Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks gdy w domu są dzieci

Polecane posty

Gość gość

Robicie to gdy w domu są dzieci? Czy wtedy kiedy są w przedszkolu/szkole/ babci itp. A jesli juz podczas ich obecnosci to macie pokoj zamykany na klucz? Nie krepuje was to? Seks przy dzieciach tylko po cichaczu pod koldrą? Dla mnie to problem ze nie ma swobody

Gość gość
Parę razy się zdarzyło kiedy był w domu, w ciągu dnia. Puszczaliśmy mu dobrą bajkę, zamykaliśmy się w sypialni- wie że ma pukać. Jak był całkiem mały, tak 1-2 lata, parę razy wparował do nas i szybko odpuściliśmy seks w dzień z dzieckiem w domu, teraz można go czymś zająć. A poza tym jak jest w przedszkolu, albo ktoś go weźmie na spacer.

Gość gość
ja nawet wieczorem gdy corka spi czuje skrepowanie. czy to dzien czy noc nie ma seksu jak jest dziecko w domu a ma 8 lat.

Gość gość
Oczywiście, że mamy sypialnię zamykaną. To raz. Dwa: córka wie, ze bez pukania się do niej nie wchodzi. I normalnie uprawiamy seks, wieczorem czy rano, jakbym miała czekać aż będzie u babci to pary razy w roku by ten seks był raptem. A jak jest w przedszkolu to jesteśmy w pracy.

Gość gość43217
Ja uprawiam seks gdy dzieci już śpią tak po 23 raz mnie córka przyłapała miała wtedy 3 latka

Gość gość
jak parka przyjeżdża to gdzie się pukacie we czworo ?

Gość gość
Ja nie mam problemu odkad raz moj maz zaczal sie do mnie ostro przy dzieciach dobierac- wszystkie odrazu wyszly. Teraz tak zawsze robimy.

Gość gość
mój syn jak wieczorem zasypia to i przemarsz wojsk go nie obudzi :D A w ciągu dnia to jesteśmy w pracy. W weekend dziecko jest 3h na zajęciach jeździeckich. to też możemy się skupić na sobie :)

Gość gość
ja właśnie obawiam się, jak to będzie, jak będzie dziecko. nie wyobrażam sobie czekać, aż zaśnie wieczorem. poza tym, seks po cichu to nie seks.