Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesmiali faceci nie maja dzieci! Zwyczajnie odpada i nie ****aja!

Polecane posty

Gość gość

Niesmiali faceci nie maja dzieci! Zwyczajnie odpada i nie ****aja!

Gość gość
Selekcja naturalna eliminuje ich geny. Rozmnazaja sie tylko najlepsi, wy hieny! :)

Gość gość
wiesz co czarnuchu? w******* ci żonę

Gość gość
Wlasnie, w Polsce powinny sie rozmnazac tylko takie Trybsony albo inne samce alfa.

Gość gość
No i tylko tacy pewni siebie sie rozmnazaja. Niesmiale introwertyczne mameje tylko wkurzyc potrafia swoja pierd/olowatoscia...

Gość gość
I prawidlowo, mam nadzieje ze introwertycy niedlugo wygina i zostana prawdzi mezczyzni z duzymi bicepsami i penisami.

Gość gość
Miałam seks z takimi co mają bicepsy i penisa szybko mieli wtrysk i nie miałam orgazmu. Spróbowałam z faceta ponad pięćdziesiąt lat tak mnie zerżnął że do dziś pamiętam.

Gość gość
Moze byli troche niedoswiadczeni i tyle. Wiadomo ze bywalcy silowni sa lepsi od introwertykow.

No nie wiem, nie wiem...czy tacy idioci zapatrzeni w siebie, nietolerancyjni, co to oni nie są powinni się rozmnażać na lewo i prawo. Sposób wypowiadania się w arogancki sposób nie świadczy o odwadze czy męskości. Mój facet na codzien jest niesmiały - ale nie znam bardziej męskiego faceta niż on! Cenie sobie bardzo w facetach jak nawet przy kolegach potrafią się zachować a nie tak jak wy...jak kurczaki przy korycie, który głosniej, który bardziej hamowato, co to nie jest...a nawet kobiecie szacunki i zainteresowania juz przy kolegach nie potrafi okazać. A w domu mu staje i się obejść bez baby nie umie. I cenie bardzo to jak się odnosi do innych ludzi np starszych - po co mi jakiś burak. Dla mnie odwaga i męskość to coś więcej niż ostre wypowiadanie się i podśmiewywanie się z innych i słabszych na lewo i prawo. Jak facet potrafi sobą zainteresować w inteligentny sposób, rozmową...jak mozna z nim o wszystkim pogadac i konie kraść, napić się piwa, zwiedzić pół świata. Jak potrafi kolegom odmówic wyjscia na flache albo kolejnego głebszego zeby odprowadzic swoja kobiete bezpiecznie do domu. To jest facet!!! A nie idiota który patrzy jak i gdzie bzyknąć, osmieszyć innych, ochlać się i w tyle mieć wszystko. To samo tyczy się kobiet - też trzeba umieć nią być a o kobiecości nie świadczy tylko wygląd... czy smiałość i nie-smiałośc.

Gość gość
Wygadani pewni siebie ekstrawertycy wygrywaja, maja jaja i odwage zagadac bez skrepowania dziewczyne!

Gość gość
Jestem za

Gość gość
No i prawidlowo, widac ze zdrowe dziewczyny i chca prawdziwych samcow, a nie gorszy sort introwertykow z malymi fiutkami.