić od tego cierpienia chociazby sie zaniedbując.

Gość gość
jesteś rozpieszczoną gówniarą która dorośnie po menopauzie. to nie twoja wina. faktycznie los cie skrzywdził ale ale nie tak jak opisujesz. w skrócie. faceci są wyrachoani bo jesteś piękna. jakbyś przestała być piekna to przestaliby rachoać. a ponieważ doszłąś do wniosku, że są nic nie warci to jednak jakieś korzyści z tej strasznej wady twojego wyglądu czerpać musisz czyli wróc sobie na poprzednią strone i przeczytaj definicje któą raczyłem tam zamieścic

Gość gość
a faceci nie są wyrachoani tylko głupi. to oni cie tak rozpieścili i podbili cene. jak dla mnie to z rachowaniem ma niewiele wspólnego. jakby cie olewali to miłaoby cie pół miasta i to jeszcze z ucałowaniem ręki

Gość gość
bo jesteś łasa na ich uwage jak pies na kości;) teraz możesz se odmrugnąć:)

Gość gość
Wyrachowani są mężczyźni, którzy udają przyjaciół, którymi wcale dla kobiet nie są, a jeszcze bardziej wyrachowani są ci, którzy udają miłość, której nie mają do kobiety. Nie widziałeś mnie, więc daruj sobie teksty o rzekomym pięknie. Będę to powtarzać do znudzenia, że kobiece poczucie własnej wartości powinno być niezależne od czyichkolwiek ocen i uwag, bo nie uroda dyktuje wartość człowieka. Uroda nie określa kobiecości. Idź leczyć kompleksy gdzie indziej.

Gość gość
nie wiem o co chodzi bo nie chce mi się czytać,ale powiem tylko że piękna dobra i niegłupia staje się obiektem uczuć ,nie szybkiego seksu,a dwa to baby są wredne i mają to na co zasługują,nie żal mi was

Gość gość
to sie zdecyduj czy mówisz o kobietach czy o ludziach. bo jeżeli stosujesz to równoważnie to znaczy że faceci nie są dla ciebie ludźmi. to stawia pod dużym znakiem zapytania twoje kompetencje kogoś kto może pomóc w w naprawieniu międzyludzkich relacji

Gość gość
a ty piękna myślę ze też byłas nie raz podła dla innej osoby

Gość gość
poemiędzy człowiekiem a mężczyzną:D

Gość gość
a ty niedowartościowana pewnie też bywałas wredna bo brzydkie muszą się rozładować na kimś ładniejszym

Gość gość
bo tak czy siak to ja widziałam parkę brzydali zakochanym całujących się czule,to w was jest coś brzydkiego,zresztą na palcach jednej dłoni mogę policzyć dobre

Gość gość
Każda kobieta może się stać lub nie stać obiektem szybkiego seksu, niezależnie od urody, charakteru i inteligencji. To raczej kwestia jej uczuciowości, zasad, decyzji i ostrożności. Uczuć nie da się przewidzieć, pojawiają się same, a nie w wyniku stosowania jakichś zaawansowanych kryteriów ocen zewnętrznych. Post "zdecyduj czy mówisz o kobietach czy o ludziach" jest mocno uprzedzony. Wiadomo, że takie sprawy można rozszerzyć na cały gatunek ludzki, bez rozróżniania płci.

Gość gość
to po co je rozróżniasz?

Gość gość
a kto by się chciał zakochiwać w płytkiej babie od szybkiego seksu ?

Gość gość
no może baba się zakocha w płytkim od szybkiego seksu ale baby to idiotki wiec mnie to nie dziwi

Gość gość
i jak ta uniwersaność sie ma do "faceci są wyrachowani"? znaczy że jak? kobiety nie są wyrachowane? najpierw robisz ze mnie wroga z tego powodu że jesem mężczyznom a później stwierdzasz, że w tych kwestiach rozróznianie na płcie jest dyskryminujące. za chwile wyjdziesz z siebie byle po raz kolejny okazać sie tą najlepszą. bo przecież jak jeseś piękna tzn że w innych kwestiach twoja dominacja róniez nie ulega dyskusji

Gość gość
a na koniec skwitujesz, ze piekno to wielkie cierpienie co oczywiście nie przeszkodzi ci na innym topiku sie tym wprost chwalić. taka to z ciebie pocieszycielka.

Gość gość
Sam z siebie zrobiłeś wroga swoją własną agresją, w dodatku mieszają ci się posty różnych osób i sobie dopisujesz nieistniejące fakty do cudzych wypowiedzi.

Gość gość
Nigdzie nie napisałam, że piękno to cierpienie, ani że kobiety nie bywają wyrachowane. To są twoje własne irytujące rozszerzenia cudzych wypowiedzi.

Gość gość
juz ci mówiłem, że nie musze czytac twoich postów. chociaż raz mnie zaskoczyłaś:) punkt dla ciebie nauka dla mnie. inna kwestia, że to był strzał w pięte no ale mój błąd polegał na tym, że nie zauważyłem tej szansy.

Gość gość
to kto cały czas pociesza autorke, że piękne mają jeszcze gorzej? ja?

Gość gość
halo,ja też tu jestem ,

Gość gość
Sorry, ale co ty ćpasz? to, co ty do mnie piszesz, nie trzyma się kupy.

Gość gość
piękne mają lepiej !!! o ile sa mądre :-) jeśli chodzi o facetów bo taka rozkocha każdego,bo w babach wzbudzają zawiść