Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im bardziej tandetnie i wulgarnie tym facetom się bardziej podoba :D

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej

Gość gość
Zalezy od faceta. Im ma gorszy gust, tym bardziej. Ale sa tez mezczyzni z klasa, majacy dobry gust.

Gość gość
ta tleniona psycholka znowu pierydylion milionowy temat zakłada lecz się serio

Gość gość
13:00 Nie jestem tleniona szmaciaro

Gość gość
niekoniecznie. Ja nie farbuje wlosow, nie maluje paznokci i mam delikatny makijaz i kilku facetow juz mi powiedzialo, ze podoba im sie moja naturalnosc. Sa gusta i gusciki.

Gość gość
To jest prawda. W firmie mojego chłopa z polecenia szefa - prostaka - powstał kalendarz z rozbieranymi babami. Branża samochodowa. W bardzo złym guście było zrobione to wszystko - panie stylizowane na tanie qrewki - stringi, szklanki, bez stanika albo ze szczątkowym, spalone na paszczach, ciemne włosy albo z kolei farbowane na blond - oparte na samochodach, powyginane jak hakenkrojc. Słabe, marne, żałosne. Weszłam kiedyś na fejsbukową stronę tej firmy i przeczytałam jak tamtejsi pracownicy jarają się tymi fotkami. Pełen zachwyt, co by której której zrobił i kiedy. Wszyscy żonaci albo w stałych związkach. Z paroma kiedyś gadałam i każdy deklarował, że lubi naturalne kobiety. Tiaaa...

Gość gość
prawictwo pospolite 152 - Coś w tym jest. ;) Ma czym oddychać i na czym usiąść. :P

Gość gość
Jestem "klasowa" i "rasowa" mam długie rude włosy ,duży murzyński nos i takie same wary obciągary,wieeeeeeeelką dooopęęęę a'la Kim Kardashian skóra na kolanach mi się marszczy i łuszczy bo często klęczę przed facetami(wiem co lubią) AUTORKA

Gość prawictwo pospolite 152
bo facet to prosta istota , tego nie da się wykorzenić

Gość gość
murzyński nos i takie same wary obciągary,wieeeeeeeelką dooopęęęę a'la Kim Kardashian skóra na kolanach mi się marszczy i łuszczy bo często klęczę przed facetami(wiem co lubią) AUTORKA Autorka ma więcej klasy niż ty, sama by tego nie wymyśliła, ech tepatologiczne klimaty ;)

Gość gość
O fuck :O Jaki kwasiarski filmik. Świetne przesłanie: Liczą się tylko cycki i dupa. Twarz jest nieistotna więc wywal cyce na wierzch i kup legginsy. Dobra baba dla robola. Zauważyliście, że dobrze wykształceni faceci wybierają inny typ?

Gość gość
Haha jasne prawictwo. Zapytajmy jeszcze Przemysława o zdanie.

Gość gość
Taka jak ta mmmmm

Gość gość
Prawictwo przestań biadolić. Na kafeterii nie ma inteligentnych facetów na poziomie. Tutaj siedzą przedstawiciele nizin;) Przemysław - mitoman, ekshibicjonista i hodowca kóz. Smakosz-bezrobotna "kucharzyna" Neptyk-ciotka w rurkach. Hisol-przedstawiciel klasy robotniczej ze śląska, który próbuje być drugim Timberlakiem. Została wisienka na torcie;) Prawictwo-koleś od wstawiania zdjęć gołych dup, samozwańczy ekspert i kochanek swojej ręki.

Gość gość
14:15 gościu co Ty wstawiasz? :O Gdzie wary obciągary?

Gość gość
gość dziś - A ty kim jesteś? Dalej cię dupka boli że zarabiam więcej niż ty? ;)

Gość gość
Pieniądze nie są wyznacznikiem. Klasy i inteligencji nie można kupić. Jesteś typowym robolem hisol. Nie wiem dlaczego tak bardzo chcesz się odciąć i wejść w skórę kogoś kim nigdy nie byłeś. Nie martw się o moje zarobki. Dobrze zorganizowałam się na miejscu;) Ty tutaj musisz pracować za 2 tys. O jakim bólu dupki mówisz?

Gość gość
Faceci na poziomie i dobrze zarabiający nie jarają się tandetnymi lalami. Bo wstyd by im było przed kolegami z branży czy szefem. To raczej typ brukarzy, piekarzy, budowlańców elewaciarzy, :P czyli niziny społeczne, ewentualnie by wyruhali ale się tym nie chwalili.