Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poczuć się w końcu jak kobieta

Polecane posty

Gość gość
rzutuje na wszystkie aspekty* miało być, wybaczcie :) 0:50 - może i tak. Na chwilę obecną jestem bardzo nieufna i noszę w sobie mnóstwo żalu. Smutno mi, że mężczyźni zawsze mnie skreślali. Wciąż nie spotkałam na swej drodze człowieka, u boku którego mogłabym rozkwitnąć i poczuć się w końcu jak pełnowartościowa kobieta. 0:51 - pewnie, że fajnie mieć też kolegów, ale co za dużo to niezdrowo. Mnie już męczy bycie koleżanką do zwierzeń.

Gość gość
cham to twój poród odbierał.

Gość gość
i nie jestem czytelnikiem tylko wyrocznią w każdej kwestii. moge czytać co piąte twoje zdanie i wiedzieć lepiej od ciebie co napisałas.

Gość gość
jak powiem, ze jutro spadnie trzy metry sniegu w polsce to znacy, ze masz sie przeprosić z kalesonami a nie mi tu chamowac

Gość gość
a jak nie to ja będę zywym chamem a ty martwą lampucerą

Gość gość
Zacznij się malować pipko

Gość gość
matka wie, że ćpiesz?

Gość gość
Dlaczego zaśmiecacie mi temat chamskimi odzywkami? Czy na tym forum nie można porozmawiać kulturalnie, bez wyzwisk?

Gość gość
tak wie bo odziedziczyłem po niej zdolność jasnowidzenia

Gość gość
to nie ja zacząłęm wyzywać od chamów:P

Gość gość
wyzwałeś od koorfisk, jeszcze lepiej

Gość gość
nie wyzwałem tylko ustaliłem fakty a chyba o o chodzi w dyskusji

Gość gość
kur/wa to kobieta sypiająca z panami za pieniądze, tyle na temat faktów

Gość gość
a nie o to żeby wysłuchiwać "rad" kobiety uważającej sie za piękną i skrzywdzoną przez kolegów facetów, z którymi "przyjaźniła" sie po to żeby ich poznać. rozmowa na temat uczuć nie ma sensu z kimś kto nie zna znaczenia podstaowych pojęc określających stosunki międzyludzkie. jak sie z kimś przyjaźnisz to nie dlatego, że on zna kogoś z kim ty sie chcesz przespać to nie jest przyjaźń tylko stręczycielstwo z jego strony o ile zna twoje plany i wyrachoanie z tojej strony

Gość gość
kooorfa o kobieta która czerpie zyski ze stosunków płciowych z facetami. w twoim przypadku zysk polega na tym, e udajesz ofiare czerpiąc jednocześnie zyski z rzekomej krzywdy jaka cie spotkała a dodatkowo zrzucasz odpowiedzialność na facetów których wykorzystaaś. jak dla mnie jesteś kooorfa której by sie wiodło niekiepsko nawet kraju który zbankrutował

Gość gość
przujaxniąc sie z faceem i dając dooopy jago kumplom zniszczyłabyś te przyjaźń. tak samo jakby facet przyjaźnił sie z tobą i rooochał twoje koleżanki a na ciebie nie miał ochoty. już widze jak z wypiekami na twarzy wysłuchujesz jakich idotów robili z siebie zpowodu zauroczenia nimi a ty widzocznie jesteś jakaś nie teges skoro sie z tobą tylko przyjaźni

Gość gość
jak tego nie rozumiesz albo traktujesz z przymrużeniem oka ";)" to o czym ty chcesz w ogóle rozmawiać? ze lepeiej mieć faceta przyjaciela bo to dobrze wpływa na twój image i rozeznanie w męskim asortymencie a jak sie już w nim rozeznasz i zrobisz zakupy to wyzwiesz sfrustrowanego przyjaciela od podłych facetó którzy cie chcieli tylko wyrooochać? weź idź i nie wracaj

Gość gość
Przede wszystkim, połączyłeś posty różnych kobiet i przypisałeś je do jednej. Cała kafeteria. Ja pisałam o problemach pięknych dziewczyn, a to o kolegach kolegów jakaś inna osoba. Ale nawiązując do tematu, który tak cię zbulwersował, dla mnie sprawa jest prosta. Znajomy to znajomy, kolega to kolega, przyjaciel to przyjaciel, potencjalny partner to potencjalny partner. Każdy ma znać swoje miejsce w szeregu i ani przyjaciel raczej nie awansuje na potencjalnego partnera, ani potencjalny partner na przyjaciela. O żadnym zwodzeniu się nie ma więc mowy. Pomijam fakt, że w przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie wierzę - lata doświadczeń zrobiły swoje. Bajerowanie kogoś, by wykorzystując jego znajomości zdobyć sobie partnera, jest bez dwóch zdań paskudne.

