Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybielanie zębów

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wybielanie zębów w dość krótkim czasie? Ja myję zęby różnymi pastami, ale zeby nie wybielają się . Uzywałem nawet domowe sposoby z sodą, cytryną itp. Zęby nadal nie są białe. Mi nawet nie chodzi o jakąś przesadną biel, oby nie były żólte. Mam chyba kamień nazębny i nie wiem jak go usunąć. Wie ktoś coś w tym temacie. Tak jak pisałem, że nie sa to zwykłe przebarwienia po kawie, czy herbacie

Gość gość
Na początek zrób piaskowanie i zdejmij kamień. Robi się to u stomatologa. Potem proponuję wybielanie. Najlepsze efekty moim zdaniem daje lampa beyond, ten zabieg również robi się u dentysty. Ja wykonywałam te wszystkie zabiegi w klinice Luxdentica w Krakowie, jeśli jesteś z okolicy, to polecam Ci - świetne miejsce i personel. Tutaj namiary http://luxdentica.pl, sprawdź zresztą opinie o nich - to jeden z najlepszych, a moim zdaniem najlepszy w ogóle, gabinet / klinika w Krakowie.

Gość gość
Ja wybielanie zebów zaczęłam od zabiegu skalingu i usuwania kamienia nazębnego w http://przychodniadental.pl/. Uważam, że dopiero po takim wstępie jest szansa na uzyskanie dobrych efektów wybielania :)

Gość gość
Wybieliłam dobrą pastą do zębów, całkiem dobre efekty.

Ja borykam się z tym problemem już od wielu lat, stosowałem różne pasty i sposoby domowe, żele, maski, pasty, papki itp. Niestety nic nie działa, zęby są dalej tak żółte jak były. Zaczołem poszukiwania odpowiedniego gabinetu który by się nadawal na taki zabieg, czy ktoś z Was odiwedział gabinet wybielania w Poznaniu "Piękny uśmiech"? http://www.piekny-usmiech.pl/ Z tego co czytam maja przystępne ceny, podzielcie się opiniami.

Gość gość
Polecam gabinet Dent-SM na Bemowie, ja tam robiłam wybielanie i byłam meeega zadowolona z efektów :) Ząbki niczym z Hollywoodu :) Różnica jest olbrzymia. Jak ktoś jest zainteresowany, to polecam poczytać sobie o tym zabiegu http://www.dentsm.pl/leczenie/wybielanie-zebow :)

nie ma co próbowqać jakiś cudów,trzeba się udać do dentysty i się wykosztować,albo jak cie nie stać to w aptrece coś kupić,ja uzywałam żel dr martin schwarz home comfort

Gość gość
Polecam sode oczyszczona z olejem kokosowym ;)

ciekawa sprawa z tym olejem kokosowym,mi zależało na na szybkim wybielaniu,też uzywam żelu dr martin schwarz

Gość gość
Szybki, skuteczny i bezpieczny sposób na wybielanie to tylko w konsultacji z lekarzem stomatologiem :) Poczytajcie sobie o możliwościach jakie daje współczesna stomatologia http://www.fabdent.pl/uslugi/wybielanie/podstawy-o-wybielaniu-zebow - ja tym pastom i żelom nie bardzo wierzę, nawet jeśli przynoszą efekty to za jaką cenę? Chyba zniszczonego szkliwa...

Gość Anka 123
Sądzę że jeżeli chcecie naprawdę dbać o zęby to dobrze jest zacząć od porządnej szczoteczki osobiście używam szczoteczkę Philips Sonicare polecam

Ogólnie dbanie o zęby to podstawa higieny i dbanie o zdrowie.Dlatego myję zęby tak czesto jak mogę.Wybieliłam zęby i od razu jestem szczęsliwsza.Wszystkim z lekkim zaniżeniem poczucia wartości polecam.

Ja też tak myślałem.Stosowałem w domu wybielacze i nic się nie zmieniało.W końcu zdecydowałem się wydać kilka stówek na wybielanie w gabinecie.I zęby bialutkie.Jedna wizyta.Zero stresu.Dentysta wybielał mi preparatem Dr Martin Schwarz Expert.

Po samym wybielaniu dentysta poinformował mnie czego przez dwa tygodnie unikać.Kawy nie piję.Herbatę rzadko.Papierosów nie palę.Buraczków nie jem.Dieta taka średnia.

Gość tomi

u mnie przyzwoity efekt daje stosowanie pasty Beverly Hills Formula Perfect White Black ; w aptece internetowej wapteka ją kupiłem; nawet żona zauważyła różnicę i sama zaczęła ją stosować; w składzie węgiel aktywny, który przynosi dobry efekt;

Gość caliwawa

ja tam używam Experta 38% od 3 lat działa mega skutecznie i nie bolą zęby jak po opalescene i co ważne nie ma białych plamek na zębach. jestem zachwycony Dr.Martinem Schwarzem bardzo Expert 38% rządzi.