Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naukowcy odkryli nową chorobe Zespół Highlandera, choruje na nią połowa Polek

Polecane posty

Gość gość

To schorzenie poki co nie uznane oficjalnie przez nauke i WHO polega na tym, ze czlowiek sie starzeje w zwolnionym tempie, znany jest przypadek faceta z Korei Południowej który ma 26 lat a wyglada na 12, badania potwierdziły ze u niego starzenie przebiega bardzo bardzo wolno, przeciwieństwo choroby Progeria w której na odwrót, dzieci wyglądają jak starcy. Inny przypadek to znana modelka japońska, która w wieku 43 lat wyglada na 18-19, zadnych zmarszczek, nic, wyglada dokladnie tak jak keidys, nigdy nie miala operacji plastycznych. Inna dziewczyna z Francji, w necie sa zdjecia na ktorych pali papierosa, ludzie oburzeni ze 10 latka jara szlugi, a ona juz dawno jest pełnoletnia. Na Kafe co druga kobieta twierdzi, ze wyglada na 18, wiec w Polsce mamy epidemie

Gość gość
ma 50, wygląda na 18, a ma przebieg jak jakaś 70 latka

Gość gość
każdy może wyglądać młodo jeśli zadba o siebie i nie urodzi dziecka. Pieniądze pomogą w utrzymaniu młodości.

Gość gość
kwestia dobrego chirurga plastycznego i odpowiedniej ilosci kasy i mozesz do smierci mieć 25 lat

A ja jestem facetem 31 letnim, a wyglądam na 19-21...

Gość gość
i kolejny zespół :D

Gość gość
Wystarczy mieć dobre geny.Mon tato sie nie starzeje i ja to mam po nim.

Gość gość
Każdy może wyglądać tak, jak każdy może śpiewać.... lepiej lub gorzej

Gość gość
Nie powiedzialbym by polki takie byly bo kobiety sie maluja wiec po prosty sa wymalowane lale ale u mezczyzn mozna to zauwazyc bo sie nie maluja.

Gość gość
Polski 30-40 lat wypadają lepiej nić inne nacje, taki typ urody. Faceci się do tego przyzwyczaili i nawet nie zauważają już. Za to polscy faceci zazwyczaj wyglądają starzej od rówieśników zza granicy.

Gość Gokh

Mam 20 lat. Jak zapuszczę przez pół roku włosy i zarost i nie będe ich mył przez miesiąc to wyglądam jak 40 letni menel spod dworca a jak jestem ogolony na zero i włosy ścięte to mi piwa nie chcą sprzedać w sklepie. Xd

Gość Jsjsjs
Dnia 23.08.2016 o 17:18, Gość gość napisał:

każdy może wyglądać młodo jeśli zadba o siebie i nie urodzi dziecka. Pieniądze pomogą w utrzymaniu młodości.

Dziecko nie ma nic do rzeczy jak masz stare rysy twarzy to ci nic nie pomoże, są osoby które mają buzie jak dzieci jak selena Gomez ale większość polek nie ma takiego kształtu twarzy tylko takie szczurze, więc nie nie każdy może wyglądać młodo 

Gość Jsjsjs
Dnia 24.08.2016 o 12:11, Gość gość napisał:

Polski 30-40 lat wypadają lepiej nić inne nacje, taki typ urody. Faceci się do tego przyzwyczaili i nawet nie zauważają już. Za to polscy faceci zazwyczaj wyglądają starzej od rówieśników zza granicy.

Polki są dość brzydkie, piękne sa rosjanki bo mają młode rysy twarzy , polki i ukrainki raczej nie są zbyt ładne