Gość gość
od kiedy piertolenie sie na lewo i prawo z atrakcyjnymi samcami to jest jakaś krzywda? chyba ci sie coś poprzestawiało w bańce od nadmiaru spermy w diecie

Gość gość
"każdy ma znać swoje miejsce w szeregu" xxx w szeregu to chodzą żołnierze i nie dlatego, że sie przyjaxnią albo kochają tylko dlatego, że ktoś ich do tego albo zmusił albo im za to zapłacił. poza tym piękna to ty moze jesteś sama dla siebie bo niestety po kilku słowach bez względu na skale twojego piękna zewnętrznego noy spadają o 50 %

Gość gość
Posty zbulwersowanego pana są kolejnym dowodem na to, że czysta przyjaźń damsko-męska nie istnieje, bo mężczyzna zawsze podświadomie liczy na coś więcej, nawet jak ściemnia, że nie. Tak się składa, że się z tym całkowicie zgadzam. Za stara jestem, by wierzyć w takie bajki, więc nie udawajmy tu greków i przyznajmy raz na zawsze, że friendzone nie jest żadną przyjaźnią, tylko poczekalnią. :)

Gość gość
jak dla mnie to jesteś wyrachoana kooorfą bez krztyny empati dla stworzeń, któe uważasz zpowodu włąsnego powodzenia za gorsze musiałas sie nawet wpiertolic na topik dziewczyny, która czuje sie niedowartościowana żeby i tu zabłysnąc jako cierpiąca madonna z wyskrobanym dzieckiem. jedyne do czego sie nadajesz to bycie lokalna celebrytką a w szeregu to se możesz ustaiać białe myszki i inne stworki ,któe goszczą w twoich halucynacjach

Gość gość
Załóżcie proszę odrębny wątek. Kłócicie się zamiast pomóc mnie, autorce.

Gość gość
02:06 Jesteś zakłamany do granic możliwości. Jak się deklaruje przyjaźń, to się deklaruje przyjaźń a nie fochy i roszczenia na tle seksualnym, obłudniku. Tak, jest to miejsce w szeregu. Można to też nazwać inaczej: rolą społeczną. Inna jest rola przyjaciół, a inna partnerów. Nie ośmieszaj się już więc i nie popisuj brakiem kultury.

Gość gość
i żeby nie było to cie ostrzegałem, że jestem prorokiem. póki co masz szanse jeszcze uniknąć przeznaczenia ale tylko hipotetycznie bo wiem że tgo nie zrobisz i dalej bedziesz tu każdemu napiertalała po oczach swoim the beściarstwem w każdym apsekcie.. nie nadajesz sie na powierniczke problemów. kobiecych i jakichkolwiek oprócz swoich własnych zrozum to i możesz odmaszerować. ty też musisz znać miejsce w szeregu innaczej nikt nie będzie respektował toich ustaleń co do tego gdzie on powinien stać

Gość gość
jak autorce jest smutno bo jej nikt nie chce to z pewnością nie pomogą jej opowiadane ze szczerego serca doświadczenia jakiejś hipokrytki o tym że nie ma najgorzej bo ona musi sie co tydzień dooopczyć z innym który pragnie tylko seksu a w dodatku to kumpel pryjaciela.

Gość gość
Twoje problemy emocjonalne i brak kultury osobistej to nie mój problem. Wykazałam dziewczynie plusy jej położenia oraz opisałam kłopoty dziewczyn, którym ona może zazdrości, a tak naprawdę nie ma czego. Nie ma tu mojej fotki ani danych osobowych, więc wycieczki osobiste o lokalnych celebrytkach sobie daruj. Ona też nie odebrała tego jako brak empatii, więc zjeżdżaj stąd ze swoim chamstwem, buraku.

Gość gość
02:16 Znowu łączysz wypowiedzi różnych osób. Sam najwyraźniej sypiasz z kim popadnie. Na mnie swoich rozwiązłych doświadczeń nie przerzucaj, ja takich nie mam. I nie dopisuj do moich słów swoich własnych wersji wydarzeń, hipokryto. Kończę tę dyskusję.

Gość gość
sory ale nie należe do twojego szeregu i nigdzie nie będę zjeżdżał bo ci nie odpowiaada opozycja. znajdź se kobiety w równie tragicznym jak ty położeniu i tam sie naajem przekrzykujcie któa bard ziej cierpi z tego powodu że jest piękna:D

Gość gość
To w takim razie sam stąd odmaszeruj, panie i władco.