Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić w prezerwatywie opada

Polecane posty

Gość gość

Mam problem.... moja dziewczyna boi się panicznie że zajdzie w ciąże na początki po okresie odda mi się ale już później o matko.... bez gumki nie dochodź. Czy znacie jakies sposoby żeby pobudzić się na tyle dobrze żeby w tym ustrojstwie stanął????

Gość gość
Czystosc przed małzenska 100 % pewnosci i wartosci na przyszlosc Jastes zdeklarowany, ze chcesz zostac ojcem teraz? To sie ozen. A nie wymagaj od ukochanej kobiety wspozycia w stresie i panice, ze mozecie powolac teraz wlasnie nowego czlonka rodziny. Ludzie szanujcie sie.

Gość gość
tak ma sie deklarować już zaraz bo chce z nią sypiać .... juz bez przesady ? ile masz lat autorze postu ???

Gość gość
Ja 26 ona 23....

Gość gość
Wiek idealny na malzenstwo. Pamietajcie skad sie biorą dzieci. Chyba nie chcielibyscie miec tak nieodpowiedzialnych rodzicow i z przyczyny ich wpadki przed slubem pojawic sie na swiecie niechcianym i miec spanikowanych rodzicow. Ludzie myslcie logicznie.

Gość gość
Teraz trzeba bardzooo dorosnąć do małżeństwa teraz są inne czasy ludzie nie dążą tylko do prokreacji a chcą odczuwać przyjemność. Dziewczyna jak Panicznie boi się ciązy niech bierze tabletki a nie bazuje tylko na tobie. A jak tobie nie staje w prezerwatywie to na to święto w dni płodne możesz kupic sobie suplement diety long men http://wzaufaniu.pl/potencja-dla-panow/7977-long-men-tabletki.html i wziąć to + prezerwatywa - efekt morowany i pewność ze ci nie opadnie. Jego działanie odczówalne jest jeszcze przez okolo dwa dni wiec się jeszcze załapiesz na seksik z gumką.

Gość gość
jezeli jestes gotowy na sex to i jestes gotowy na małzenstwo