Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chickenona

Zrezygnowałam ...

Polecane posty

Gość Chickenona

Jutro miałam mieć operacje plastyczna nosa,wyczekana...miała ona być już w styczniu ale byłam chora więc przesunlam na marzec. W marcu znowu byłam chora. Wplacilas 4tyś zaliczki i dzisiaj wieczorem peklam:( jednak jestem chicken

Gość chickenona
mam meza, dziecko .. podobam się facetom, nikt nigdy nie powiedział mi nic nie miłego na temat mojego nosa .Nie nawidzę siebie na zdjęciach ...proszę upewnijcie mnie w przekonaniu ze zrobiłam dobrze i ze wygląd nie jest najważniejszy:(

Gość gość
ja bym nigdy nie szla na operacje z usypianiem albo na operacje bez usypiania ale z powazna ingerencja. wybieram sie na operacje usuniecia malej brodaweczki w znieczuleniu miejscowym - 20 min i git, takie operacje u mnie wchodza tylko w gre. nawet jakby mnie polamalo i powiedzieliby ze jest tam rak i trzeba wyciac to pewnie sralabym do ost chwili i ze stresu skoczyloby mi cisnienie i odwolaliby operacje albo bym wylewu na stole dostala. ja mam na krzywy nos metode - okulary z grubymi oprawkami a la ray bany - sadowisz je na garbku nosa i w zasadzie to nie widac wtedy tego. sprawdzone und potwierdzone