Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poczuć się w końcu jak kobieta

Polecane posty

Gość gośćtrzeci
koniecznie dobra ,ale już to mówiłam ,

Gość gość
no co ty niema cie. mamy tu cieerpiącą pieknośc którą musimy sie zajac. wybacz ale to że nikt cie nie chce nijak sie ma do cierpienia zjawiskowej piekności, którą chce wykorzystac kady wyrachowany face.. nara pozdrów kotta

Gość gośćlot
mnie nie chcą wykorzystać chcą mnie zniewolić ,uzależniają się i ciągle się skarzą że za mało kocham :-( nie mam kota ,ale sobie kupię,ukoi moje skołatane nerwy

Gość gość
Czy lepiej? Niekoniecznie. Przyciągają automatycznie większą liczbę mężczyzn, którzy myślą wyłącznie o jednym, nawet nie chcą ich poznać. I jeszcze ściemniają, że są przyjaciółmi.

Gość gość
ale i tak uwielbiam mężczyzn ,nie to co wredne baby

Gość gość
od dzisiaj kolejnośc ewakuacji tonącego okrętu wygląda następująco: cierpiące piekności po sztuce i przystojnym wioślarzu na szalupe, dzieci ile sie zmieści z matkami, chyba że to dziecko piękności to trzeba do szalupy z matką aby jej cierpienie było jeszcze bardziej dramtyczne i widowiskoe, na końcu brzydcy mężczyźni na pozostałościach z cierpiętniczych drewninych szaf piękności..oczywiście ylko dlatego żeby rekiny nie zajepały falnbanek

Gość gość
głupia jesteś,nie masz umysłu takiego żeby ich ustawić do pionu i zaintrygować i zburzyć ich wstępne założenie jeśli uznali że jesteś do jednego co już jest obrazą ,ale nawet,pomijam,jak wchodzisz w głowę to największy drań mięknie po prostu za głupia jesteś na to

Gość gość
bo samo ciało to nic!!! nawet najpiękniejsze

Gość gość
wróć. na szalupe z pieknościami oczywiście co najmniej czterch wioślarzy...przystojnych. jeden do pocieszania w cierpieniu drugi do bycia wyrachoanycm, trzeci do napiertalania wiosłem pasażeró na gape ładujących sie z wody i czwarty niekoniecznie piękny do wiosłowania

Gość gośćtrzecia
ja bym zapakowała tylko dobrych i szlachetnych ,i żadnej baby ,ja mogę zmienić się w kota

Gość gość
oczyiście role wyrachowanego może pełnić pocieszajacy bo wiadomo że pociesza cierpiąca z powodu piękna tylko dlatego, że jest ona piękna. ale jeden starający sie o względy cierpiącej to zbyt małe cierpienie jak na taką piękność

Gość gość
wincyj was maka nie miała?

Gość gość
ale w jednym przyznam ci racje ,jak baba bez faceta uważa się za nikogo to z nim jest takim samym niczym czyms ,tzn wtedy zmienia się w modlichę :-) i ssie

Gość gość
więc właściwie lepiej że nie ma tej ofiary do ssania ,wiec i tak dobrze napisałam że mi jej nie żal

Gość gość
Jesteś chamskim bajkopisarzem i mitomanem. Dobranoc.

Gość gość
ale przynajmniej nie jestem piękny:D

Gość gość
noooo....wyślij to wiem że już to napisałas wystarczy kliknąc:)

Gość gość
03:39 jestem kobietą ,głupia :-)

Gość gość
tak jestem chamska dla bab bo mnie zraziłyście do siebie za niewinność,byłyście podłe dla mnie i dla tych których lubię ,będę wam dogryzać do końca świata,za dużo widziałam,i nie obchodzi mnie że trafi się jakaś niewinna,znam tylko jedną taką a żyję już trochę

Gość gość
serio? nie moesz być kobietą bo nie wiesz co znaczy cierpieć jak kobieta:( być wykorzystywana przez wyrachowanych samców którzy mówią kocham tylko dlatego żeby zamoczyć nie mas zpojęcia jak to jest być kobietą moja droga:)

Gość gość
wysłuchiwać wygłaszanych z zazdrości złośliwości pod swoim adresem, być ciągle na topie i czuc odpowiedzialnośc kreaaora trendów i animatora zabawy. być niedoścignionym wzorem do nasladowania w zmaganiach zmęskim pariarchatem ww łózkach, na stołach kuchennych, plazażach, ulicach czy gdzie tam wróg postanowi ich zdesantować.

Gość gość
mylisz się,nie mam pojęcia jak to jest być głupią kobietą

Gość gość
jakbym była facetem tez bym nie była zdolna zakochać się w żadnej z was,w prawie żadnej

Gość gość
i przypomnę że jak baba chce dzieci to też wybiera samca którzy dobrze zarabia żeby zrealizować swoje pragnienie,i gada o miłości co z miłością ma niewiele wspólnego to układzik,a facet nie chce dzieci tylko seksu i stosuje tą samą metodę ,pasujecie więc do siebie :-)

Gość gość
dobra,nie dokuczam Ci już ,po prostu jesteście wyrachowani po równo,żegnam

Gość gość
szkoda że nie jestesmy po równo wyrooochani:) już pół bidy jakby stopień wyrachowania szedł w parze z ze stopniem wyrooochania ale tu zdaje sie obowiązują inne zasady:)

Gość gość
bo wychodzi na to, że powinnaś mi dawać tyle co innym:)

Gość gość
04:23 straszny psychol z ciebie, brrrr, okropność

Gość gość
Nawet w takim temacie zboczeniec ujawnia jakieś absurdalne roszczenia seksualne względem nieznajomych, to się naprawdę nadaje do leczenia. Powinni tu zbierać numery IP, żeby takich ludzi można było obserwować i w razie czego przymknąć.

Gość gość
on jest mniej grozny od suuk które tutaj niszczą wrażliwych i depczą i wyśmiewają się i atakują ,atak fiutowy to przy tym nic