Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł

Polecane posty

Gość gość

gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł bo wszystkie żarcie jakie jest w marketach jest ze wsi mleko z wiejskich krów a z mleka przetwory jogurty kefiry sery itd jajka od wiejskich kur mięso od wiejskich świń kur kaczek itd owoce warzywa ziemniaki buraki ze wsi zboże z wiejskich pól ze zboża się mąkę robi a z mąki chleb i inne pieczywo ryby z wiejskich stawów ps miasto nie potrafi się samo wyżywić niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie w sklepach bierze ps gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie bierze ps niby nienawidzisz wsi a wiejskie żarcie wpie**alasz więc wara od wsi bo bez wsi wszyscy miastowi byście z głodu pozdychali

Gość gość
yby nie wieś to ciebie by tu nie było bo byś zdechł z głodu sk**wysynie y****y twierdzisz że jesteś fajny to ja ci powiem głupku co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą bo raz pisze w rodzaju żeńskim a raz męskim ps nie udawaj innej osoby ty dobrze wiesz że to ty byłeś gościem od Kutna gościem od brochowa pieścirogów ty miałeś niebieski Nick NAMYSŁÓW województwo opolskie DOBRZE O TYM WIESZ TO TY PISAŁEŚ BABOCHŁOPIE ŻAŁOSNY MYŚLISZ ŻE SIĘ NIE SKAPNĘ ŻE TO TY PS WSIOWY TO JESTEŚ TY BO WSZYSTKICH ATAKUJESZ OBRAŻASZ WYZYWASZ WSZTSTKO KRYTYKUJESZ NAZYWASZ MNIE GŁUPKIEM A GŁUPKIEM TO JESTEŚ TY BO NIE WIESZ SKĄD SIE ŻARCIE W SKLEPACH BIERZE IDIOTO I NIBY JESTEŚ MIASTOWY A NIKT CIĘ KULTURY NIE NAUCZYŁ ŻAŁOSNE

Gość gość
Gdyby nie wieś to ciebie by tu nie było bo byś zdechł z głodu sk**wysynie y****y twierdzisz że jesteś fajny to ja ci powiem głupku co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą bo raz pisze w rodzaju żeńskim a raz męskim ps nie udawaj innej osoby ty dobrze wiesz że to ty byłeś gościem od Kutna gościem od brochowa pieścirogów ty miałeś niebieski Nick NAMYSŁÓW województwo opolskie DOBRZE O TYM WIESZ TO TY PISAŁEŚ BABOCHŁOPIE ŻAŁOSNY MYŚLISZ ŻE SIĘ NIE SKAPNĘ ŻE TO TY PS WSIOWY TO JESTEŚ TY BO WSZYSTKICH ATAKUJESZ OBRAŻASZ WYZYWASZ WSZTSTKO KRYTYKUJESZ NAZYWASZ MNIE GŁUPKIEM A GŁUPKIEM TO JESTEŚ TY BO NIE WIESZ SKĄD SIE ŻARCIE W SKLEPACH BIERZE IDIOTO I NIBY JESTEŚ MIASTOWY A NIKT CIĘ KULTURY NIE NAUCZYŁ ŻAŁOSNE

Gość gość
gość wczoraj PS i nie wiesz dlaczego ja cie obrażam tylko dlatego że ty mnie obrażasz i atakujesz i co cie nie nauczono że agresja rodzi agresję? Nie potrafisz hejterze o ile wiesz co to hejter znaczy merytorycznie dyskutować chciałem sie z tobą pogodzić chciałem z Toba normalnie podyskutować a ty od razu z ryjem że Namysłów to dziura że homocwel przychlast itd czyli nie potrafisz normalnie dyskutować chciałem się z Toba pogodzić a ty mnie zaraz atakujesz ps i największą wiochę na kafe to robisz ty jesteś żałosny ps i gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
Ale łazienki nie masz

Gość gość
Ale łazienki nie masz mam łazienke ps zrozum ze Gdyby nie wieś to ciebie by tu nie było bo byś zdechł z głodu sk**wysynie y****y twierdzisz że jesteś fajny to ja ci powiem głupku co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą bo raz pisze w rodzaju żeńskim a raz męskim ps nie udawaj innej osoby ty dobrze wiesz że to ty byłeś gościem od Kutna gościem od brochowa pieścirogów ty miałeś niebieski Nick NAMYSŁÓW województwo opolskie DOBRZE O TYM WIESZ TO TY PISAŁEŚ BABOCHŁOPIE ŻAŁOSNY MYŚLISZ ŻE SIĘ NIE SKAPNĘ ŻE TO TY PS WSIOWY TO JESTEŚ TY BO WSZYSTKICH ATAKUJESZ OBRAŻASZ WYZYWASZ WSZTSTKO KRYTYKUJESZ NAZYWASZ MNIE GŁUPKIEM A GŁUPKIEM TO JESTEŚ TY BO NIE WIESZ SKĄD SIE ŻARCIE W SKLEPACH BIERZE IDIOTO I NIBY JESTEŚ MIASTOWY A NIKT CIĘ KULTURY NIE NAUCZYŁ ŻAŁOSNE

Gość gość
Załatwiasz sie na dworze bo nie masz łazienki

Gość gość
no niby nienawidzisz wsi gosciu od homocwela a wiejskim zarciem sie zajadasz więc troche szacunku ps bo wszystkie zarcie w sklepach pochodzi ze wsi

