Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina mnie stalkuje, jada do tej samej miejscowosci na wakacje co ja

Polecane posty

Gość gość

chociaz wiedzieli, ze chce odpoczac ze swoja rodzina, na codzien mieszkam w tej samej miejscowosci co moja mama i brat z bratowa(trzymaja sie razem, czesto mnie odwiedziaja mam trojke dzieci meza, ale tez swoj dom swoje sprawy, a oni zyja tylko zyciem, koscioła, sasiadow ze wsi, pierdołami i ciekawi co u mnie, jada nad morze i gdzie okazuja sie , ze w tej samej miejscowosci co ja, moja mama jest troche chora psychicznie chociaz nie zdiagnozowana, bo ciagle wchodzi wszystkim na poczucie winy, ze kazdy jest dla niej złym okropnym dziekciem, ona biedna itd, a swieta nie była, szczerze chciałam psychicznie od nich odpoczac, ale wiem, ze moge ich codziennie widywac na plazy, bo ładny weekend i postanowili pojechac tam gdzie my, smutno mi, ze maja w tyłku to, ze ja chce odpoczac, od nich, wiedza dobrze o tym, chciałam odpoczac od otoczenia, pociesza mnie fakt, ze bed atylko dwa dni, a my az 8, ale i tak mnie to przeraza, bo chciałam ich nie widywac w wakacje, mam wrazenie, ze zaraz zwariuje..:(

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 13 km/h, wilgotność 46% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: czwartek, 16:48

Gość gość
moja matka ma chorobe psychiczna i naprawde ciezko z nia wytrzymac:(,a ja chciałam odpoczac od niej, a oni jada za mna to nieprawdopodobne..:(

Gość gość
jestem wkurwiona ze brat i bratowa i matka jada za mna na wakacje i czemu musza spac w tym samym apartamencie

Gość gość
matka mnie chce kontrolowac za wszelka cene

Gość gość
Autorko te ostatnie posty to Twoje? Jak tak to nie jestem pewna czy Twoja matka jest jedyna psychicznie chora osoba w Waszej rodzinie ;)