Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mój były ma inną ludzie!!!

Polecane posty

Gość gość
śmiech przez łzy, co ? :D🖐️

To ja byłam złą partią dla niego? Ja???? Świeża, piękna, jędrna brzoskwinka? On się spotyka z jakąś kuciapą po dwóch porodach? On woli patrzeć na zmarchy na jej twarzy niż na moje malinowe, słodkie usta? Czy on już ouujał do reszty?!

Gość gość
Widocznie nie jest z ciebie taka super brzoskwinka jak woli "kuciape". Patrzac na twoje wpisy...hmm...nie dziwie mu sie.

Gość gość
To ci nic nie pomoże bo oni się kochają a ciebie nikt nie chce.

Widocznie woli zmarchy z dwójką dzieci niż twój zapuszczony charakter :) Niestety głupocie i złemu charakterowi nic już nie pomoże. Widocznie w tamtej zobaczył to czego nie masz ty...coś w charakterze. Niestety wielu mężczyzn bierze sobie za żony kobiety które są piękne...bo mysla hu***...ale widać są i tacy którzy się orientują troche za późno że nie tędy droga i z pięknościa nie będzie szczęśliwy bo wygląd to nie wszystko. A otem znajduje to czego mu brakowało. Eh...a ciebie mi szkoda... bo serio skoro tutaj piszesz w taki sposób to on nie stracił totalnie nic odchodzac od ciebie. Wygląd to nie wszystko.

Nie dziwię mu się, że z Tobą nie wytrzymał. Studzia, lecz się. Nie jesteście już parą, a Ty nieustannie rozpamiętujesz, rozkminiasz, narzekasz, obwiniasz go o własne wybory...

In ma sporo racji-nie jesteście już razem, odetnij sie w końcu, przestań rozpamiętywać i go obwiniać (jaki by nie był). Tym bardziej jak był chujem to nie jest tego wart. I gdzie twoja pewność siebie?? Przecież znajdziesz lepszego, co nie będzie takie trudno skoro tamten (podobno) był okropny, no i starszy. widzę że przejmujesz się że jest z 40 latką-mnie by to pocieszyło-że wizualnie jest na pewno gorsza:P(bo nie wiesz jaka jest pod innymi względami). Ale tak naprawdę po dość krótkim czasie po rozstaniu mam głęboko gdzieś z kim spotyka się mój eks-znam swoją wartość i nie jestem desperatką żeby przejmować się takim rzeczami.;) było, minęło-trzeba żyć przyszłością , a nie przeszłością, każde rozstanie wyszło mi na dobre.:)

Studzia dziś nie. Tylko zrobisz z siebie wariatke i desperatke. Olej go, jego życie, odetnij się. Miej swój honor i przestań sie odzywać. Jeśli jest taki zły jak piszesz/pisałaś to sama się przekona po kilku tygodniach lub miesiącach.;)

Gość gość
Studzia zawsze Cię kochałem! Teraz, kiedy oboje jesteśmy wolni, nic nie stanie nam na przeszkodzie! :classic_cool:

Gość gość
Zajmij się sobą. Po co budować dom w którym nie zamieszka miłość, po co przysięgi składać wciąż, skoro nie można ich dotrzymać.?

nie chce z nim być ale przez niego Dotknelam dna psychicznego. Przez jego zachowanie i stosunek do mnie. brak szacunku. Wiem jak można uzdrowić relacje by były czyste i nieskazone żadnym syfem. jestem przekonana że da się to zrobić i pomoc temu człowiekowi bo on jest w wielkim bagnie

Gość gość
Studzia jestes chorym projektem woytusia lat 37, ochuyalej konskiej szczeny. a wy to ludzie kupujecie :D