Gość gość
Załatwiasz sie na dworze bo nie masz łazienki mam łazienke odnieś sie do tego gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł bo wszystkie żarcie jakie jest w marketach jest ze wsi mleko z wiejskich krów a z mleka przetwory jogurty kefiry sery itd jajka od wiejskich kur mięso od wiejskich świń kur kaczek itd owoce warzywa ziemniaki buraki ze wsi zboże z wiejskich pól ze zboża się mąkę robi a z mąki chleb i inne pieczywo ryby z wiejskich stawów ps miasto nie potrafi się samo wyżywić niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie w sklepach bierze ps gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł niby taki mądry a nie wie skąd się żarcie bierze ps niby nienawidzisz wsi a wiejskie żarcie wpie**alasz więc wara od wsi bo bez wsi wszyscy miastowi byście z głodu pozdychali

Gość gość
"Miasteczko obrzydzil wszystkim + udalo mu sie wywolac negatywne emocje wobec jego mieszkancow. W sumie bardzo krzywdzi te swoja miescine, teraz ludziska z Namsylowa sa napietnowani jakby mowili ze sa z Tworek. On tego nie ogarnia, wydaje mu sie ze z dziury zrobi Warszawe jak bedzie o niej trul. "

Gość gość
Nie masz łazienki bo na wsi nie ma łazienek tylko sra sie na polu

Gość gość
Nie masz łazienki bo na wsi nie ma łazienek tylko sra sie na polu maaaaaaaaaaaam łazienke z kiblem ze społuczką umywalką prysznicem pralką w pełni wyposazoną rozumiesz co ty masz z tą łazienką co ty masz z tą łazienka co ty masz z tą łazienką mam łazienke no niby nienawidzisz wsi gosciu od homocwela a wiejskim zarciem sie zajadasz więc troche szacunku ps bo wszystkie zarcie w sklepach pochodzi ze wsi odnies sie

Gość gość
"Miasteczko obrzydzil wszystkim + udalo mu sie wywolac negatywne emocje wobec jego mieszkancow. W sumie bardzo krzywdzi te swoja miescine, teraz ludziska z Namsylowa sa napietnowani jakby mowili ze sa z Tworek. On tego nie ogarnia, wydaje mu sie ze z dziury zrobi Warszawe jak bedzie o niej trul. "

Gość gość
ale łazienki to on nie ma sąsiedzi widzieli jak sie załatwia na polu

Gość gość

Gość gość
ale łazienki to on nie ma sąsiedzi widzieli jak sie załatwia na polu xxx gdyby nie pole to byś w markecie maki bułek chleba nie kupił bo ze zbóż robi sie mąke a z mąki chleb bułki i inne pieczywo niby taki madry a tego nie wiesz ps mam w pełni wyposażona łazienke ps zobacz sobie jak wyglada wies https://www.youtube.com/watch?v=mqkP8Do7dcY

Gość gość

Gość gość
to ja ci powiem głupku co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą bo raz pisze w rodzaju żeńskim a raz męskim ps nie udawaj innej osoby ty dobrze wiesz że to ty byłeś gościem od Kutna gościem od brochowa pieścirogów ty miałeś niebieski Nick NAMYSŁÓW województwo opolskie x On jest autentycznie ciężko chory, naprawdę wierzy w to, że pisze tu z jedną osobą.

Gość gość
to ja ci powiem głupku co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą bo raz pisze w rodzaju żeńskim a raz męskim ps nie udawaj innej osoby ty dobrze wiesz że to ty byłeś gościem od Kutna gościem od brochowa pieścirogów ty miałeś niebieski Nick NAMYSŁÓW województwo opolskie x On jest autentycznie ciężko chory, naprawdę wierzy w to, że pisze tu z jedną osobą. xxx przecież to ty piszesz ty ty ty i tylko i wyłącznie ty ty ty ty i dobrze o tym wiesz dobrze wiesz bez względu co piszesz że to ty przecież dobrze wiesz że to ty ps zdecyduj sie żałosny frajerze czy jesteś chłopem czy babą

Gość gość
PS i na sto procent to ty i zdecyduj się czy jesteś chłopem czy babą ps jadę teraz do Opola i nagram filmik w Opolu frajerze co nie odróżnia czy jest chłopem czy babą :-o

Gość gość
Opóźniony w rozwoju jest na pewno. Chłopie, napiszę ci setny i ostatni raz. Nikogo to nie obchodzi. Namysłów nikogo nie obchodzi. Ludzie ci dokuczają, bo spamujesz. Nikt cię nie lubi, bo spamujesz tym swoim Namysłowem. "Gość od homocwela" cię hejtuje, bo jesteś łatwym celem ze względu na swoj***ardzo widoczne ograniczenie umysłowe i dlatego, że SPAMUJESZ.

Gość gość
Nie pisz gość od himocwela bo ty to piszesz :-o

Gość gość
Ale łazienki nie ma przyznał sie na innym forum

Gość gość
I miał udowodnić ze w namyslowie asfaltu nie zwijają a nie udowodnił

Gość gość
I miał udowodnić ze w namyslowie asfaltu nie zwijają a nie udowodnił xxx nie rób z siebie idioty wiekszego niż jesteś dobrze wiesz że namysłów to miasto i ze nie ma tam meliny kartonowej ani syfu sa normalne auta i nikkkkt nie zwija asfaltu na noc pytam jesteś taki głupi czy tylko udajesz takie wpisy nie są smieszne tylko żałosne jak ty będziesz tak pisać to nie będe na ciebie uwagi zwracać ps wróciłem właśnie z opola dowód https://www.youtube.com/watch?v=56T7DD7CD74

Gość gość
Zwijają zwijają wiem to a ty srasz w polu bo w tej wsi łazienek nie ma hihihi