Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydaliśmy 2000 na 3 osoby na urlopie a bawiliśmy się świetnie :)

Polecane posty

Gość gość
Bez szału. 4 dni to długi weekend a nie wakacje. My jechaliśmy autem, noclegi w ośrodku wczasowym z wyżywieniem. My plus dziecko - 2500 zł za 14 dni nad polskim morzem, benzyna i autostrada 300 zł. 100 metrów do plaży. Pogoda trafiła się fajna.

Gość gość
2500 zł za 14 dni nad polskim morzem, x a to za pole namiotowe?

Gość gość
najlepsi są ci co wydają na wakacje 7-8tys. na tydzień nad Bałtykiem, a potem zaciskają przez rok pasa, żeby postaw się a zastaw się na wakacje :D No ale czego się nie robi dla tony fotek potem na fb :D nie czaje tego, zaścianek

Gość gość
gość dziś taaa pole namiotowe, chyba karton w lesie przy wydmach

Gość gość
Dzieci do 3 lat nie płacą, no tyle wydaliśmy. Ośrodek jest oblegany co roku. Nie musicie wierzyć. Dobrze jest znać takie miejsca, a wy naprawdę nie musicie :)

Gość gość
Ja mam wakacje za darmo i nie musze wyliczac co i ile kosztuje.Przy czym nie musze odkladac caly rok na nie i zaciskac pasa.ech,polaczki,czym sie chwalicie?

Gość gość
weź nie ściemniaj. Średnio pokój nad morzem 150zl za 3os. Za dobę. Wiec uwierzę bo musze ze byłaś tydzień x podaj mi prosze gdzie tak tanio , my w tym roku placilismu 400 zlotych na dobe w Gdansku

Gość gość
Nie ściemniam. Pisałam już, że dzieci do trzech lat nie płacą, więc to cena za dwie osoby. Śniadania i obiadokolacje w cenie. Mają ceny zróżnicowane w zależności od okresu. My byliśmy w drugiej połowie czerwca, pogoda była wymarzona. Pobyt kosztował nas 1275 zł od osoby. To trochę wiecej niż 2500, dokładnie 2550, jeśli ktoś chce już tak dokładnie wiedziec.

Gość gość
Ja za 2000 mam już 2 nowe pokoje z Ikei i jeszcze starczyło na mini lifting kuchni. Szkoda by mi było rozwalić tyle kasy na zaledwie 5 dni. Pomieszczenia mam zrobione na co najmniej kilka lat.

Gość gość
1. jesteście p******i. 2. pokój to 2x50+25 zł = >125 zł od osoby. 3. obiad = 3x20 = 60 zł. 4. 185 zł + na kolację i jakieś pierdoły = 250 zł. 5. 5 dni = 1000 zł. .6 jesteście c*****i.

Gość gość
a mnie pisowce nie dają 500+ i nie jeżdzę

Gość gość
tzn. 125 wszystkiego a nie od osoby, jeszcze nie wytrzeźwiałem. pozdrowienia znad morza.

Gość gość
autorka mi też nikt nic nie dał. mamy 1 dziecko więc 500+ nie dostaje. nie musiałam też zsciskac pasa bo na wyjazd poszły pieniądze z mojej pensji, bez żadnego odkładania czy coś. po prostu bieżące wpływy na bieżące wydatki. byliśmy przygotowani na wydatek ok 4-5tys, tyle miałam na koncie biezacym-obecna pensja plus z zeszłego miesiąca. ale nie było takiej potrzeby.zdjęć faktycznie zrobiliśmy z tysiąc, ale nie do wrzucenia na fb (nie posiadam) tylko dla siebie na pamiątkę :) rejs byl na Bornholm.

Gość gość
A ja lubię wyjazdy na kilka dni za to w kilka różnych miejsc. Po co mam siedzieć np w jednym miejscu tydzień lub dłużej? ja z mężem mamy od kilku lat taką taktykę, że jak gdzie jedziemy lub lecimy, to na max 6 nocy, zwykle na 4-5. mamy dziecko ma obecnie 8 lat. i tak: w 2014 bylismy w Portugalii, Faro oraz kilka mies później Dubrovnik, Chorwacja (za każdym razem na 4 noce) 2015: Islandia na 4 noce oraz Park narodowy Cairngorms (Szkocja - mieszkamy w Anglii) na 3 noce 2016: Lanzarote (wyspy kanaryjskie) na 5 nocy i w planach na 3 lub 4 noce Wiedeń jesienią (szkolne ferie) no i Polska zwykle co 12-18 miesięcy na 10-14 dni ale tego nie liczę nawet bo to nie są typowe wakacje lecz spotkania z rodziną i znajomymi

Gość gość
Super, widać że można znaleźć fajne oferty i za nie wielkie pieniądze spędzić wakacje. Na w tym roku wyszło podobnie, ale noclegi mieliśmy w Rewalu i też dobrze się bawiliśmy. Ofertę noclegów znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość Ale to już było
Dziwna chłopu wątroba gdy mięsa nie widzi:D Byłaś zaledwie 5 dni i 4 noce.Nie ma się czym zachwycać! Pewnie nigdy nie byłaś na wczasach ze tak chwalisz się

Gość gość
U nas na urlopie wyszło dużo taniej, bo wszystko organizowaliśmy na własną rękę. Nocleg we Wrocku mieliśmy w cenach dla studentów w http://www.hotelsleep.pl/, świetna promocja, kluby, jedzenie, wyrobiliśmy sie w dobrej cenie jak za taki wyjazd, na którym działo sie naprawdę dużo fajnych rzeczy.

Gość gość
Warto jest szukać dobrych okazji. Na przykład w hotelu http://www.azzun.pl/ na Mazurach można za przywoite pieniądze sobie odpocząć i zrelaksować sie w orientalnym SPA. Coś wspaniałego!