Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnastyczka 559

Czy gimnastyka może być dla kogoś gorsząca?

Polecane posty

Gość gimnastyczka 559

Czy gimnastyka może być dla kogoś gorsząca? Należę do kółka gimnastycznego i często ćwiczę na stancji a współlokatorka zapytała mnie czy nie wstyd mi pokazywać cycki i cipę. Odpowiedziałam, że przecież mam na sobie body a ona na to, że materiał jest tak obcisły, że odznaczają się wszystkie intymne szczegóły takie jak sutki i "szpara" (jej stwierdzenie). Przyjrzałam się dokładniej sobie przed lustrem i stwierdzam, że rzeczywiście ona ma trochę racji. Chciałabym Was zapytać czy taka gimnastyka w obcisłym body może być dla kogoś gorsząca?

Gość gość
Nie. Zależy jak ktoś patrzy na osobę ćwiczącą. Czy wpatruje się w krok i biust, czy po prostu zauważa, że ktoś ćwiczy. Stwierdza, że Twoja koleżanka jest albo zboczona, albo zazdrosna, bo nie chce jej się zadbać o swoją sylwetkę.

Gość gość
Tylko dla zboka

Gość gość
Temat to prowokacja Gimnastyczki ćwiczą w specjalnych cielistych rajstopach pod body jak baletnice i oczywiscie pod nie nosza swoją bielizne 🖐️ Rowniez na body zakladaja spodenki albo krotka spodniczke tzw. paczke Albo też noszą luznijsze spodnie na gimnastyke

Gość gimnastyczka 559
@ gość dziś Temat to prowokacja Gimnastyczki ćwiczą w specjalnych cielistych rajstopach pod body jak baletnice x Pisałam o ćwiczeniu u siebie na stancji a nie o oficjalnych zawodach. Jasna sprawa, że inaczej należy się ubrać na zawody albo nawet na zwykły trening na sali gimnastycznej gdzie są obcy ludzie a zupełnie inaczej można sobie pozwolić poćwiczyć we własnym domu. Ja pisałam o ćwiczeniach u siebie na stancji. U siebie ćwiczę w samym tylko body. Jasna sprawa, że takiego spranego body nie założyłabym gdzieś publicznie.