Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkolowanyV

O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość SkolowanyV

Zmienilem prace. Poznalem tam pewna 20-stke. Rozmowy i pisanie wiadomo. Zaprosiłem ja 3 razy na randke odmowila i na koniec powiedziala zebym jej nie próbował podrywac. Ok odpuscilem ale kontakt utrzymujemy. Z nia pracuje jeszcze dziewczyna 30+. Ostatnio 30 miala slabszy dzien. Zero.usmiechu. Udalo mi sie jej poprawic humor i skomplementowalem jej usmiech :-) Nalrawde ma sliczny :D Ale do rzeczy. Od tego momentu 20 zaczela sie do mnie usmiechac, przez 2 ostatnie dni szukala kontaktu fizycznego. Wczoraj sie ocierala to dotknela, raz mnie za tylek szybko zlapala i sie cieszyla. Dzis przeszla siebie. Stalem przed nia i powiedziala w zartach z drogi. Ja nie zeszlem to sie we mnie wkleila tak ze jej biust dalo sie bardzo dobrze wyczuc na mojej klatce. Zaczela sie cieszyc i isc tak ze mna chociaz sie cofalem. Teraz mysle czy to przez to ze dobrze mi sie rozmawia z jej starsza kolezanka? Dodam ze obie pracuja w tym samym miejscu. Kolejne pytanie: co ona chce przez to osiągnąć?

Gość SkolowanyV
Dodam ze nie bylismy tam sami. Bylo paru ludzi. Nie ogarniam jej. Najpierw jest zimna a teraz sie klei... Ponoć ona kreci z kims na powaznie. Wiele o niej slyszalem ale nie wiem czy to prawda. Moze ktoras z Pań sie wypowie?

Gość SkolowanyV
Co nikt nic?

Gość gość
Za kobietami nie trafisz ale chyba lubią być adorowane kiedyś miałem podobnie pewna dziewczyna dawała mi sygnały ( albo mylnie je odczytalem ) że się jej podobam ale gdy próbowałem się umówić dostałem kosza , potem dałem sobie spokój i ona znowu zaczęła te swoje gierki i co? Znowu dostałem kosza więc już trzeci raz nie dałem się nabrać bo też po jakimś czasie znowu było to samo nie wiem o co jej chodziło ( może poprostu bawiło ją to )

Gość gość
Aha czyli kolejna od gierek... Kurwa czy ja moge choc raz trafić na normalną dziewczynę? Chyba nie... zawsze jakies pokrecone.. p********e byc przystojnym :D

Gość gość
Jak chcesz zrozumiec jej zachowanie, chcesz wiedziec co ona mysli, napisz do mojej wrozi Sofii, jest świetna . Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Być może kiedy na moment straciłeś zainteresowanie nią pocieszając swoją 30-stkę, wtedy ona poczuła w niej jakąś konkurencję i teraz próbuje Ci zaimponować. Może ta dziewczyna po prostu lubi zdobywać.. Jedyne co mogę wywnioskować.

Gość SkolowanyV
Hmmm chyba tak wlasnie bedzie. Ona ma mnostwo adoratorow w robocie. Wiadomo tylu sie slini a ja to zlalem. Moze to a boli. A co do tej 30stki to tylko rozmowa na płaszczyźnie koleżeńskiej nic więcej.

Gość gość
a dlaczego 30 Ci nie pasuje skoro fajnie Wwam sie rozmawia?

Gość SkolowanyV
10 lat różnicy.. :( Jest naprawdę fajna, sympatyczna, inteligentna :-) Ale ta roznica wieku jest nie do przeskoczenia. To sa zupelnie inne priorytety. Ona w tym.wieku bedzie chciala juz dziecka, mieszkania ogolem stabilizacji. A ja nie chce sie w to pchac bo jeszcze na nic nie zapracowalem. Moje oszczędności sa praktycznie zadne. Ja dopiero zaczalem dorosle zycie. Fakt jestem bardzo kumaty, inteligentny ale to nie wystarczy. Ja mam po prostu ten fart, że zawsze jak poznam kobietę, która mi odpowiada to jest ona starsza ode mnie... I zwykle to 5 lat różnicy do góry. Moi rówieśnicy to dzieci... Glowa w chmurach i nic wiecej.